Apklausa: daugiau nei pusė gyventojų nepalaiko automobilių taršos mokesčio

Grįžti į straipsnį

Kaip galima palaikyti tai, kas neveikia?

Kaip galima palaikyti tai, kas neveikia? portretas
Tas mokestis nieko nekeičia, nes yra ne taršos mokestis, o skurdžių žmonių norinčių važiuoti mokestis. Jei žmonės būtų ne skurdžiai, visi važinėtų teslom. O dabar skurdžiai dar labiau klampinami į skurdą, atimant iš jų paskutinius grašius. Tas kas neatsikratė savo senų golfukų iki šiol, tai daro ne iš laimės, o jad reikia nuvažiuoti. Kam į sodą, kad į darbą iš rajono. Viešasis transportas ten nevažiuoja, o jei važiuoja, tai bulvių maišo iš sodo ant kupros neparsiveši. Idiotai.

nepasakokit

nepasakokit portretas
sito absurdisko mokescio niekas nepalaiko, isskyrus turciu grupele

Anonimas

Anonimas portretas
O koks kam skirtumas,ką gyventojai galvoja?

Anonimas

Anonimas portretas
Utopistai komentaruose, ka cia kliedite apie visuomenini transporta ar vazinejima dviraciais.Kas cia jum Sicilija.Jokie mokesciai neissodins lietuvio is automobilio.Zmones maziau vaikams maisto gales nupirkti ir tiek naudos,bet biudzetas valstybes papilnes.

Gyventojai

Gyventojai portretas
Nemažai užsienio miestų draudžia turėti (automobilį)autoteršalą,neturint jo laikymo parkavimo vietos ,neteršiant tiek gyvenamos aplinkos-kiemų.Naudojasi viešuoju transportu-dviračiais-kt.Autoliekanos-jų atsikratant ,supirkinėjamos -naudojamos trečiose posovietinėse respublikose-valstybėse...Naujieji savininkai paskui reikalauja,kad neįrengtos tokioms "lupenoms"-džiaugsmui, po daugiabučių langais ,prie darbo ,parduotuvių..aikštelės..?kiek tam reikia asfalto ?kuro ,CO-2 išmetama į orą ? Tai vieša aplinka žmonėms -vaikams ,o ne asmeniniams daiktams ...Nusipirkai "karvę"-ieškok pirma kur laikysi,o nenumesti kur papuolė...

Palaikau LITkoiną

Palaikau LITkoiną portretas
Taršos mokesti reikalingas už visokius dūmus.Gauni virtualių pinigų mokesčiams ir balsuoji kur juos išleisti.

Sūduvis

Sūduvis portretas
Parodykite nors vieną žmogų kuris nenorėtų naujo netaršaus automobilio, bet čia Lietuva čia toks pragyvenimo, ne vagių, oligarchų, valdžiažmogių, lygis kad apie naujasnį automobilį galima tik pasvajoti. Kaune teko matyti pagyvenusį ,,PASATĄ" ant kurio galinio lango užrašyta šventi žodžiai ,,KOKS GYVENIMAS TOKS IR AUTOMOBILIS".

Kaunas

Kaunas portretas
Ne mokesčiai sumažins tarša o priemonės ,kurios padės žmonėm atsisakyti važiavimo nuosavom mašinom, tai atpigintas važiavimas troleibusais ir autobusais.Nustatykite tokia bilieto kainą,kad kiekvienas galėtų nusipirkti ir būtų nebrangų,kad neapsimokėtu važiuoti savo mašina ,tada tikrai statys mašinas ir važiuos visuomeninių transportu.Nejaugi jūs to nesuprantate ??? Pigus pravažiavimas ,nebrangūs mėnesiniai bilietai ,važiuok ir džiaukis,kodėl nėra taip ?Troleibusus,autobusus perka iš valstybės biudžeto ,mokesčių mokėtojų pinigų i pigų važiavimą nesugeba padaryti. Bus ekologiška, gatvės atlaisves nuo automobilių ,tarša sumažės.

S.S.S.

S.S.S. portretas
taršos mokestis ir turi būti pagal žmonių pragyvenimo lygį. Pas mumis labai daug žmonių gyvena žemiau skurdo ribos, vos uždirbdami minimumą. Iš tokių gaunamų pajamų ir taip vos galą su galu suduri, iš kur tas naujesnis netaršus automobilis? O jeigu apkraus mokesčiu tai tas žmogelis tuo labiau neturės iš ko nusipirkti naujesnio, o dar kaip tik taps skurdesniu. Ir jeigu mūsų politikai to nesupranta, vadinasi sėdi visiški idiotai...

o ta puse kur palaiko

o ta puse kur palaiko portretas
neturi automobilio... vat jum ir statistika

Galerijos

Daugiau straipsnių