„Žalgiris“ vaduojasi iš COVID-19: sulaukė grįžtančių pajėgų

  • Teksto dydis:

Kauno „Žalgiris“ pastaruoju metu kentėjo dėl COVID-19, bet prieš akistatą su Milano „Armani Exchange“ komanda sulaukė grįžtančių pajėgų.

Prieš pat kelionę žalgiriečiai sulaukė pastiprinimo – į rikiuotę grįžo Artūras Milaknis ir Tai Websteris. Jie ir „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas dėl COVID-19 be krepšinio praleido daugiau nei savaitę. Milaknis ir T. Websteris trečiadienį jau treniravosi su komanda, o P. Jankūnas prie komandinių treniruočių prisijungs jau artimiausiu metu.

Peršalimo simptomus jautęs „Žalgirio“ vyr. treneris Jure Zdovcas sulaukė dviejų neigiamų COVID-19 testų rezultatų ir prie komandos vairo grįžo dar trečiadienį.

Tiesa, į Italiją kauniečiai vyks be susirgusio Josho Nebo. Lietuvoje liks ir traumas besigydantys Janis Strelnieks ir Joffrey Lauvergne.

J. Strelnieks pastarąsias dvejas rungtynes praleido dėl šlaunies traumos. Savo ruožtu po peties operacijos atsigaunantis J. Lauvergne didina krūvius ir pamažu prisideda ir prie komandinių treniruočių.

Paskutiniosiose rungtynėse su Vilniaus „Rytu“ čiurnos skausmus pajutęs Mantas Kalnietis praleido keletą treniruočių, tačiau ketvirtadienį darbavosi su komanda ir vyks į Milaną.

Atsilaisvinusias vietas pagrindiniame dvyliktuke išvykos rungtynėse užims Kauno „Žalgiris-2“ komandoje rungtyniaujantys Titas Sargiūnas ir Motiejus Krivas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių