Latvijoje – 2 377 nauji COVID-19 atvejai, mirė 9 pacientai

  • Teksto dydis:

Latvijoje per pastarąją parą atlikus 15 971 testą patvirtinti 2 377 nauji koronavirusinės infekcijos COVID-19 atvejai, taip pat mirė devyni anksčiau užsikrėtę žmonės, sekmadienį pranešė Ligų prevencijos ir kontrolės centras.

Naujų COVID-19 atvejų skaičius penktą dieną iš eilės viršijo 2,1 tūkstančio.

Ankstesnę dieną buvo skelbta apie 2 799 naujus užsikrėtimo atvejus ir 12 pacientų mirtį.

Pastarųjų dviejų savaičių sergamumo koronavirusine infekcija rodiklis paaugo iki 1 266,4 atvejo 100 tūkst. gyventojų. Šis rodiklis dabar yra didžiausias šalyje nuo pandemijos pradžios.

Tarp naujai užregistruotų užsikrėtusiųjų 1 905 yra nepasiskiepiję ar nebaigę vakcinavimo kurso.

Latvijoje iki šiol patvirtinta iš viso 185 614 užsikrėtimo koronavirusu atvejų, 2 890 užsikrėtusių asmenų mirė.


Šiame straipsnyje: LatvijaCOVID-19koronavirusas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jah city!!

Jah city!! portretas
Nes lenkaai ketu visad buvo, o lt juk parsidave jau senai, del to tokios grieztos priemones … lt valdzia del pinigu daug gali padaryt blogo,zmoniem. O saukia kad nepriklausama))

???

??? portretas
Kodel pas mus tiek mirciu??!!

Rimas

Rimas portretas
Kas įdomiausia kad aš ir mano žmona turėjom karantinuotis po testų.Nors iš tikrųjų ir nepajutom tos koronos, o tik paslogavom ir pakosėjom. Mes nepasiskiepiję ir kaip minėjau turėjom karantinuotis, o iš matymo pažįstami susikiepiję, sunkiai sirgo žmona, bet eidavo į lauką su 38 temperatūra ir vesdavo šunį (nesiizoliavo), o vyrelis irgi nesiizoliavo ir sėkmingai eidavo į darbą. Tai man paaiškinkit kas čia vyksta, kokios nesąmonės. Nesivakcinavę izoliacijoje, o vakcinavęsi nieko nepaiso ir sėkmingai platina virusą .Būtent tie vakcinuoti ir yra didžiulis pavojus platinti užkratą, bet atvirai tyčiojąmąsi iš nesiskiepijusiųTai įrodo kad šitoje neaiškių asmenų valdomoje valstybėje vyksta BAISŪS DALYKAI...Akivaizdu kad tai yra MELAS, o gal kam atrodo kitaip? Toliau kentėsime?????
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių