„Žalgiris“ svečiuose po atkaklios kovos įveikė Eurolygos autsaiderius

  • Teksto dydis:

Kauno „Žalgiris“ (14/13) dvigubą Eurolygos savaitę pradėjo pergale Berlyne. Kazio Maksvyčio auklėtiniai išvykoje rezultatu 66:63 (15:14, 18:13, 11:18, 22:18) palaužė ALBA (7/20) krepšininkus.

Ignas Brazdeikis surengė taškais pasibaigusį reidą po krepšiu, Kevarriusas Hayesas realizavo du baudų metimus, o Isaiah Tayloras ir Achille Polonara taikliais dvitaškiais užbaigė greitas atakas – 8:8. Taškus nuo baudų metimo linijos rinko Rolandas Šmitas, dvitaškį paskutinę atakos sekundę įmetė A.Polonara, o Edgaras Ulanovas surinko tris taškus – 15:14.

Tomas Dimša smeigė tritaškį ir dviem taškais užbaigė prasiveržimą po krepšiu, puskabliu taškus pelnė Laurynas Birutis, bet komandos ir toliau žaidė nerezultatyviai – 22:22. Iš toli taikliai atakavo ir du dvitaškius pataikė Lukas Lekavičius, o keturis lengvus taškus iš po krepšio sumedžiojo K.Hayesas – 33:27.

Per pirmas šešias minutes po pertraukos du taškus pelnė E.Ulanovas, o taip įstrigęs puolimas jau vertė vytis varžovus – 35:37. Nelengvą dvitaškį įmetė R.Šmitas, ataką taikliu dvitaškiu užbaigė ir vėliau du baudos metimus įmetė I.Tayloras, tašką nuo baudų metimo linijos pridėjo A.Polonara, o kėlinio pabaigoje du taškus įvertė ir L.Birutis – 44:45.

K.Hayesas realizavo du baudų metimus, keturis taškus iš eilės pelnė I.Tayloras, o A.Polonara pataikė iš toli – 53:50. Po baudos metimą pataikė L.Lekavičius ir A.Polonara, dvitaškį ir baudos metimą įmetė E.Ulanovas, keturis taškus surinko I.Tayloras, du baudų metimus sumetė E.Ulanovas, o pergalę metimu iš po krepšio įtvirtino R.Šmitas – 66:63.

„Žalgiris“: I.Tayloras 14, E.Ulanovas 10, A.Polonara 9 (9 atk. kam., 3 per. kam.), K.Hayesas 8 (3 blk.), L.Lekavičius 8 (5 rez. perd., 3 per. kam.), R.Šmitas 6 (7 atk. kam.), T.Dimša 5, L.Birutis 4, I.Brazdeikis 2, A.Butkevičius 0.

ALBA: M.Lo 10, L.Sikma 10, J.Smithas 10.



NAUJAUSI KOMENTARAI

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Ir vis gi malonu, kad laimėjo. AČIŪ.

Rimas

Rimas portretas
Maksvyti, atsistatydink. Ne savo rogėse sėdi:((

UPS

UPS portretas
Maksvytis blogai, greitai pamiršot Zdovcą, kaip antakius trynė ,be minties.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių