Internetinių komentatorių juokeliai kliuvo „Žalgirio“ žaidėjams

  • Teksto dydis:

Betsafe-LKL TV blogų komentarų rubrikoje apsilankė trys žalgiriečiai – Edgaras Ulanovas, Tyleris Cavanaugh ir jau profesionalaus krepšininko karjerą baigęs Mantas Kalnietis.

„Labai tiko tau ta ožio barzda, kurią sezono pradžioj nešiojai“, – E. Ulanovą išjuokė „antejuda“.

„Prieš vestuves turėjau susitvarkyti savo barzdą, nes žmona tikrai pyko dėl tos barzdos, kadangi ji man juokingai auga, o aš vis esu naivus ir tikiuosi, kad man uždengs visus atvirus plotus. Ar ji tiko? Tikriausiai, kad ne, bet aš dar nepasiduosiu ir bandysiu užsiauginti vis tiek“, – atkaklumo neprarado komandos kapitonas.

Visi kauniečiams skirti komentarai ir atsakymai į juos – Betsfae-LKL TV „YouTube“ kanale.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Edmundas Tulcevičius

Edmundas Tulcevičius portretas
Ką padarysi , dabar toks ,,stilius,, , anądien mano kaimynas man ir sako , Edma , kodėl tu nelaikai šuns , aš sakau jam , o kam man jis reikalingas , tai jis man atsako , gi laikyti šunį dabar labai stilinga , įsivaizduojate laikyti šunį ne dėl to , kad tu jį myli , bet reikia jį laikyti dėl to , kad tai STILINGA , tai štai , tas pat dabar ir su tomis šlykščiomis barzdomis - STILINGA .

Butu mano valia

Butu mano valia portretas
visiems sportininkams uzdrausčiau augint barzdas !!!!! Dabar per visa pasauli tapo nenormalu priviso sportininku ypač krepşinyje su baisiom išvaizdom , nakti susitikus gali ir infarkta gaut ne i sportininkus o i plėšikus panašus!!!! Kur dingo savoka kad sportininkas disciplinos, atsakomybes, darbštumo, tvarkingumo simbolis????
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių