Artimųjų gimtadieniai atnešė beveik 700 tūkst. eurų „Eurojackpot“ laimėjimą

Grįžti į straipsnį

gintautas

gintautas portretas
juos visus reikia kelti i ora,nes cia vedziojimas uz nosies,islosia nezinomi zmones,,o islosima pasidalina tarp savu,,o komisijos kaip tokiam kaime kaip lietuva,ima ant rankos ir uzmerkia viska,,durilova,,,,pabrango bilietai ,sake bus daug islosimu,o yra ssssss paskutinis ,,vokietijoj net kitaip yra zaidziamas taspats zaidimas eurojackpot,,mes atsilike esam viskuom nuo kitu issivysciusiu saliu nors patys europos sajungoj,,,greiciau pavoksi negu islosi

Bravo

Bravo portretas
Daug tiesos nežinoti,kodėl pagrinde Vokiečiai laimi Džiakpota? -O ten yra taip,-tu gali pasirinkti 12ar vienuolika skaičių,iš kuriu tau reikia atspėti penkis.Lietuvoje To nėra,Čia panašei kaip su vikingų, kas yra Leidžiama Lietuvoje.

Afiora

Afiora portretas
Visų loterijų laimėjimai vien iš žemaitijos, ir teleloto ir vikingų , ir dar tokios milžiniškos sumos eurojachpot. O perka tai visa Lietuva bilietus ir nei cento kitiems, nors ir 100 bilietų turėk. O dabar kai į teleloto vėl žabalis Radzevičius ilindo tai jam tik pasakėles sekti. Visur jis įlindes, į visas reklamas, o Lidl tai pastoviai loja tą pačią dainelę, jau taip įgrises jo balsas kad vemt verčia.

Aha

Aha portretas
bet kiek kainuoja tas bilietėlis? Daug jų nusipirksi?:D) Man tai idomiausia kad pvz. prie Lito TeleLoto bilietuks kainavo 1 Lita o dabar kainuoja 1 eura..Kaip čia išeina, kad tada visai nebuvo nuostolinga pardavinėt po 0.50cnt euro?:D)

Robertukas

Robertukas portretas
turėjo nagus nusigraužti, kad nepataikė vieno skaičiaus ir vietoj 30 liamų gavo 40 kartų mažesnę pašalpą.

na va

na va portretas
dabar lietuviams laimejimu reiks ilgai palaukti

Kebabas

Kebabas portretas
Prašau parašyti ir apie PRALAIMĖJIMUS:) Kiek susižeria loterijų organizatoriai?:)

Galerijos

Daugiau straipsnių