„Kauno Žalgirio“ futsal ekipai dar dvejus metus vadovaus Dentinho

  • Teksto dydis:

Lietuvos salės futbolo lygos lyderis „Kauno Žalgiris“ prieš artėjančią sezono pabaigą pratęsė sutartį su ekipos vyriausiuoju treneriu Dentinho.

Žalgiriečių futsal ekipai pastaruosius dvejus metus vadovavo brazilas darbus tęs dar dvejus metus.

2021-aisiais prie „Kauno Žalgirio“ prisijungęs futsal specialistas Dentinho pakeitė iki tol komandą treniravusį ukrainietį Kirilą Krasi. Per dvejus metus strategas su „Kauno Žalgirio“ salės futbolo ekipa du kartus varžėsi UEFA Futsal Čempionų lygoje, o pernai metais laimėjo Lietuvos čempionų titulą. 

„Nusprendžiau pasilikti „Kauno Žalgirio“ treneriu, nes tikiu savo ir komandos darbu bei pačiu klubu. Kartu su žaidėjais stengsimės padaryti „Kauno Žalgirio“ futsalo komandą žinomesnę Europoje. Tikiu, kad per ateinančius dvejus metus su komanda dar labiau patobulėsime“, –  kalbėjo ekipos vairininkas. 

Pasak „Kauno Žalgirio“ salės futbolo ekipos sporto direktoriaus Guilherme Ferreiros, komandos vyriausiasis treneris sulaukė ne vieno pasiūlymo dirbti kitur, tačiau strategas supranta „Kauno Žalgirio“ futsal projekto potencialą. 

„Dentinho yra treneris, kuris supranta ir laikosi „Kauno Žalgirio“ salės futbolo filosofijos. Jis ne tik supranta mūsų norą ugdyti jaunąją salės futbolininkų kartą ir prisidėti prie jų tobulėjimo, bet ir padeda kurti bei koreguoti šią idėją su klubu“, – apie komandos vairininką kalbėjo G. Ferreira.

Be „Kauno Žalgirio“ futsal ekipos Dentinho beveik pusantrų metų vadovavo Lietuvos vyrų salės futbolo rinktinei, su kuria per 7 rungtynes iškovojo 5 pergales. Dentinho treniruojama rinktinė iškovojo Baltijos futsal taurę ir pasiekė pagrindinį Pasaulio salės futbolo čempionato atrankos etapą.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Marija taurage

Marija taurage portretas
Geras treneris, tik futbolo valdžia dar stovi ssr perone, traukinys senai nuvažiavęs, o lenino anūkai, su ženkliukai atlape ir prisilake(kaip tikri ssr proletarjatai) apdovanojimuose patrige laikė - 40metų atgal į tarybų socialistinė santvarka, URA TAVARIŠČI URA.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių