A. Jagelavičiūtė: pats skaudžiausias momentas, kad nebeturiu pinigų

  • Teksto dydis:

Agnė Jagelavičiūtė – viena žinomiausių Lietuvos pramogų pasaulio moterų, kurios gyvenime įvykių netrūksta. Šiais metais Agnė ir vėl ne kartą atsidūrė visos Lietuvos dėmesio centre.

Antradienio vakarą, 20 val., LNK laidoje „Bus visko“ parodytas atviras vienos įtakingiausių nuomonės formuotojų interviu apie neseniai išsipildžiusią jos didžiąją svajonę, nuosavą būstą pačioje sostinės širdyje, visos Lietuvos aptarinėjamą konfliktą su kaimynu, po kurio moteris viešai prabilo apie savo išgyvenimus, kamuojančius jau daug metų ir apie tai, kaip ji ryžosi psichoterapijai, kurios, pasak Agnės, šiandien reikia labai daug žmonių. 

„Labai liūdna apie tai kalbėti per adventą, bet dabar, žiūrėk, – vyras nušovė moterį automobilyje, tada žmogus peršovė parduotuvės darbuotoją už tai, kad jis pasiūlė užsidėti kaukę. Prieš kelias dienas sudegino eglutę. Jeigu jums vis dar atrodo, kad visuomenė neserga, tai arba jūs gyvenate su rožiniais akiniais arba bunkeryje, nes nematyti, kaip stipriai dabar sergame visi kartu, yra tiesiog naivu“, – sakė Agnė.

Moteris prabilo ir apie tai, kiek pinigų išleidžia savo tobulėjimui. „Šiandien suskaičiavau, kad mums su sūnumi psichoterapijai mėnesiui išeina 840 eurų, mano psichoterapija šiandien pabrango 25 eurais ir yra 75 už valandą, o vaiko – 65 eurai. Bet tu turi rinktis, ar gali savo jėgomis šitoje visuomenėje išgyventi, ar nebegali“, – pasakojo ji.

Moteris prabilo ir apie pozityvius rezultatus bei pasikeitusias savo pačios reakcijas į konfliktines situacijas: „Pakeičiau savo darbo įpročius, pakeičiau savo bendravimo su vaiku įpročius, pakeičiau savo socialinius įpročius, pradėjau kitaip vertinti konfliktines situacijas, pavyzdžiui, vakar parašiau berniuko, su kuriuo Leonui sunkiau sekasi bendrauti, mamai ir pakviečiau tą berniuką picos ir pažaisti. Sakau, gal norite tiesiog ateiti į svečius? Ta mama, žinoma, sutiko. Ir tai yra nuostabus problemos sprendimas. O buvo galima tiesiog aiškintis ir sakyti – gal apraminkite savo vaiką, ko jis lenda prie manojo? Nors aš suprantu, kad ir maniškis lenda prie jo. Reikia pripažinti, kad nebūna visko į vienus vartus“. 

Laidoje Agnė kalbėjo ir apie naująjį būstą bei išaugusias remontų kainas. „Pats skaudžiausias momentas, kad nebeturiu pinigų. Nėra taip, kad neturiu pinigų sumokėti už vaiko mokslus, pirkti maistą ar nusipirkti batus, kai šalta, bet santaupų, kurių turėjau jau apčiuopiamą sumą, visai nebeturiu. Dabar manęs laukia mokėjimas už rekuperacijos sistemą, už grindis, už santechniką ir kai šituos visus dalykus padarys, bute...  niekas nepasikeis. Jis toliau atrodys sugriautas, o aš tik dar būsiu įlindusi į skolas“, – apie kasdienius remonto rūpesčius šypsodamasi atvirai kalbėjo A. Jagelavičiūtė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Skaitytoja

Skaitytoja  portretas
Esu pensinio amziaus , tad labai keista, kuomet zmones taip placiai gyvenantys ,isivaizduoja ,kad pinigai "tarsi auga" , mano kartos drabužių sukirpejos tikrai gyveno kukliai, neprisisaukit labai blogu laiku, kuomet noresi valgyt, bet net nebus ka pirkt. Geru Nauju Metu

O

O portretas
Labai nepatinka ta Aqne balsas baisus varqse neturi piniqu tai aukokim nabaqei plastinių operacijų prisodarius namą nusipirkus nabaqe net šlykštu jos klausytis kalba ciut nesprinqsta.neqaliu į ją žiūrėt ir jos klausyt

Onute

Onute  portretas
Biauresnes bobos ne
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių