„Riteriai“ ir „Dainava“ sužaidė lygiosiomis

  • Teksto dydis:

Trečiojo „Optibet A lygos“ turo rungtynėse sostinėje „Riteriai“ ir Alytaus „Dainava“ sužaidė nulinėmis lygiosiomis bei į turnyro sąskaitą įsirašė po vieną tašką.

„Riteriams“ šis taškas buvo pirmasis 2023-aisiais.

Aštuonioliktąjį gimtadienį švenčianti sostinės komanda rungtynes, lyginant su prieš tai buvusiomis, atliko keturis keitimus. Šįsyk į aikštę nuo pirmų minučių buvo mesti: po diskvalifikacijos sugrįžęs Nikola Popovičius, mini traumą išsigydęs Rokas Filipavičius, komandos naujokas Ianas Soleras bei Valdą Paulauską pakeitęs Valdemaras Borovskij.

Pati rungtynių pradžia teikė vilties, kad jos bus gyvybingesnės nei akistatos su „Šiauliais“ ir „Panevėžiu“, tačiau netrukus žaidimas išsilygino ir iki dvikovos pabaigos žaidė dvi lygios komandos, negalėjusios pasigirti dažnomis progomis.

„Riterių“ pavojingiausias epizodas buvo sukurtas dar nesužaidus nei dešimt minučių, kai po kampinio stipriai smūgiavo N.Popovičius, tačiau į vartus skriejantį kamuolį ištraukė „Dainavos“ gynėjas. Vėliau nepavyko palaikyti kamuolio aikštės viduryje ir tuo pačiu prie varžovų vartų sukurti aštrumo.

„Dainava“ pavojingiausią progą sukūrė taip pat pirmajame kėlinyje, kai perėmęs kamuolį Gustas Zabita pramušė visiškai šalia vartų konstrukcijos.

Po pertraukos Pablo Villaras į aikštę metė Nathaną Palofozą, tačiau nei jo pasirodymas, nei vėliau į aikštę mesti kiti atsarginiai žaidėjai papildomos energijos neįnešė.

Pirmojo įvarčio „Riteriai“ turės dar palaukti – pirma galimybė šį sekmadienį akistatoje prieš čempioną Vilniaus „Žalgirį“.

„Riterių“ sudėtis: A.Vitkauskas, V.Borovskij, O.Badmus, S.Filipovičius, M.Spasičius, F. La Mantia, I.Soleras, M.Grigaravičius, R.Filipavičius, C.Odutayo, N.Popovičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių