B. Vanagas – po čiurnos operacijos: komandos planai nestoja

  • Teksto dydis:

Panašu, kad lenktynininkas Benediktas Vanagas iki 2022-ųjų vasaros sezono pradžios turės sutvarkyti ne tik sportinį bolidą, bet ir savo kūną. Antradienį sportininkui atlikta dešinės kojos čiurnos operacija. Sportininkas sako, kad tai ilgos sportinės karjeros bei buvusių traumų pasekmės.

„Operacija iš esmės nebuvo sudėtinga – daugeliui sportininkų vienu ar kitu laikotarpiu tenka ją atlikti. Jaučiau, kad laikas tvarkyti čiurną artėjo, bet pastarasis „šokis“ Dakare viską smarkiai paspartino. Kai nėra ypatingos skubos, keletą mėnesių po Dakaro visad būna skirti kūno atstatymui ir „remontams“, – po operacijos kalbėjo žymus lenktynininkas.

Su specialiu kojos įtvaru B. Vanagui teks išbūti nuo 6 iki 8 savaičių, tačiau sportininkas teigia, tai nereiškia, kad tą laiką gyvens ramiau. „Nesu tokio būdo, kad visą tą laiką praleisčiau lovoje. Be to, komandos planai nestoja – nuolat turime vystomų projektų, vasario viduryje į komandos bazę grįžta „Black Hawk“, tad prasidės jo atstatymo darbai“, – sakė B. Vanagas.

„Toyota Gazoo Racing Baltics“ kalendoriuje taip pat numatytas pirmasis „European Cup for Cross Country Bajas“ etapas, kurį, praėjusiais metais dėl užsitęsusio riešo ir peties gydymo sportininkui teko praleisti.

„Jei tik neišlįs jokių siurprizų su automobiliu ar mano čiurna, balandžio pabaigoje komanda turėtų vykti į Ispaniją“, – teigė „Toyota DKR GR Hilux“ pilotas B. Vanagas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Šlykštus \\\\\.../////

Šlykštus  \\\\\...///// portretas
paukštis.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių