Liberalai ir „laisviečiai“: bankų solidarumo mokestis investicinei aplinkai nepadės

Grįžti į straipsnį

Klpd.

Klpd. portretas
Nesiliauju stebėtis tokiu liberallaisviečių asiliškimu:D)KAS GALI INVESTUOTI Į DABARTINĘ LIETUVĄ? Tik avantiūristai kuriems nelabai svarbu, kaip mano baba sako, "kur rasti o kur pamesti". Jūsų, negerbiamieji, dėka mūsų šalis pavirto į karo zoną kur jau (net nežinau kiek laiko:D) yra įvesta kvaila nepaprastoji padėtis! Ir ji pratęsinėjama ir pratesinėjama nors nežinia kam - karas ne pas mus o kažkur už tūkstančiu km..Antra - Lietuva turi pliusų tik pigia darbo jėga ir gera dislokacija kuri naudinga prekiavimu, tranzitu ir t.t. su labai ,,apetitnai" visam pasauliui atrodančia šiaurės Rytų rinka..O MES SU VISAIS TEN SUSIPYKĘ. Mirtinai:D) Net su vokiečiais kalbame atstatę ragus ir jiems diktuodami:D)Tiesa, ne mes o durnius Broileris&Ko' :D) Lietuvaičiai taigi Rytų kaimynams nieko tokio nejaučia..Taip ir kenčiam dabar mūsų tarptautine užsienio politiką sukandę dantis. Ir laukiam kada šita priedurnių valdžia išeis. Kai tik jų neliks - bus atšauktos visos tos kvailystės. Eilės tvarka...

:))))) oi ne , pone liberale ,

:))))) oi ne , pone liberale ,  portretas
panašu investuotojai turėtų bijoti ne Lietuvos , o neprognozuojamų liberalių politikų :) Kada net liberalas , buvęs ministras , nežino kur išduodamos paskolos :))

:))))) oi tas liberalas , ponas Gentvilas

:))))) oi tas liberalas , ponas Gentvilas  portretas
Toks rūpestingas bankams , tik visai nesijaudino kada jo " politinis krikštasūnis " buvęs Susisiekimo ministras Masiulis " paskolą " ėmė ne banke ir " gėralo dėžutėje " ? :)

Galerijos

Daugiau straipsnių