Eurolygos ture lieka vienas mačas – nukeltas „Barcelonos“ ir Maskvos CSKA susitikimas

  • Teksto dydis:

Eurolygos devynioliktasis turas beveik subyrėjo – liko nenukeltos vos vienerios rungtynės iš devynerių.

Tai – Milano „Armani Exchange“ ir Sankt Peterburgo „Zenit“ klubų akistata. Šis sutikimas Italijoje įvyks penktadienį 21.30 val.

Trečiadienį ryte Eurolyga pranešė, kad nukėlė „Barcelonos“ ir Maskvos CSKA rungtynes, kurios turėjo įvykti penktadienį 19 val. Rusijoje.

„Barcelona“ paskelbė, kad klube užfiksuota aštuoniolika COVID-19 atvejų. Komandoje yra užsikrėtę devyni krepšininkai ir devyni personalo nariai.

Dėl COVID-19 viruso ketvirtadienį nebus žaidžiamos nė vienerios rungtynės. Belgrado „Crvena Zvezda“ turėjo žaisti su Stambulo „Fenerbahče“, Berlyno ALBA turėjo priimti Atėnų „Panathinaikos“, Tel Avivo „Maccabi“ namie būtų žaidusi su Vitorijos „Baskonia“, o Madrido „Real“ laukė mačo namuose su Kazanės UNIKS.

Penktadienį be „Barcelonos“ ir CSKA mūšio taip pat ir neįvyks Kauno „Žalgirio“ mačas su Pirėjo „Olympiakos“, Vilerbano ASVEL susitikimas su „Monaco“ bei Stambulo „Anadolu Efes“ kaktomuša su Miuncheno „Bayern“.

Pagal Eurolygos taisykles, nukelti rungtynes galima tuo atveju, jeigu komanda dėl COVID-19 viruso neturi aštuonių žaisti galinčių krepšininkų.

„Baskonia“ mačas su „Maccabi“ buvo nukeltas dėl Vitorijos klube įvesto karantino.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių