M. Jogėlos tritaškių lietaus neužteko – „Neptūnas“ krito prieš V. Šeškaus kariauną

  • Teksto dydis:

Matas Jogėla pataikė 5 tritaškius ir tapo svarbiu Klaipėdos „Neptūno“ (2-5) ginklu, tačiau to neužteko.

Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) namų mače teko 77:93 (18:21, 21:35, 16:13, 22:24) pripažinti Jonavos „CBet“ (6-1) pranašumą.

Po lygaus pirmojo ketvirčio, visiškai kitoks buvo antrasis. „CBet“ ėmė rengti gerą atkarpą, po kurios po truputį augino persvarą – 30:22. Edvinas Šeškus pirmąsyk rungtynėse skirtumą vertė dviženkliu (39:29), dar tritaškį smeigė Martinas Laksa – 42:29. Ketvirtį Jonavos komanda užbaigė tvirtai ir galiausiai pirmavo jau 56:39.

„Neptūnas“ turėjo sočiai laiko, tačiau po pertraukos Goranas Huskičius ir Jeffery Garrettas buvo nesustabdyti ir toliau tempė į priekį jonaviečius – 62:39. „Neptūnas“ tik periodiškai priartėdavo, bet netrūko ir klaidų bei pramestų metimų, tad atsilikimas liko solidus – 55:69.

Po Mato Jogėlos tritaškio atrodė, kad Klaipėdos komanda augins intrigą (58:69), bet dviem metimais paeiliui atsakė Lukas Kreišmontas – 74:58. M.Jogėla įsibėgėjo – pataikė dar du tolimus šūvius, tačiau jo asmeninės iniciatyvos buvo maža – 64:78. Likusios minutės tebuvo formalumas.

Likus 2 minutėms po antros techninės pražangos aikštę dar paliko Nojus Mineikis.

M.Jogėla buvo rezultatyviausias „Neptūno“ gretose ir pelnė 23 taškus, pataikydamas 5 tritaškius be klaidų. Tiek taškų – naujas jo karjeros rekordas „Betsafe-LKL“, o 24 naudingumo balai – sezono geriausias rezultatas. 

Beje, jis buvo vienintelis Klaipėdos ekipos žaidėjas, pelnęs dviženklį taškų skaičių.

Jonavos ekipos lyderis Goranas Huskičius gerino savo sezono efektyvumo rekordą (19 tšk., 6 atk. kam., 5 rez. perd., 29 n.b.).

„Neptūnas“: Matas Jogėla 23, Deividas Gailius 9, Žygimantas Janavičius ir Rokas Gustys (7 atk. kam.) – po 7, Nojus Mineikis, Austinas Wiley (7 atk. kam.) ir Rinaldas Malmanis – po 6.

„CBet“: Goranas Huskičius 19 (6 atk. kam., 5 rez. perd.), Edvinas Šeškus 18, Dovis Bičkauskis 14 (4/8 trit.), Martinas Laksa 12, Vytautas Šulskis 9, Jeffery Garrettas 8 (6 atk. kam.).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Liūdna

Liūdna  portretas
Kuo toliau, tuo prasčiau Klaipėdoje su sportininkais. Nulis rezultatų ir jokios atsakomybės. Laikas peržiūrėti finansavimus

Purmaliai

Purmaliai portretas
Neptūno laukia Atlanto likimas !

V

V portretas
Na tiesiog idomu, kiek dalininkams dar uzteks kantrybes ziureti i tokius Neptuno zaidejus ir i tokia komanda...ar i sekancias varzybas ateis tie keli ziurovai..išejus Maskvyciui ir atejus dabartiniam sporto direktoriui, komandos rezultatai ejo ir eina vis zemyn ir zemyn, taigi nera normalios sporto vadybos..treneriai keitesi vienas po kito ir tik Adomaitis buvo siek tiek grazines komandos prestiza, taciau jam isejus...kada gi pagaliau komanda tures normalu sporto direktoriu, o ne sedinti ant dvieju kedziu ir vadovaujanti vyry komandoms uzimancioms paskutines vietas lentelese?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių