Po pertraukos kauniečiai įjungė aukštesnę pavarą ir įveikė dzūkus

  • Teksto dydis:

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai įtemptą savaitę užbaigė pergale „Žalgirio“ arenoje. Jure Zdovco treniruojami Lietuvos čempionai „Betsafe-LKL“ čempionate rezultatu 78:70 (14:19, 18:15, 31:13, 15:23) įveikė Alytaus „Dzūkijos“ komandą.

Marekas Blaževičius surinko keturis taškus, Mantas Kalnietis pataikė iš vidutinio nuotolio, Artūras Milaknis smeigė tritaškį, tačiau varžovai spurtavo – 9:17. Kėlinio pabaigoje du taškus pridėjo ir baudos metimą realizavo Tyleris Cavanaugh, o Joshas Nebo pataikė iš po krepšio ir sumažino atsilikimą – 14:19.

Po puolime atkovoto kamuolio dvitaškiu pasižymėjo Nielsas Giffey, Karolis Lukošiūnas taikliai metė iš toli, o po penkių Edgaro Ulanovo taškų iš eilės rezultatas buvo lygus – 24:24. Dar kartą iš toli pataikė K.Lukošiūnas, o kėlinio pabaigoje dar penkis taškus iš eilės surinko E.Ulanovas – 32:34.

Po pertraukos kauniečiai įjungė aukštesnę pavarą ir perlaužė rungtynes. Po penkis taškus surinko M.Kalnietis ir K.Lukošiūnas, tris pelnė E.Ulanovas, o A.Milaknis pridėjo dvitaškį – 47:40. K.Lukošiūnas ir Lukas Lekavičius pataikė po dvitaškį, N.Giffey smeigė tritaškį, o T.Cavanaugh surinko devynis taškus – 63:47.

J.Nebo įdėjo iš viršaus, L.Lekavičius pataikė iš toli, E.Ulanovas įmetė dviejų taškų vertės metimą, o Tai Websteris surinko penkis taškus – 75:59. Per likusias penkias rungtynių minutes „Žalgiris“ tenkinosi tik trimis M.Blaževičiaus taškais, tačiau iškovoti pergalės tai nesutrukdė – 78:70.

„Žalgiris“: E.Ulanovas 15 (7 atk. kam.), K.Lukošiūnas 13, T.Cavanaugh 12 (6 atk. kam.), M.Kalnietis 7 (9 rez. perd.), M.Blaževičius 7, A.Milaknis 5, T.Websteris 5, L.Lekavičius 5 (6 rez. perd.), N.Giffey 5 (6 atk. kam.), J.Nebo 4, Z.Dragičius 0.

„Dzūkija“: J.Newkirkas 22, A.Aranitovičius 16.



NAUJAUSI KOMENTARAI

su tokiu zaidimu

su tokiu zaidimu portretas
sviecia kad wilno lenkai ikres

tiesiog šedevras

tiesiog šedevras portretas
kauno žalgrybis iveikė dzūkų grybus
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių