Po taurės rungtynių kritikos negailėjo abu vairininkai

Geriausiam praėjusio sezono „Betsafe“-LKL treneriui Mantui Šerniui šiemet tenka nelengvi išbandymai. Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ kolektyvas nesėkme akistatoje su Utenos „Uniclub Casino-Juventus“ 75:85 pradėjo „Citadele“ Karaliaus Mindaugo taurės turnyrą.

„Kartais atrodėme kaip nerimta komanda“, - po pralaimėjimo namuose kritikos negailėjo M. Šernius.

Iš tiesu, nuo pat mačo pradžios uteniškiai Pasvalyje jautėsi kaip namuose ir nevengė atakuoti krepšį iš arti. Ypač sunkiai šeimininkams sekėsi tvarkytis su svečių gynėju Patricku Milleriu. Atletiškasis amerikietis vien iki ilgosios pertraukos surinko 14 taškų, pataikydamas visus metimus iš žaidimo.

Po pertraukos „Pieno žvaigždės“ klupo dar labiau, bet trečiojo kėlinio pabaigoje vos per vieną minutę surengė spurtą 8:0 ir sumažino savo atsilikimą iki 7 taškų, taip palikdami gyvą intrigą paskutiniajam rungtynių ketvirčiui (50:57). Ketvirtajame kėlinyje pasvaliečių spurtas tęsėsi, kuomet V. Konievas smeigė tritaškį (53:57), o taiklios Joshua Shelby baudos komandos atsilikimą sumažino dar labiau (56:59). Vis dėlto P. Millerio, iš viso pelniusio 25 taškus, ir Martyno Gecevičiaus, surinkusio 21 tašką (5/8 tritaškių) šūviai nuramino aistras. Nugalėtojams Ignas Vaitkus pridūrė 11 taškų.

Pralaimėjusiems Arnas Beručka įmetė 13, Volodymyras Konievas 12 taškų.

„Turime pataikyti savo metimus iš po krepšio, pataikyti baudas, ypač kai žaidžiame prieš tokia patyrusią komandą“, - sakė M. Šernius.

Vairininkas pabrėžė, kad komandai dar trūksta žaidėjų, kurie gydosi traumas arba dar tik ieškomi rinkoje.

„Klaidų padarėme per daug, matyt, reiks kažkam ausį nusukti“, - juokavo uteniškių vairininkas Žydrūnas Urbonas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių