Kauno futbolininkai žemaičiams nepaliko jokių šansų

„Paprasta paaiškinti. Su kamuoliu dar žaidėme,  o be kamuolio jau nebežinojome ką daryti“, - dėstė Telšių „Džiugo“ vairininkas Joao Pratesas, kurio auklėtiniai patyrė didžiausią sezono sutriuškinimą Alygoje. Juos net 5:0 pranoko Kauno rajono „Hegelmann“ futbolininkai.

„Optibet A lygos“ 22-ajame ture netikėtai lengvu laimėjimu džiaugėsi vėl į turnyro lentelės viršūnę pakilusi Kauno rajono „Hegelmann“ komanda.

„Nesitikėjau, kad rungtynės baigsis taip rezultatyviai. Bet taip būna, kai kuri ir realizuoji progas“, - trynė rankomis Andrius Skerla.

Svečiai sėkmingai gynėsi pusvalandį. Tačiau 30-ąją minutę kaunietis Klaudijus Upstas galingu smūgiu išvedė ekipą į priekį, o po 10 minučių jo reidas ir perdavimas virto nesudėtingu Alexo Souzos įvarčiu iš arti.

Nepaisant to, kad „Hegelmann“ komandai nepadėjo Augustinas Kli.mavičius bei rezultatyviausias čempionato žaidėjas Vilius Armanavičius, Kauno rajono klubas tik dar labiau padidino pavarą puolime.

55-ąją minutę daugiau nei trijų mėnesių tylą nutraukė antruoju bandymu kamuolį į vartus pasiuntęs Lazaras Sajčičius, 62-ąją minutę – formalumą atliko Samuelis Odeoyibo, galiausiai, 78-ąją minutę įvarčiu džiaugėsi ir Salifas Cisse. Pastarasis tą padarė po beveik penkių mėnesių pertraukos.

Po šios pergalės Kauno rajono klubas turi 47 taškus, „Džiugo“ sąskaitoje – 14 taškų.

„Gerai, kad galėjau pabandyti atsarginius žaidėjus, kurių indėlio ypač reiks sezono pabaigoje. Juolab, kad net aštuoni mūsų futbolininkai atsidūrė ant diskvalifikacijų ribos dėl surinktų geltonų kortelių“, - dėstė A. Skerla.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių