Latvio įvartis nulėmė svarbią pergalę

„Lygios rungtynės, buvo visko, bet svarbiausia pergalė. Jų turėsime ne vieną ir ne dvi. Ir ne visos jos bus saldžios“, - dėstė Dovydas Lastauskas. Jo diriguojama Marijampolės „Sūduva“ namuose pratęsė sėkmingų rungtynių seriją, 1:0 patiesdama lentelės kaimynu buvusį Telšių „Džiugą“.

"Optibet A lygos" 15-asis turas startavo Marijampolėje, kur "Sūduva" pelnė dar tris taškus akistatoje su Telšių "Džiugu".

Pirmajai rungtynių pusei einant į pabaigą galimybę pasižymėti susikūrė Aivars Emsis, kuris, suklaidinęs kelis varžovus, atliko smūgį link vartų, visgi, kamuolys skriejo virš stačiakampio.

Per pridėtą teisėjo laiką dar vieną pavojingą progą po pakelto kampinio susikūrė sūduviečiai, bet kamuolys vartuose neatsidūrė.

Antrojo kėlinio pabaiga prasidėjo tolimu Dariušo Stankevičiaus smūgiu, bet telšiškius gelbėjo Marius Paukštė.

56-ąją minutę standartinės situacijos metu pavojingai smūgiavo Junas Suzuki, tačiau savo meistriškumą ir vėl demonstravo M. Paukštė.

73-iąją minutę Motiejaus Burbos smūgis buvo blokuotas, o jau kitame epizode Vinciaus Ribeiro šūvį atrėmė Vilius Stebrys. Jau po poros minučių baudinį realizavo A. Emsis, kadangi „Džiugo“ atstovas savo baudos aikštelėje sužaidė ranka.

Po keleto epizodų iš toli smūgiavo Nuno Pereira, bet kamuolys prašvilpė virš vartų. Prasidėjus pridėtam teisėjo laikui atakos smaigalyje atsidūręs Tomas Rapalavičius smūgiavo šalia skersinio.

„Pirmame kėlinyje nepatiko kaip žaidėjai užėminėjo savo pozicijas. Nenorėjome atverti erdvių, todėl vengėme rizikuoti. Tačiau po pertraukos parodėme charakterį. Pasakiau vyrams, kad šiandien jie paaugo ir kaip žaidėjai, ir kaip asmenybės“, - sakė D. Lastauskas.

Praėjusiame ture Marijampolės ekipa namuose 2:1 patiesė čempioną Vilniaus "Žalgirį", o prieš tai išvykoje pačiupo tašką prieš lygos lyderį "Panevėžį" (0:0). Su 16 taškų suvalkiečiai vos vienu tašku atsilieka nuo 6-oje „Optibet A lygos“ pozicijoje esančios Alytaus DFK „Dainavos, tuo tarpu Telšių „Džiugas“ su 9 taškais rikiuojasi paskutinis.


Šiame straipsnyje: A lygaSūduvaDžiugas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Nu na

Nu na portretas
Apie braliuku 3 vieta pasaulyje šaiboj nerašo

Siaip tai

Siaip tai portretas
Idomu Lt futbolas be lietuviu.net suzukis atsivare padeti.suzukis marijampoles bulviu lauke kamuoli spardo...kodel ir ne?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių