„Kauno Žalgirio“ futbolininkai grįžta į pergalių kelią

„Čia niekada nebūna lengva, tad jau vykdami į Telšius buvome pasirengę kovai. Tikėjomės jų energijos“, - pripažino Rokas Garastas. Jo auklėtiniai „Kauno Žalgirio“ futbolininkai pamažu grįžta į pergalių kelią, laimėdami antras rungtynes iš eilės. Šįkart kauniečiai „Optibet A lygoje“ 2:1 palaužė Telšių „Džiugą“.

Kauniečiai į priekį įsiveržė 12-ojo turo akistatos 23-iąją minutę. Karolio Šilkaičio perdavimo Mohamedui Bahlouli beliko iš arti pasiųsti kamuolį į vartus.

55-ąją minutę „Džiugui“ pavyko atstatyti pusiausvyrą – baudos smūgį puikiai išpildęs Periclesas džiaugėsi pirmuoju įvarčiu šiemet. Tiesa, „Džiugas“ greitai vėl atsidūrė atsiliekančiojo vaidmenyje. Po grubios dviejų džiugiečių klaidos Michaelas Thuique surado M. Bahlouli, kuris 59-ąją minutę savo šansu pasinaudojo, pelnydamas ketvirtą sezono įvartį.

Telšių ekipa atkarpomis buvo prispaudusi varžovus, kėlė kelis kampinius, tačiau išlyginamojo įvarčio nepelnė.

Kauno ekipa su 15 taškų sugrįžo į 5-ąją vietą, „Džiugas“ 8 taškais rikiuojasi devintas.

„Pirmą kėlinį norėjome daugiau kamuolio kontrolės, daugiau keisti atakos puses, daryti mažiau klaidų. Praleistas įvartis kiek supurtė komandą, bet gerai, kad greitai išlyginome. O pabaigoje iškentėjome kartu ir pelnytai laimėjome“, - dėstė Rokas Garastas.

„Kartais išjungiame veiksmo mygtuką, nustojame kautis, užmiegame ir varžovas už tai mus baudžia. Antrajame kėlinyje tas „On“ mygtukas lyg ir įsijungė, bet pritrūkome susikaupimo ir koncentracijos“, - teigė „Džiugo“ vairininkas Marius Šluta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių