LKL atkrintamosios varžybos prasidės gegužės 14 dieną

  • Teksto dydis:

Kauno „Žalgiriui“ baigus sezoną Eurolygoje, paaiškėjo, kad daugiau korekcijų Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionato tvarkaraštyje nebus, o po Kėdainių „Nevėžio“ pergalės prieš „Šiaulius“ ketvirtadienį paaiškėjo visos aštuonios komandos, tęsiančios kovą dėl titulo atkrintamosiose varžybose, skelbia lkl.lt.

„Žalgiris“ į šalies čempionato kovas grįš sekmadienį, Pasvalyje žaisdamas su „Pieno žvaigždėmis“, o reguliarusis sezonas baigsis „Žalgirio“ rungtynėmis su Vilniaus „Rytu“ gegužės 12 dieną

Atkrintamosios varžybos prasidės gegužės 14 dieną ir kiekviena pora žais kas antrą dieną. Ketvirtfinalio serijose šį sezoną kovojama iki dviejų pergalių, o vėliausiai šis etapas baigsis gegužės 19 dieną.

Pagal preliminarų tvarkaraštį, pusfinaliai prasidės gegužės 21 dieną, o vėliausiai baigsis gegužės 26 dieną. Šį sezoną pusfinaliuose taip pat kovojama iki dviejų pergalių ir komandos žais kas antrą dieną.

Vis dėlto, jei ketvirtfinalio serijose neprireiktų trečiųjų rungtynių, pusfinalio serijos prasidėtų anksčiau nei gegužės 21 dieną.

Finalo serijose šį sezoną kovojama iki trijų pergalių. Seriją dėl bronzos numatoma pradėti gegužės 28 dieną, o pirmosios finalo rungtynės planuojamos gegužės 29 dieną.

Jei ketvirtfinalio ir/ar pusfinalio serijose neprireiktų maksimalaus rungtynių skaičiaus, finalo serijos taip pat prasidėtų anksčiau.

Seriją dėl bronzos vėliausiai numatoma baigti birželio 6 dieną, o čempionas vėliausiai paaiškės birželio 7-ąją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių