G. Landsbergis: baltarusiškos trąšos per Latviją nebus vežamos bent iki sausio 15-osios

Grįžti į straipsnį

pasaulietis

pasaulietis portretas
Tranzito uzdaryti nereikia,nes tai Lietuva neprivalo to daryti,labiau pakenkti Lietuvos ekonomikai nebesugalvojote !? Latvija su didziausiu dziaugsmu perims trasu vezimair skaniai pasijuoks is mulkisko elgesio. Nebesuprantu,nutraukti aukso gysla ,kuri nesa simtus milijonu ?Ar suprotu Lietuvos vyriausybe susipyko? Stop ,kol nevelu,Amerika nevercia Lietuvos to daryti !!!

Temide

Temide portretas
Bausti tokius reikia grieztai.

na ir kas

na ir kas portretas
mum is to? 3 savaites ir sausio 15... o kas toliau? milijonai latvijai, o lietuvai nuostoliai... kodel sito anuko nieks neteisia uz kenkima lietuvai?

Kolaborantas

Kolaborantas portretas
Meluoja kolaborantas lanzbergis

...

... portretas
Vargo vakariene sitie nebrendylos ministrai...

AiK

AiK portretas
Aš senai dirbu šioje sferoje. Pirma galvojau agronomai sužlugdys po to buvo naftininku aviatoriu buchateriu/auditoriu ir net vadybininku iš priekybos tinklu ar telekomunikaciju bendroviu. Bet jie tiek nesugebejo viska sugadinti kiek šitas anukas.

Neveza nes neveze

Neveza nes neveze portretas
Ir nes viska veza ir vez LG.. Kai nebevez LG perims latviai , net neabejoju

Itariu

Itariu portretas
Prisidirbo skatina broilerine oi prisidirbo.

Landberginui Konservotam

Landberginui Konservotam portretas
Pasakykit kad jus neDebilai:) Iš jusu cirku net Latviai juokiasi.

manau

manau portretas
Trąšos iš Baltarusijos bus vežamos kai tik bus paruošta visa infrastruktūra, pradedant BY-LV geležinkeliais, muitine, krovą vykdančiu uostu, trąšas gabenančiais laivais. Jei tai bus padaryta iki 2022 sausio 15, tai reiškia, kad pasiruošimo darbai vyksta neįtikėtinai sparčiai. Apskritai, Latvija šizofreniko Broilerio leidimo neklaus, galės toliau Europą juokinti.

taigi

taigi portretas
Jei pradėtų vežti sausio 16 dieną, tai būtų rekordas sutarčių sudarymo ir logistikos paruošimo , o Broilerio kliedesiai senei atsiduoda demencija.

realiai

realiai portretas
Ligonis.

Galerijos

Daugiau straipsnių