Lietuvos futbolo rinktinei – skaudus šveicarų kirtis

  • Teksto dydis:

Lietuvos rinktinė patyrė skaudžią nesėkmę kitų metų pasaulio čempionato atrankoje – Valdo Ivanausko auklėtiniai LFF stadione 0:4 (0:3) nusileido Šveicarijos vienuolikei.

Lietuvos rinktinei pasaulio čempionato atrankos varžybose liko vienerios rungtynės – lapkričio 12 dieną išvykoje mūsiškiai susitiks su Šiaurės Airija.

Antradienio rungtynes lietuviai pabandė pradėti aktyviai ir keli jų smūgiai skriejo šalia vartų, tačiau pamžu Šveicarijos ekipa perėmė teritorinę persvarą ir pradėjo vis dažniau lankytis prie lietuvių vartų.

Svečių spaudimas jiems davė vaisių kėliniui įsibėgėjant, kai jų puolėjas Breelas Embolo po kampinio iššoko aukščiau už visus ir galva pasiuntė kamuolį į tinklą.

Kėlinio pabaiga lietuviams susiklostė itin prastai – per paskutines tris kėlinio minutes mūsiškiai praleido du greitus įvarčius vieną po kito ir į pertrauką komandos išėjo rezultatui esant 0:3.

Antrajame kėlinyje žaidimas vyko kiek ramiau, Šveicarijos ekipa kelis sykius priartėjo prie šeimininkų vartų, tačiau lietuviai jiems pasižymėti neleido.

Kelias pusproges turėjo ir Valdo Ivanausko auklėtiniai, tačiau kamuolys praskriejo greta vartų ir įvartis į svečių vartus nekrito.

Galų gale svečiai pasiekė savo – laikrodžiui skaičiuojant paskutines rungtynių sekundes, jie į Lietuvos vartus pasiuntė ketvirtą įvartį ir tokiu būdu užtvirtino savo persvarą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ArunaS

ArunaS portretas
"Ant Lietuvos" jau labai seniai nėra futbolo. Kam švaistomos lėšos šiai sporto šakai. Geriau jau tas lėšas skirti prieglaudoms, neįgaliesiems. Nes lietuviai visiškai nemoka spardyti kamuolio - jie tikri spirdalai.

Futbolas 1

Futbolas 1 portretas
Veskit vaikus nuo Playstation į pievą, gal tada kažkas išeis. Šiaip Europos futbolas yra aukščiausios klasės pasaulyje - labai sunku laimėti prieš bet ką.

jk

jk portretas
neaišku ar ŠETKUS gali buti rinktines vartininku,jo kvaili išejimai iš vartudezorganizavo visą gynybą ir dar leido šveicarams imušti antrą golą.žaidem kvailai atvirą futbolą su aiškiai stipresniais.pradžioj reik apsiginti ,veliau staigiai kontratakuoti,bet medinukams tą suprasti sunku
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių