Tautų lyga: Lietuva paskutinėmis minutėmis paleido lygiąsias Liuksemburge

  • Teksto dydis:

Sekmadienio vakarą vykusiame Tautų lygos, C diviziono, 1 grupės susitikime Lietuvos futbolininkai išvykoje rezultatu 0:1 nusileido Liuksemburgui.

Pirmasis kėlinys buvo permainingas. Pradžioje lietuviai demonstravo padorų futbolą, tačiau kėliniui einant į pabaigą šeimininkai perėmė iniciatyvą ir susikūrė itin pavojingų progų. Laimei, jų jiems išnaudoti nepavyko.

Itin kraupią traumą patyrė gynėjas Dominykas Barauskas pirmosios rungtynių pusės pabaigoje. Jaunasis lietuvis buvo pakeistas 43 minutę ir vietoj jo į aikštę išbėgo Natanas Zebrauskas.

Antrame kėlinyje Liuksemburgo futbolininkams pavyko pelnyti du įvarčius. Vienas buvo atšauktas po VAR peržiūros, o sekantis 88 minutę, deja, buvo įskaitytas. Skaudų dūrį lietuviams sudavė Gersonas Rodriguesas.

Lietuvos rinktinės veteranas Saulius Mikoliūnas užfiksavo puikų pasiekimą. 38 metų gynėjas į aikštę išbėgo po keitimo antrajame kėlinyje ir sužaidė šimtąsias savo rungtynes gindamas Lietuvos rinktinės garbę.

Šis pralaimėjimas lietuviams reiškia, kad Lietuva per 6 rungtynes grupėje surinko vieną tašką. Rinktinei iškritimas iš C lygos dar nėra garantuotas. 2024 metais vyks specialios atkrintamosios dėl išlikimo C lygoje, kurioje Breu auklėtinių gali laukti vienas iš šių varžovų: Baltarusija, Gibraltaras ir Kipras/Šiaurės Airija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Darius

Darius  portretas
Is kur tas fútbolas lietuvoi viskas vagiama ka cia be reikalo komentuoti Jai is staliu vireju i dar velnias zino is ko suburta komanda nugali profesionalius futbolininkus ale.bet ju ir kaltint negali

Tauta

Tauta  portretas
švinius turi taip gauti į kudlas nuo seimūnu ir Skirmanto.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių