Niujorko valstijoje vykusiame koncerte kilo spūstis: žuvo žmogus, yra sužeistųjų

JAV Niujorko valstijos Ročesterio mieste sekmadienio vakarą vykusiame repo koncerte didžiulė minia pasileido link išėjimo po to, kai išgirdo tai, ką palaikė šūviais, pranešė policija.

Per incidentą vienas žmogus žuvo, o dar aštuoni buvo sužeisti.

Visgi policija neturi jokių įrodymų, patvirtinančių, kad vėlyvą sekmadienį vykusiame reperių „GloRilla“ ir „Finesse2tymes“ koncerte „Main Street Armory“ pastate buvo šaudoma, pareiškime „ABC News“ teigė Ročesterio policijos leitenantas Nicholas Adamsas (Nikolas Adamsas).

Departamentas nurodė, kad mirė 33 metų moteris, o dviejų žmonių būklė kritinė.

Naujienų agentūra „Associated Press“ anksti pirmadienį išsiuntė pranešimus, prašydama informacijos iš Ročesterio policijos ir kitų valdžios institucijų. Policija turi vėliau pirmadienį pateikti daugiau informacijos apie šį incidentą.

Laikraštis „Democrat & Chronicle“ pranešė, kad dar šeši žmonės privačia transporto priemone buvo nuvežti į ligonines; jie patyrė sužeidimus, kurie nelaikomi pavojingais gyvybei.

Apie 23 val. vietos (pirmadienį 6 val. Lietuvos) laiku pareigūnai sureagavo į pirminius pranešimus apie viduje paleistus šūvius, sakė N. Adamsas, tačiau vėliau nustatė, kad sužalojimai nebuvo šautinės žaizdos.

„Atrodo, kad sužeidimus sukėlė didelės minios stūmimasis prie išėjimų po to, kai žmonės išgirdo, jų manymu, šūvius“, – teigė jis.

Memfyje gimusi „GloRilla“, kurios 2022 metų daina „F.N.F. (Let's Go)" buvo nominuota „Grammy“ apdovanojimui, „Twitter“ parašė, kad „meldžiasi, jog visiems viskas būtų gerai“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių