Aistros dėl privalomo skiepijimo: vieni pyksta, kiti siūlo vakcinuoti kiekvieną, einantį gatve

  • Teksto dydis:

Gyventojų nuomonės apie privalomus skiepus medikams – skirtingos: vieni sako, kad jau dabar žmonės skiepijasi priverstinai, norėdami išsaugoti darbą, kiti mano, kad skiepyti reikia kiekvieną sutiktą gatvėje, o treti pasisako už pasirinkimo laisvę, praneša LNK.

„Pas mus nėra pasirinkimo laisvės. Pagalvokite, kokia pasirinkimo laisvė, jeigu aplinkiniais keliais tu priverstas? Man tie skiepai nelabai patinka, bet aš dirbu ofise ir turėjau skiepytis, nes kitaip reikėtų išeiti iš darbo. Dabar reikės trečiuoju privalomai skiepytis, nes jis privalomas. Tai kaip yra pasirinkimas? Aš persirgęs ir į tai niekas nežiūri. Ir tas galimybių pasas... Dukart skiepijausi, o galimybių pasas galioja tik septynis mėnesius. O pradžioje gi kalbėta buvo ne taip“, – priekaištavo vienas gyventojas.

Kita gyventoja prakalbo apie privalomų skiepų medikams reikalingumą.

„Aš už, kad pacientų neužkrėstų“, – sakė ji ir pridūrė, kad ir mokytojus derėtų skiepyti privalomai.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

 

 

„Manau, kad nereikėtų daryti tokio priverstinio pasirinkimo“, – teigė viena moteris, bet pripažino, kad jaustųsi saugiau, jei žinotų, kad gydytojas, pas kurį lankosi, yra pasiskiepijęs.

„Yra saugiau, tu žinai, kad jie yra paskiepyti, jau tavęs nebeužkrės. O dėl tų, kurie nesiskiepija, reikėtų gerai pagalvoti. Per daug negaliu komentuoti, nes kiekvienas žmogus yra kaip žmogus ir jis pats sprendžia, kas jam yra geriau. Tas priverstinis automatiškai atbaido žmogų. Manau, kad ir taip daug yra pasiskiepijusių, dėl to, kad kitaip dirbti negalėtų“, – pridūrė ji.

Dar viena moteris taip pat pasisakė prieš privalomą skiepijimą.

Ką pagausite gatvėje, tą ir skiepykite – toks pasiūlymas.

„Turėtų būti kiekvieno pasirinkimas. Aš nesu skeptiškai nusistačiusi nei prieš vieną, nei prieš kitą pusę, bet man atrodo, kad turėtų būti kiekvieno žmogaus pasirinkimas“, – tikino moteris.

Ji tvirtino nesijaučianti blogai, jei lankosi pas nepasiskiepijusį gydytoją.

„Aš pati naudoju visas apsaugos priemones, kad neužsikrėsčiau. Taip, gydytojai dirba tokioje vietoje, kur kaip ir atrodo, reikėtų, bet man nebūtų didelio skirtumo – pati stengčiausi apsisaugoti. Nebent jeigu dirbi su vyresnio amžiaus žmonėmis, tada, man atrodo, galbūt taip, nes tada galbūt keli pavojų vyresniems žmonėms. Tada, manau, reikėtų pasiskiepyti“, – šnekėjo gyventoja.

„Mes pasiskiepiję, jokių pretenzijų“, – kalbėjo pensininkų pora.

Abu tvirtino, kad medikams pasiskiepyti turėtų būti privaloma.

„Visi turi pasiskiepyti, kaip čia dabar? Geriau būtų, kad visi žmonės savanoriškai pasiskiepytų, ir būtų saugu – save saugotų ir visus kitus“, – teigė pensininkai.

„Privalomai reikėtų visiems, kurie neserga“, – komentavo viena moteris.

„Ką pagausite gatvėje, tą ir skiepykite – toks pasiūlymas“, – juokavo kitas kalbintas vyras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Hihihihi!

Hihihihi! portretas
Idijotai žurnaliūgos: Klausė gal 100 žmonių, 95% pasiruntė juos ir PIŠ na-x, tie išsirinko 5 lojaliausius kurie nežvengė iš kumelės pagal iškvietimą

pensininkė

pensininkė portretas
jei dabar susirgęs turi laukti kelias dienas testo tai kada pradeda gydyti, kai jau reikia deguonies , tai ir yra mirtingumas nuo pavėluoto gydymo kaip ir su visomis ligomis kol valdžia taupys pinigus sveikatai tol mirtingumas tik didės neišgelbės nei 10 vakcina

Pagausiu tokį siūlytoją, mąža nepasirodys jam

Pagausiu tokį siūlytoją, mąža nepasirodys jam portretas
„Ką pagausite gatvėje, tą ir skiepykite – toks pasiūlymas“
VISI KOMENTARAI 53

Galerijos

Daugiau straipsnių