27-erių futbolininkas pasinaudojo sutartyje numatyta galimybe ir, sulaukęs Kazachstano aukščiausioje lygoje rungtyniaujančio Aktau „Kaspij“ klubo pasiūlymo, paliko komandą.

„Prisijungiau prie šio klubo Pirmoje lygoje. Praėjo treji nuostabūs metai, mačiau kaip tobulėjo klubas, kuris tapo pagrindiniu konkurentu dėl prizinių vietų. Kartu tobulėjau ir aš kaip žaidėjas.

Norėčiau padėkoti visiems klube sutiktiems žmonėms, visi jie prisidėjo, kad aš paaugčiau kaip futbolininkas. Dėkoju tiek komandoms draugams, su kuriais buvau pirmaisiais metais, tiek ir tiems, su kuriais praleidau dvejus metus A lygoje. Išskirtinis ačiū vyriausiajam treneriui Andriui Skerlai, visiems treneriams bei klubo administracijai.

Sunku buvo palikti šį klubą, sunku buvo atlikti tokį sprendimą. Atrodo visą laiką svajoji išvykti į užsienį, pabandyti save svetur, bet kada išvyksti, supranti, kaip buvo gera savame klube. Tačiau reikia bandyti, reikia priimti naujus iššūkius.

Komandai linkiu pačios didžiausios sėkmės. Tikiu jais, tikiu šiuo klubu ir jo idėjomis“, – atsisveikindamas fchegelmann.com svetainei kalbėjo V. Armanavičius.

Praėjusiame sezone V. Armanavičius ženkliai prisidėjo prie geriausio klubo istorijoje rezultato. Saugas pasižymėjo 13 įvarčių ir rezultatyviausių futbolininkų sąraše jis pasidalino antrąją vietą su „Šiaulių“ ukrainiečiu Oleksijumi Ščebetunu.

Iš viso per tris „Hegelmann” klube praleistus sezonus Vilius pasižymėjo 30 įvarčiais ir sužaidė 91 rungtynes Pirmoje ir A lygoje.

FC „Hegelmann“ dėkoja V. Armanavičiui už daug laimėjimų padėjusį pasiekti solidų žaidimą, darbą ne tik aikštėje, bet ir už jos ribų bei linki sėkmės ateityje. Tariame ne sudie, bet iki pasimatymo!