Pusfinalyje vilkas bus tik vienas: V. Šeškaus kariauna užbaigė „Wolves“ sezoną

  • Teksto dydis:

Jonavos „CBet“ pateikė staigmeną „Betsafe-LKL“ ketvirtfinalyje. Virginijaus Šeškaus treniruojama Jonavos ekipa namie nugalėjo Alytaus „Wolves“ 80:75 (21:25, 22:15, 17:14, 20:21) ir laimėjo seriją 2-0. Pusfinalyje Jonavos komanda kovos su Vilniaus „Rytu“.

Pirmąsias serijos rungtynes „CBet“ išvykoje penktadienį laimėjo 80:76.

Sekmadienį pirmajame kėlinyje vyko lygi kova taškas į tašką, o antrojo pradžioje iniciatyvą į savo rankas perėmė „Wolves“. Alytiškiai spurtavo 8:0 ir nutolo 33:21.

Vis dėlto dar iki didžiosios pertraukos Jonavos komanda sugebėjo atsakyti galingu savo smūgiu ir po dviejų kėlinių jau ji buvo priekyje 43:40.

Trečiąjį kelinį šeimininkai atidarė Edvino Šeškaus tritaškiu ir Gorano Huskičiaus bei Jeffery Garretto dvitaškiais, leidusiais nutolti 50:40. „Wolves“ netruko pateikti savo atsakymą ir kėlinio viduryje rezultatas po Ado Juškevičiaus tritaškio tapo lygus (52:52).

Kėlinio pabaigoje vėl tikslesni buvo „CBet“ žaidėjai, lemiamą ketvirtį pasitikę būdami priekyje 60:54.

Ketvirtajame kėlinyje abi komandos strigo puldamos, o ledus pralaužė „Wolves“, kuriems po Eigirdo Žukausko dėjimo kėlinio viduryje pagaliau pavyko išlyginti rezultatą (62:62).

Likus žaisti mažiau nei 3 min., Dovis Bičkauskis pataikė tritaškį ir „CBet“ pranašumas vėl šoktelėjo iki 7 (72:65).

Paskutinę minutę komandos pasitiko Jonavos ekipai pirmaujant 4 taškais, o G.Huskičius dar padidino savo komandos pranašumą (76:70). Netrukus „Wolves“ prarado kamuolį, Glynnas Watsonas pataikė abu baudos metimus ir „CBet“ pergalės nebepaleido.

„CBet“: Goranas Huskičius 18, Glynnas Watsonas 18, Dovis Bičkauskis 16, Edvinas Šeškus 9, Jeffery Garrettas ir Martinas Laksa po 8.

„Wolves“: Ahmadas Caveris 22, Jerai'us Grantas 16, Adas Juškevičius 14, Eigirdas Žukauskas 7, Rashardas Kelly 6.


Šiame straipsnyje: CBetWolvespusfinalisLKL

NAUJAUSI KOMENTARAI

jonas

jonas portretas
Ziemelio,Alytaus Vilku klubas primena Romanovo valdyta Kauno zalgiri.

Kuba

Kuba portretas
Labai gerai, kad pamokė - niekšingi poelgiai neliko neįvertinti..šalia pinigų, dar reikalingas ir žmoniškumas..čia graža Kurčiui už patirtą niekšybę..Atrodo, ne tuo keliu pradėjo eiti šis klubas..

skiep

skiep portretas
Kurtis tyliai kikena prie alaus bokalo.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių