Prieš pertrauką A lygoje priartėjo prie lyderių

Kauno rajono „Hegelmann“ futbolininkai trumpas atostogas bei trijų savaičių pertrauką A lygoje pradės pakilios nuotaikos. Andriaus Skerlos auklėtiniai namuose 2:0 palaužė Telšių „Džiugo“ komandą ir tęsia kovą dėl medalių.

„Esu labai patenkintas rungtynėmis. Komanda buvo susikoncentravusi, įmušė du įvarčius ir galėjo pasižymėti dar ne kartą“, - dėstė Andrius Skerla.

14-ajame „Optibet A lygos“ pirmenybių ture kauniečiai savo namuose 2:0 nugalėjo Telšių futbolininkus ir su 29 taškais neatsilieka nuo Lietuvos čempiono Vilniaus „Žalgirio“. Maža to, lyderio „Panevėžio“ kluptelėjimas Marijampolėje padėjo kauniečiams sumažinti atsilikimą nuo pirmos vietos iki minimalaus 1 taško skirtumo.

Rungtynių pradžia šeimininkams susiklostė sėkmingai. 11-ąją minutę Thompsonas Gavi atliko perdavimą iš dešiniojo krašto į baudos aikštelę, kur du džiugiečių gynėjai nesėkmingai išmušė kamuolį – tuo pasinaudojęs Augustinas Klimavičius pelnė trečią įvartį šiemet. Po pertraukos Andriaus Skerlos kariauna labai užtikrintai kontroliavo situaciją bei 62-ąją minutę pasižymėjo antrą kartą – tą po Th. Gavi perdavimo stipriu smūgiu atliko V. Armanavičius. Saugui tai buvo penktasis įvartis šiame sezone.

„Turėjome progų, bet nesusikūrėme gerų momentų. Žinant, kad pastaruoju metu treniravomės tik 14 žaidėjų, džiaugiamės, kad negavome traumų. O kai pailgės atsarginių suolelis, bus lengviau“, - vylėsi „Džiugo“ vairininkas Marius Šluta.

Trečiadienį „Hegelmann“ laukia LFF taurės rungtynės su Vilniaus BFA ekipa.

„Mes įvertinsime priešininkus, atsipalaidavimo nebus. Galbūt pasikeis keli žaidėjai, bet sieksime pergalės“, - pažadėjo A.Skerla.

 


Šiame straipsnyje: HegelmannDžiugasA lyga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių