Benzino kaina Lietuvoje: vis dar lenkiame vokiečius

Grįžti į straipsnį

vokietoje

vokietoje  portretas
nuo rudens MMA 2000 Eur, LT dardaviai 630 EUR i rankas nuo 2023 metu sausio 1 dienos rekauja kad jei pakel nuo 550 iki 630 EUR bus bakrotai :D, blyn tokiu anekdotu tik bulviu salyje LT gali pasiklausyti...emigruos zmones garantuoju 100 proc, net ir tie patys jusu svajoniu ukrainieciu darbo jega, begs is tos LT, zmones iesko gero gyveno, ne vien kalba ir paprociai svarbu..... taigi vokietis uz 2000 EUR isipila 1000 litru kuro, lietuvis uz 530 EUr 260 liru :D taigi, isvada, apgailetina LT ekonomika varoma pigios darbo jegos, reikia jiems tik MMA arba arti to uz kokius 600-800 eur vergu LT...

O prie rusu

O prie rusu  portretas
ne tik vokiečius , bet ir Ameriką lenkdavom jei prisimenat

Petras

Petras portretas
Vokietijoje kitos pragyvenimo lygis ,nei Lietuvoje ir tai jie dejuoja, kad brangus benzinas.O lietuviams , avinams balvonams, runkeliams,šunaujai viskas gerai.Nesugeba savo teises apginti ,nieko nemoka apginti.

Anonimas

Anonimas portretas
Mes apsikom Fricus. Kokie mes galingi.

Haris

Haris portretas
Vokietijoje 10 ! 07 centais pigesnis benzinas ,juokas ima,tie keli centai nieko nereiške.Žinote gerbiamieji Lietuvos žmonės, , atrodo ,kad mus visus durniais laiko,atrodo ,kad mes visi nesuprantame ,kada galima dziaugtis mažesnėmis kainomis.

Jonas

Jonas portretas
Pagaliau naftos magnatai pajus pelno sumažėjimą.As džiaugiuosi ir mašinų keliuose sumažėjo,pacukų taip pat,keliai tapo saugesni.O toliau bus dar tuščiau.

Kad ir maistas

Kad ir maistas portretas
pas hansus seniai pigiau,ne tik benzinas.

Schröder

Schröder  portretas
Bent kuo nors LT pralenke D. Reikia didziuotis. Ne visi sugeba aplenkti vokiecius. LT aplenke D ir KGBistu islaptinime. D durneliai savo stazi isviesino. LT turi savo tvirtuma ir isgrauzk.

Galerijos

Daugiau straipsnių