Be Neymaro žaidę brazilai užsitikrino ramią ateitį

Brazilijos rinktinės lyderis Neymaras pirmadienį traumuotas viešbutyje stebėjo savo ekipos mūšį G grupėje su Šveicarijos futbolininkais. Brazilai savo puolėjo nenuvylė, palauždami varžovus 1:0.

Progomis žiūrovų nelepinusiose rungtynėse brazilai turėjo iniciatyvą, bet iki pertraukos susikūrė vos vieną realesnį momentą. Madrido "Real" kairysis saugas Vinicius Junioras privertė padirbėti Šveicarijos ekipos vartų sargą Yanną Sommerį.

Patyręs vartininkas antrajame kėlinyje, po dar vieno Viniciuso Junioro išpuolio savo ekipos jau nebeišgelbėjo. Tiesa, 64 min. įmuštą įvartį atšaukė teisėjai, pasinaudoję VAR peržiūra. Atlikę iškart šūsnį keitimų brazilai savo pasiekė. 83 min. pireš vartus iššoko ir prie komandos draugų perdavimo pirmasis suskubo Casemiro. "Manchester United" klubo atraminis saugas nukreipė kamuolį į vartus - 1:0.

Šio įvarčio dėka brazilai ne tik šventė pergalę, bet ir užsitikrino ne žemesnę nei antroji vietą G grupėje. Tai reiškia, kad Trenerio Tite diriguojami penkis kartus pasaulio čempionai žais aštuntfinalyje.

Šveicarai su trimis taškai lieka antri grupėje. Tiesa, jų treneris Muratas Yakinas pareiškė, jog jo auklėtiniai nenusipelnė pralaimėjimo brazilams.

"Ilgai kontroliavome rungtynes, mūsų žaidimo planas veikė, bet galiausiai pergalė išslydo iš mūsų rankų. Šiek tiek pritrūkome drąsos atakuodami", - dėstė M.Yakinas.

Jo auklėtiniai neatliko nė vieno smūgio į brazilų vartų plotą.

 

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių