„Hegelmann“ ir „Panevėžio“ akistata pažymėta fantastiškais įvarčiais

  • Teksto dydis:

„Optibet A lygos“ 25-ajame ture įvyko turnyro lentelės kaimynų tarp Kauno rajono „Hegelmann“ bei „Panevėžio“ ekipų.

Atkaklus susidūrimas Kaune baigėsi dar vieneriomis komandų lygiosiomis šiemet – 1:1 (0:1).

Pirmojo kėlinio pirmoje pusėje iniciatyva priklausė šeimininkams, tarp kurių pavojinga proga išsiskyrė Alexas Souza, visgi, brazilo situaciją neutralizavo laiku vartus palikęs Ignas Driomovas. 28-ąją minutę stadione susirinkę išvydo įspūdingą individualaus meistriškumo epizodą.

28-ąją minutę mėlynai balti prarado kamuolį netoli savo baudos aikštelės ir perdavimo sulaukęs Jeffrey Sarpongas įspūdingu tolimu smūgiu pelnė gražų įvartį. Tai buvo antrasis saugo įvartis šiemet.

Per likusį kėlinio laiką „Hegelmann“ ekipoje smūgiu į išorinę vartų tinklo dalį išsiskyrė Salifas Cisse, tačiau netrukus dėl patirtos traumos puolėjas iš Prancūzijos buvo pakeistas.

Po pertraukos Kauno rajono klubas siekė perimti žaidimo kontrolę ir nors tą ne itin sekėsi padaryti, 62-ąją minutę fantastišku smūgiu į tolimąjį vartų kampą kamuolį nukreipė Matheusas Marcondele. Šeimininkai užsivedė ir su į rikiuotę grįžusiu Viliumi Armanavičiumi buvo pranašesni.

Sykį darbo turėjo Ignas Plūkas, vis tik kitoje aikštės pusėje kilo ne vienas gaisras prie „Panevėžio“ vartų, o Lazaro Sajčičiaus smūgiuotą kamuolį nuo vartų linijos išmušė svečių gynėjas. Aukštaitijos sostinės komanda dvikovą baigė ne pilnos sudėties – dėl antros geltonos kortelės buvo pašalintas Wandersonas Melo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunietis

kaunietis portretas
Su naujo stadiono atidarymu lauksime Kauno futbolo atgimimo
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių