Antrojo MMA BLADE FIGHTS turnyro naujienos: pilna kovotojų sudėtis, kovų „Apžvalgai”

Gegužės 27 d. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje vyksiantis antrasis tarptautinis Mišrių kovos menų BLADE FIGHTS turnyras skelbia visą glėbį naujienų.

Visų pirma – šio sporto aistruolių laukiamą pilną kovotojų sąrašą. Antra – norintys išsamiau susipažinti su šiais kovotojais, o gal ir dalyvauti lažybose, turės galimybę iš arčiau su jais susipažinti ypatingu (vaizdo įrašo) formatu, kurį organizatoriai pavadino „Apžvalgais“. Galiausiai – smagi sensacija šio renginio šou dalies mėgėjams. Taigi, apie viską iš eilės.

„Apžvalgai“. BLADE FIGHTS socialiniuose tinkluose ir „Youtube“ kanale jau galite rasti gyvų ir karštų videokomentarų apie kovotojus ir galimas kovų prognozes, kurias pateikia BLADE FIGHTS prezidentas, treneris, žmogus, geriau nei bet kas kitas pažįstantis šiuos sportininkus, Romualdas Klimavičius.

Įdomu ir netikėta, kad trenerį kalbina Erika Vitulskienė, mat, kaip kad paaiškėjo pirmojo turnyro metu, ji yra aistringa šios sporto šakos sirgalė. Taigi „Apžvalgai“ yra ne tik įdomūs bei naudingi, bet ir įtraukiantys. Tuo galite įsitikinti patys, paspaudę šią nuorodą: https://youtu.be/ZoiuvPTl9Ps.

Šou dalyje – specialus Anyanya pasirodymas. Kaip žinia, jau paaiškėjo, kas tapo muzikinio šou dalies šerdimi: specialią programą turnyrui rengia dešimtojo, jubiliejinio „Lietuvos balso“ nugalėtojas Anyanya, taigi bus ne tik puikios muzikos, bet ir smagaus šėlsmo. Negana to, pasak vyriausiojo prodiuserio Gedimino Jauniaus, šiuokart scenos menų amplitudė bus dar labiau išplėsta: „Žiūrovus stebinsime įvairiais scenos menų žanrais, neišskiriant nė akrobatikos. Kovotojus į ringą ir vėl lydės gyva muzika, miestų visuomenės elitui ir vėl tiesime raudonąjį kilimą.“

„Mūsų tikslas – estetika renginyje, transliacijoje, ringe!” – priduria vienas BLADE FIGHTS steigėjų, transliacijos režisierius Tomas Skamaročius.

Ir galiausiai – renginio didžiausia intriga, kovotojų poros:

Pirmoji kova. Carlos Eduardo Oliveira da Silva (Brazilija) kausis su Agshinu Alimu Oglu Babayevu (Azerbaidžanas). Tai bus reitinginė MMA kova svorio kategorijoje iki 66 kg. Nugalėtojas kitame turnyre kovos dėl BLADE FIGHTS MMA 66 kg pasaulio čempiono diržo. Carlos Eduardo Oliveira da Silva turi solidžią kovų patirtį, puikiai išmano braziliškajį džiudžicu, pasižymi puikia fizine jėga ir ištverme, gera smūgine technika, kurią meistriškai pritaiko tiek stovėsenoje, tiek imtynėse.

Agshinas Alima Oglu Babayevas – kovinio sambo (combat sambo) atstovas, turintis itin didelę MMA profesionalių kovų patirtį. Yra laimėjęs 80 porc. MMA kovų ir kelių skirtingų MMA organizacijų Pasaulio čempiono titulus.

Antroji kova. Eminas Sharifovas (Azarbaidžanas) kausis su Abneriu Lloverasu Hernandezu (Ispanija). Tai bus atrankinė MMA kova iki 77 kg svorio kategorijoje į BLADE FIGHTS MMA 77 kg Grand Prix. Emino Sharifovo MMA profesionalių kovų skaičius nedidelis, tačiau jis yra iškovojęs pergalių prieš pasaulinio lygio kovotojus, turinčius kelias dešimtis profesionalių MMA kovų ir pergalių. 80 proc. Emino kovų lydėjo sėkmė. Jo sportinėje karjeroje – kovinio sambo Europos čempiono titulas, Azarbaidžano čempiono medaliai ir kovinio sambo, ir MMA organizacijose.

