Šokiruoti tėvai užkirto kelią iškrypimams: teatras vaikus kvietė užsiimti seksualiniais malonumais

  • Teksto dydis:

Pasipiktinus tūkstančiams tėvų buvo atšauktas dviejuose Anglijos miestuose turėjęs įvykti teatro kompanijos „ThisEgg“ planuotas vadinamojo „Šeimos sekso šou“ atidarymas. Jame jaunesni nei penkerių metų vaikai raginami tyrinėti „seksualinį malonumą“ ir „užsiimti seksualine praktika“ bei „nupiešti ir pažymėti“ vyrų bei moterų lytinius organus, rašo „Daily Mail“.

Šokiruoti mažamečių tėvai pasirašė 40 tūkst. peticiją, kad „Šeimos sekso šou“ Bristolyje ir Noridže neįvyktų. Tai kaip reikiant supykdė pasirodymą planavusią teatro kompaniją, kuriai finansavimas skiriamas iš Anglijos meno tarybos. Socialiniame tinkle jos atstovai skundėsi esą tokiu sprendimu buvo panaikinta teatro raiškos laisvė.

Susivieniję tėvai kreipėsi į pareigūnus ir paragino ištirti planuojamą rodyti „Šeimos sekso šou“, kai paaiškėjo, kad aktoriai scenoje penkioms minutėms apsinuogina.

Teatro kompanija „ThisEgg“ šį faktą pripažino aiškindami, kad per pasirodymą kiekvienas aktorius scenoje  nusirengia tiek, kad jaustųsi patogiai. Kai kurie – iki visiško nuogumo.

Pasak „Daily Mail“, teatro kompanijos svetainėje skelbiama ir medžiaga, skatinanti mažus vaikus piešti bei pažymėti moteriškus ir vyriškus lytinius organus, nulipdyti juos iš plastilino ir netgi panaudoti išbandant praktiškai. Čia taip pat yra patarimų dėl seksualumo ir lyties įvaizdžių bei nuorodų į vaizdo įrašus apie tai, kaip tapti LGBT bendruomenės nariu.

„Šie pasirodymai vaikams, jaunimui ir tėvams būtų pasiūlę saugų ir pozityvų mokymąsi apie savo teises, kūną, seksą ir santykius, patariant apsaugos ir ugdymo specialistams“, – skelbėsi kūrėjai.

Socialiniame tinkle „Twitter“ teatro kompanija „ThisEgg“ teigė, kad jų planuotas pasirodymas gegužę esą neįvyks dėl mažos kraštutinių pažiūrų žmonių grupės. Tačiau jie rėžė, kad viename teatrų „Šeimos sekso šou“ vis tiek bus surengtas. Tik jau kviestiniams svečiams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ai

Ai portretas
Turbūt nebeilgam visas tas beprotynas... "Civilizuotame" pasaulyje viskas vyksta maždaug taip, kaip Romos imperijoje prieš pat jos žlugimą. Mūsų aiškiai tas pat laukia. Tik už koius griekus ir doriems žmonėms (gal net pirmiausiai jiems) tas pasaulio galas?

tai

tai portretas
visas sis setonstanistynis sexmarazmas ir atslinko is vakaru kur laisva neatsakomybe pries savo morale ir poelgius kurie skatina agresija ir sadizma======

esmė ta

esmė ta portretas
ir tuo pačiu siaubą keliantis dalykas, kad tokie teatrai atsiranda, kad jie toleruojami, kad tokio pobūdžio užsiėmimai traktuojami kaip ugdymas ...Baisu iki ko nusirito pasaulis. Vaikų tvirkinimas darosi norma? Tai įspėjimas mums visiems. Liberalai nesustos kol jų nesustabdysim mes, kol jie nebus nušluoti nuo valdžios ilgam.
VISI KOMENTARAI 35

Galerijos

Daugiau straipsnių