„Eurojackpot“ žaidėjams Lietuvoje – papildomi laimėjimai

Grįžti į straipsnį

xen

xen portretas
Už 2 Eur Jackpote galima lamėti daug milijonų. Už puse šios sumos, t. y. už 1 Eurą, lietuviškame Džkeryje galima laimėti 10-30 tūkstančių Eurų. Už tokį loterijos „priedą“, kuris sugadina patrauklią loteriją, turėtų būti ne tik gėda, bet baudžiamoji atsakomybė.

jokeris

jokeris portretas
yra neteisetai prijungtas zaidimas prie eurojackpoto, visoje europoje kaina 2 eurai. o lt 3 eurai . 1 eu uz nebuta zaidima joker kurio netransliuoja jokia tv. tai yra melas ir apgaule !

Žaidėjas

Žaidėjas portretas
Matau didelius pažeidimus,nes pagrinde skaičių eiliškumas ir skaičiai nuo 0 iki 9.O vakar paskutiniai skaičiai du nuliai.Skaičiai padikartoti negali,tačiau x atspėjo.Kas tai jau aišku,kur lošimo taisyklės ir skaidrumas?

Skaitytoja

Skaitytoja portretas
Eilinė reklama. O bilietų koks brangumas! Įdomu kas būtų jei niekas nebepirktų bilietų? Deja, tokių neatsiras.

Dabar dar didesnis ragas

Dabar dar didesnis ragas portretas
Nieko nelaimėsi sumokėjes 3 eurus už bilietą, kaip ir vikingų loto nieko negali laimėt , virsta ko ne tie patys skaičiai kiekvieną žaidimą tai kas juos gali rašyt , o kiti skaičiai jau šimtą metų nevirsta, kad ir papildomi skaičiai vis tie patys pagrinde. Olifėja aferistų šaika, tik brangint bilietus temoka, o nusipirkes keletą bilietų negauni nei cento, ir taip kaip į balą po 20 eurų už vikingų bilietus

Turint omeny

Turint omeny portretas
kad daugiau nei tris skaičius kiekviename tiraže iš viso Lietuvoje atspėja vidutiniškai viso labo tik iki 20 lošėju, tikimybė, jog bus atspėtas tų skaičių eiliškumas yra lygi minus nuliui. Papildomas euras už bilietą tikrai per brangus tokiems šansams.

ragas

ragas portretas
ir cia..po vikingu atnaujinimo,tipo vardan to,kad zaidejai dazniau laimetu,nieko neina laimet jau 5men...nesvarbu koki bilieta ir uz kiek pirksi ir pirkdavau tikrai ne po viena kiekviena savaite..dabar vikingu loto kaip ir aferistine teleloto pamirstas reikalas..

Galerijos

Daugiau straipsnių