Abnerio Lloveraso Hernandezo vardas MMA pasaulyje gerai žinomas – jis yra kovojęs beveik keturias dešimtis profesionalių MMA kovų. Lietuvos žiūrovams sportininkas jau yra pažįstamas iš pirmojo BLADE FIGHTS turnyro MMA 66 kg Gand Prix-Cup. Puikiai kovojęs ir demonstravęs aukštos kokybės puolimo ir gynybos elementus, trečiajame pratęsimo raunde smaugimo veiksmu pralaimėjo meistrišką pranašumą parodžiusiam profesionaliam Lietuvos MMA kovotojui Mindaugui Veržbickui.

Trečioji kova. Klaipėdietis Martynas Danius iki 66 kg svorio kategorijoje Super kovoje kikbokso stiliumi kausis su Christopheriu Thierry Walteriu (Prancūzija). Šiedu varžovai ringe pirmą kartą kovos su mažomis MMA pirštinėmis. Sportinėje Martyno Daniaus karjeroje – keliasdešimt profesionalių kovų, didžiąją dalį jų yra laimėjęs. Taip pat yra pelnęs daugelį prestižinių tarptautinių komercinių turnyrų.

Christopherio Thierry Walterio profesionalių kovų patirtis ir statistika yra labai panaši. Jis yra muaitai stiliaus kovotojas, ne kartą kovojęs ir pagal kikbokso taisykles. Daugiau nei pusę kovų jis laimėjo nokautavęs varžovą.

Ketvirtoji kova. Walteris Gahadzas (Zimbabvė, Anglija) atrankinėje iki 77 kg svorio kategorijos MMA kovoje su Joeliu Rodrigo Avalo Santosu (Brazilija) kausis dėl BLADE FIGHTS MMA 77 kg Grand Prix. Walteris Gahadza yra kilęs iš Zimbabvės, tačiau atstovauja Angliją. Jis yra sukaupęs didžiulę ir sėkmingą profesionalių MMA kovų patirtį, per savo karjerą yra pelnęs kelių skirtingų organizacijų Pasaulio čempiono titulus.

Joelis Rodrigo Avalo Santosas taip pat nestokoja kovinės patirties, kovose yra pasiekęs 70 proc. pergalių, pusę jų baigė nokautais. Šis sportininkas trijose skirtingose pasaulio organizacijose yra iškovojęs čempiono titulus.

Penktoji kova. Kaunietis Deividas Danyla susikaus su Migueliu Trindade’u (Portugalija). Tai bus Super kova muaitai stiliumi su mažomis pirštinėmis, svorio kategorija – iki 66 kg.

Deividas Danyla turi didelę profesionalių muaitai kovų patirtį, daug kovojo ir su MMA pirštinėmis. Dalyvaudamas įvairiose aukšto lygio pasaulinėse organizacijose ir turnyruose įrodė, kad yra vertas susiremti su geriausiais pasaulio kovotojais. Kaip tik toks ir yra Miguelis Trindade’as – jaunas kovotojas, profesionalų ringuose itin sėkmingai skinantis užtikrintas pergales. Jau yra iškovojęs profesionalų muaitai Pasaulio čempiono titulą. 90 proc. profesionalių kovų šis sportininkas užbaigė nokautais.

Šeštoji kova. Ukmergiškis Žygimantas Ramaška MMA svorio kategorijoje iki 70 kg Super kovoje susikaus su Samueliu Blasco (Kamerūnas, Ispanija). Lietuvis sportininkas įspūdingai pasirodė pirmajame BLADE FIGHTS turnyre, MMA 66 kg Grand Prix-Cup. Prieš itin profesionalius Brazilijos MMA kovotojus techniniais nokautas iškovojęs dvi pergales iš eilės, tapo turnyro nugalėtoju. Žygimanto kovos stilius – kovinis sambo. Jis yra laimėjęs beveik 90 proc. profesionalių MMA kovų. Šiame turnyre sportininkas išbandys save sunkesnėje, 70 kg svorio kategorijoje.

Samuelis Blasco yra kilęs iš Kamerūno, tačiau atstovauja Ispaniją. Labai patyręs profesionalus MMA kovotojas, pusę savo kovų baigęs pergalėmis. Yra laimėjęs tarptautinės MMA organizacijos Europos čempiono titulą.

BLADE FIGHTS rengėjai laukia gausaus gyvo dėmesio Klaipėdoje, o neturintys progos ten nuvykti, galės džiaugtis puikia BTV transliacijos kokybe – juk už transliacijos režisieriaus vairo stos sporto transliacijų magas T. Skamaročius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių