Pasirodžius pranešimams apie galimas paliaubas Gazos Ruože žuvo dar penki žmonės

Gazos Ruože sekmadienį vakare žuvo dar penki žmonės, pranešė šios palestiniečių teritorijos Sveikatos apsaugos ministerija.

Apie žuvusius žmones pranešta pasigirdus kalboms, kad Izraelis ir palestiniečių kovotojai netrukus gali susitarti dėl ugnies nutraukimo.

„36 kankiniai, tarp jų 11 vaikų ir keturios moterys, 311 sužeistųjų“, – paskelbė palestiniečių ministerija, padidindama per kovas nuo penktadienio Gazos Ruože žuvusių žmonių skaičių.

Anksčiau sekmadienį skelbta apie 31 žuvusįjį.

Penktadienį kilę susirėmimai tarp Izraelio ir Gazos Ruožo palestiniečių kovotojų yra didžiausi nuo pernai gegužę 11 dienų vykusio karo, per kurį buvo smarkiai nuniokotas 2,3 mln. gyventojų turintis Gazos Ruožas, o daugybė izraeliečių buvo priversti slėptis nuo palestiniečių kovotojų leidžiamų raketų.

Tuo metu palestiniečių kovotojų grupuotės „Islamo džihadas“ šaltinis sekmadienį sakė, kad po tris dienas trunkančių Gazos Ruožo kovotojų ir Izraelio susirėmimų vyksta derybos dėl paliaubų.

Vienas egiptiečių saugumo šaltinis sekmadienį taip pat sakė, kad Izraelis sutinka su paliaubomis Gazos Ruože, kurioms tarpininkauja Egiptas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Antisemitams

Antisemitams portretas
Straipsnį komentuoja nusmurgę antisemitai, kurie gyvenime IL nėra buvę nei gyvo žydo matę... Puteno ir Ingridos paklonnikai, arabų "gailėtojai"...

Taip

Taip portretas
Ir Ukraina praranda žmonių gyvybes dėl tų pačių žy.ų. Tai jie vykdo ukrainiečių naikinimą. Jiems reikia teritorijos, kuri prilygsta rojuje žemėje. Palestinoje jie jau viską užšiukšlino, prisipildė krūvas išsigimusių idiotų vaikų ir nebežino kur dėtis. Žy.ai valosi teritoriją savo išsigimėliams...o kvaili lietuviai susigundė pasipelnymo galimybėmis. Tačiau. Eilinį kartą žy.us nušluos kaip šiukšles nuo žemės paviršiaus. Tai tik žmonijos šiukšlės.

kiek dar tie zydai gali

kiek dar tie zydai gali portretas
terorizuot palestina? okupantai vykdo genocida o visas pasaulis tyliai stebi tik
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių