Prancūzijos kaime nušauti du mokytojai

Prancūzijos policija antradienį ieško vyro, įtariamo nušovus du mokytojus viename Pirėnų kalnų kaimelyje, galbūt iš pavydo.

Nužudyti mokytojai – vyras ir moteris, dirbę mokykloje netoliese esančiame Tarbo mieste Prancūzijos pietvakariuose – buvo rasti pirmadienio popietę Pujastriuko kaime, pranešė prokuratūra.

Įtariamas žudikas pabėgo ir dar nėra areštuotas, naujienų agentūrai AFP sakė Tarbo prokuroras Pierre'as Aurignacas (Pjeras Orinjakas). Jis pridūrė, kad pradėtas tyrimas dėl dviejų žmonių nužudymo.

Vienas tyrimui artimas šaltinis, kuris nenorėjo skelbti savo pavardės, sakė, kad nusikaltimo motyvas galėjo būti konkurencija dėl meilės. Ketvirtą dešimtį metų einantis įtariamasis yra buvęs nužudytos moters partneris.

Manoma, kad jis motociklu atvažiavo į kaimą norėdamas nužudyti porą. Negyvą 32 metų moterį ant kelio rado kaimynai, o vėliau šalia esančiuose savo namuose buvo surastas negyvas 55 metų vyras.

„Tai baisus atsitikimas. Reiškiu užuojautą tiems, kas juos pažinojo“, – sakė švietimo ministras Pap Ndiaye (Pap Ndai), lankydamasis vienoje mokykloje netoli Paryžiaus.

Policija pranešė, kad įtariamojo ieško maždaug 60 saugumo pajėgų narių.

Moksleiviams ir tėvams mokykloje Tarbe, kur nužudyti mokytojai mokė fizinio ugdymo ir prancūzų kalbos, teikiama psichologinė pagalba.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
RuZZijoje kasdiena žudoma taip ir kuo toliau tuo daugiau.

Cha

Cha portretas
Geros tradicijos ateina iš JAV ...kuo toliau- tuo daugiau.

ogi

ogi portretas
patys frankai ir kalti leido purviasklaidai aplot musulmonu dievuka buvo z iaurus atsakas o beto su savo supuvuvusia /demokratija/ prisileido musulmonu su cadrom uz dengtais veidais tai durna ir baznycioje musa/===
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių