Sakartvele – kraupus nusikaltimas: prie namų rasta nužudyta 13-metė lietuvė

  • Teksto dydis:

Sakartvelo sostinėje Tbilisyje nužudyta 13 metų Lietuvos pilietė, skelbia portalas „Delfi“.

Teigiama, kad Sakartvelo Vidaus reikalų ministerija penktadienį informavo, jog buvo pradėtas tyrimas dėl Tbilisyje rastos negyvos nepilnametės.

Mergaitės kūnas buvo aptiktas, kai ji dingo ketvirtadienį.

Tyrimas vykdomas pagal straipsnį „tyčinis nužudymas sunkinančiomis aplinkybėmis“, nepilnametės kūnas išsiųstas skrodimui.

Teigiama, kad ketvirtadienį, kovo 16 d., vakare 13-metė išėjo į lauką pavedžioti šuniuko.

Jos kūnas aptiktas krūmuose. Pirminiais duomenimis, 13-metė buvo pasmaugta.

Įtariamasis dar nėra surastas, policijos pareigūnai tiria įvykio aplinkybes. Šeima laukia, kada paaiškės daugiau šios tragedijos detalių ir galės sužinoti tiesą.

Užsienio reikalų ministerija BNS informavo, kad Lietuvos atstovybė Sakartvele ir ambasadorius Andrius Kalindra nuolat palaiko ryšį su žuvusios artimaisiais ir suteikia visą reikalingą pagalbą.

A. Kalindra taip pat susisiekė su Sakartvelo teisėsaugos institucijomis, kurios tiria įvykį ir aiškinasi aplinkybes.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Evka

Evka portretas
Krw krw kiek čia "rašalinių" kūkoldų gruzinams prisirinko byby dėjau, eikit čiūlpkit jiems sakartvėlas su chačiapuriais. :D :D :D Graudūs žmogiūkai. :))))))

Evka tau

Evka tau  portretas
GRUZINAI NE ,,CIURKOS,, ATSILIKELI ,....

Anonimas

Anonimas portretas
to EVKA:. Pasiimk istorijos vadovelį tamsuolį, suprasi kokia dydi tauta yra kartvelai, kokie ten papročiai, garbės kodeksas. Niekad neižeis kitos tautos, yra svetingi žmonės, gaila , kad taip gerbia lietuvius, nes paskaičius komentarus puse iš cia sedininčių neverti pagarbos, o apie IQ tai kalbos nėra, 9 klasės baigė bedarbiai, daug laiko turi purvą pilti ant kitu.
VISI KOMENTARAI 36

Galerijos

Daugiau straipsnių