Kuo sveikatai naudingi kopūstai?

Grįžti į straipsnį

vv

vv portretas
Pritariu komentatoriui,kad kopustai kitokie negu anksciau. Nebera apvaliu galvu,kurios nebutu tokios kietos,kad lapu beveik neimanoma atskirti,be to labai kietos "gyslos" ir pats kopustas is tikruju sausas. Musu,lietuviski kopustai,tikrai buvo daug skanesni,o sitie dabartiniai ne tokie,be to,verdant daznai kyla kazkoks kaip dusto kvapas. Aisku,kad nuo kazkokiu trasu. Kazin ar taip jau ir sveika juos valgyti.

to aha

to aha portretas
nu gi kopustai irgi ne isimtis, kaip ir visos darzoves tresiamos purskiamos :)

Aha

Aha portretas
Kad kopūstas geras daiktas, tai ir be straipsnių aišku. Verčiau paaiškintumėt, kodėl Lietuvoje padorių kopūstų nebeliko? Mutantai kažkokie, sausi, kieti kaip akmuo. Lapai ne linksta, o trupa, balandėlių niekaip nesusivyniosi. O jei ankstyvieji, tai tokie garbanoti, kad irgi viso kopūstlapio neatsiplėši, tik skutelius. Čia kopūstinė mada tokia ar tiesiog pasityčiojimas?

Galerijos

Daugiau straipsnių