Artimiausius persekiotojus įveikęs „Žalgiris“ iškovojo ketvirtą pergalę paeiliui

  • Teksto dydis:

„Optibet A lygos“ čempionas Vilniaus „Žalgiris“ į kovas tarptautiniame fronte žengia puikios nuotaikos – vietinėse pirmenybėse pasiekta ketvirta pergalė iš eilės.

18-ojo turo susitikime LFF stadione žalgiriečiai 2:1 (1:0) įveikė vieną iš tiesioginių konkurentų kovoje dėl titulo Kauno rajono „Hegelmann“ klubą.

Mačas prasidėjo Augustino Klimavičiaus smūgiu galva į Edviną Gertmoną, o 8-ąją minutę krito pirmasis įvartis.

Fabienas Ourega pamušė kamuolį link Renano Oliveiros, kuris atitrūko nuo varžovo ir stipriu smūgiu pasižymėjo jau 8-uoju įvarčiu šiemet.

R.Oliveira oponentų vartininkus nuginklavo jau penktoje akistatoje iš eilės.

„Žalgiris“ leido svečiams ilgiau kontroliuoti kamuolį, tačiau šiems paskutinėje atakos fazėje pritrūkdavo tikslumo. Vilniaus klubas surengė vieną aštrią ataką – po perdavimo iš dešiniojo krašto smūgiu galva kamuolio į vartus nenukreipė iš puikios situacijos mušęs Josipas Tadičius.

Antrame kėlinyje įvykiai klostėsi panašia dinamika iki 62-osios minutės. Baudos aikštelės prieigose kamuolys dėkingai atšoko Gustui Jarusevičiui, kuris nedelsė ir pažeme smūgiavo į patį vartų kampą, džiaugdamasis pirmuoju įvarčiu šiame sezone.

Kaip ir mače Marijampolėje, taip ir šį penktadienį „Žalgirio“ žaidimą pagyvino po keitimo aikštėje pasirodęs Marko Miličkovičius – juodkalnietis atliko du pavojingus smūgius. Visgi vilniečiai atsipalaiduoti negalėjo, nes 85-ąją minutę pakėlus kampinį taikliai vienu lietimu smūgiavo Yukiyoshi Karashima.

Per likusį laiką atsilaikęs „Žalgiris“ pirmus du ratus baigė su 41 tašku, mėlynai balti turi 33 taškus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių