„Hegelmann“ futbolininkai pristabdė lyderius

Sunkiai A lygoje sustabdoma „Panevėžio“ komanda turėjo nuryti karčią piliulę. Buvusio Lietuvos rinktinės trenerio Valdo Urbono diriguojami panevėžiečiai savo aikštėje nesugebėjo palaužti (1:1) kovingos Kauno rajono „Hegelmann“ ekipos.

„Panevėžiečiai mus neblogai pagainiojo po aikštę“, - šypsojosi Andrius Skerla.

Jo vadovaujama "Hegelmann" ekipa "Optibet A lygos" 12-ojo turo mačą svečiuose pradėjo atsargiai, bet kėliniui einant į pabaigą „įgijo pranašumą. Po kampinio prie tolimojo virpsto su dviem varžovais susitvarkęs Vilius Armanavičius atmetė kamuolį Lazarui Sajčičiui, o šis nukreipė kamuolį į vartus - 1:0

Po pertraukos panevėžiečiai sustiprino pajėgas puolime ir įmušė išlyginamąjį įvartį. 55 minutę po pakelto kampinio kamuolys nukrito Rokui Stanulevičiui po kojomis, o šis galingu smūgiu pažeme nuginklavo vartininką - 1:1.

Iniciatyvą perėmęs „Panevėžys“ spaudė varžovus ir siekė išsiveržti į priekį, bet dvikova baigėsi lygiosiomis.

„Panevėžys“ (27 tšk.) po turo išliks pirmoje vietoje, o „Hegelmann“ (25 tšk.) bent laikinai išliks antroje pozicijoje.

„Lygiaverčių varžovų dvikova. Buvo atsargumas, ypač pirmajame kėlinyje. Praleistas įvartis paskatino žaisti aktyviau. Perėmėme iniciatyvą, pelnėme įvartį, bet gaila, kad neįmušėme dar vieno“, - vardino V. Urbonas.

„Iki pertraukos kamuolį kontroliavo Panevėžys, bet momentų nesukūrė. Paskui išėjo kaip tame posakyje: esi nevertas nieko, bet turi daug, - kalbėjo A. Skerla. - Gal 80-ąją min. vos ne pirmą kartą atsirado gyvybingumas mūsų žaidime, bet jis netrukus baigėsi. Nesakyčiau, kad nusipelnėme kažko daugiau nei lygiosios“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių