10 priežasčių, dėl kurių verta apsilankyti „KOK’110 Mega Series 2023 in Vilnius“ turnyre

  • Teksto dydis:

Ištikimiausi kovos menų sirgaliai jau seniausiai kovo 18 d. yra pasižymėję raudonai ir šį šeštadienį keliaus tiesiai į Vilniaus „Jeep“ areną, į pavasarinį tarptautinį bušido turnyrą „KOK’110 Mega Series 2023 in Vilnius“. Todėl dar kartą priminsime, kodėl šio renginio praleisti nevalia.

1.  Dėl „ASG arenos“ renovacijos kuriam laikui į Kauną iškeliavę bušido KOK turnyrai vėl grįžta į sostinę. Šį kartą „Jeep“ arenoje vyksiančiame renginyje  žiūrovai vėl turės galimybę pasimėgauti ne tik įspūdingomis kovomis, bet ir įspūdingu šou. 

2. Tai oficialu! Tarptautinė TV platforma DAZN oficialiai paskelbė, kad Europos šalyse organizuojami bušido KOK turnyrai – didžiausias TV žiūrovų auditorijas sutraukiantys kovos menų renginiai visame pasaulyje. Kokia kita kovos menų organizacija Lietuvoje galėtų tuo pasigirti?

3. Dalyvauti vienos seniausių ir didžiausių kovos menų organizacijų Senajame žemyne organizuojamame turnyre yra prestižas bet kuriam pasaulio kovotojui, todėl KOK turnyruose kaunasi tik stipriausi, perspektyviausi pasaulio kovotojai, prieš tai įveikę privalomas atrankas ir įrodę esantys verti šios garbės.

4. Ypač stiprus kovų sąrašas. Vakaro metu įvyks dešimt superdvikovų, net dvi iš jų titulinės.  Garsiausi kovos menų vardai susikaus dėl titulų dviejose skirtingose disciplinose: KOK ir MMA Bushido.

5. Titulinė  vakaro kova dėl „MMA Bushido“ čempiono diržo. Dabartinis MMA Bushido čempionas Vitoldas Jagėlo gins titulą prieš jam iššūkį metusį ir čempiono diržą ketinantį atimti Arturs Leisans iš Latvijos. Ar pavyks lietuviui išlaikyti diržą Vilniuje? 

6. Titulinė kova dėl lengvo svorio KOK čempiono titulo. Atsilaisvinus čempiono vietai, į naujo KOK lengvo svorio čempiono titulą pretenduoja du pagal reitingus artimiausiai šios galimybės esantys kovotojai – suomis Nikko Korventaus ir lietuvis Gustas Dimša. Kam žvaigždės bus palankesnės šį šeštadienį, greitai išvysime.

7. Ringo veteranai lengvų pergalių nesitiki. Henrikas Vikšraitis susikaus su stipriausiu šios svorio kategorijos kovotoju iš Šveicarijos Manueliu Rifa, o spartietis Raimondas Avlasevičius susitiks su norvegu Akramu Belmakkia. Čempionės diržu neseniai apsijuosusiai Ernestai Kareckaitei iššūkį metė Lenkijos kovotoja Ilona Wojda. MMA kovotojas Raimondas Krilavičius jėgas išbandys stovėsenoje susikaudamas su Latvijos žvaigžde Vjaceslavs Teless. Ir tai tik nedidelė dalis viso vakaro intrigos, kuri lauks artėjančiame renginyje ištikimų bušido sirgalių.

8. Turnyrą gyvai stebės visi penki pasaulio kontinentai, kadangi „KOK’110 Mega Series 2023 in Vilnius“ turnyras bus transliuojamas daugiau nei 180 šalių. Šalių skaičius vis dar didėja!

9. Kaip gi be nuostabiųjų „Bushido Angels“? Dar nė vienas bušido renginys nepraėjo be pačių gražiausių pasaulyje tituluojamų „Bushido Angels“ vardu ringo mergaičių. Žiūrovus džiugins ir puikią nuotaiką skleis visas „Bushido Angels“ merginų būrys. „Bushido / KOK“ turnyrai garsūs ne vien savo adrenalino kupinomis kovomis, grandioziniu šou ir puikia renginių organizacija. Kiekvienas, apsilankęs bušido  KOK renginyje, ilgam pasisems ne tik puikių emocijų, gerai praleis laiką, bet ir su savimi išsineš neišdildomų įspūdžių, pergalės ir bendrystės džiaugsmą, puikių prisiminimų.

10. Viskas, užteks sėdėti namuose – pajusk tikrą adrenaliną, tapk tikru renginio dalyviu!

Daugiau informacijos apie artėjantį turnyrą ir laukiančias kovas www.bushido.lt ir www.kokfights.com.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių