Dėl traumos „Kauno Žalgirio“ japonui sezonas yra baigtas

  • Teksto dydis:

Po aštuntojo „Optibet A lygos“ turo rungtynių su Gargždų „Bangos“ klubu „Kauno Žalgiris“ iki sezono pabaigos neteko futbolininko.

Pertraukos metu atlikus keitimą į aikštę žengęs Yuma Suwa žaidė vos dešimt minučių ir rungtynių nebaigė dėl patirtos traumos.

Vėliau atlikus tyrimus tapo aišku, kad 21-erių metų japonui sezonas jau yra baigtas – žaidėjui nuplyšo kryžminiai kelio raiščiai.

„Man prireiks operacijos ir ilgos reabilitacijos. Gavęs traumą ir tyrimų rezultatus labai nuliūdau, tačiau dabar jau pakeičiau savo mąstymą ir pradedu ruoštis sugrįžimui – noriu grįžti dar stipresnis. Seksiu komandos žaidimą ir manau, kad su juo viskas bus gerai“, – sakė Y.Suwa.

Praėjusią vasarą į Kauną atvykęs legionierius šiame „Optibet A lygos“ sezone sužaidė aštuonis susitikimus, iš kurių penkis pradėjo startinėje ekipos sudėtyje.

Artimiausiu metu krašto gynėjo ir saugo pozicijose rungtyniaujantis futbolininkas išvyks į Japoniją, kur jam ir bus atlikta operacija. Po jos be futbolo žalgirietis turės praleisti apie devynis mėnesius.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių