G. Nausėda pasirašė patikslintą biudžetą, bet kritikuoja antiinfliacinių priemonių tempą

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Įdomu;senatvės pensininkams pensija dideja 5%.,o neįgaliems-ne %.o eurais,nuo 10-21e.Va jums ir socialinės paskirties mažinimas,ir kaip visa tai atrordo PREZIDENTUI.Šaunu,juk sukčiauja valdžia.,ir tai tęsiasi.

LAPE SIAURINE

LAPE SIAURINE portretas
niekada netykekit bankininku,niekada

Skaičiai yra tiesa

Skaičiai yra tiesa portretas
Nuo šių metų sausio 1 tikroji skurdo rizikos riba gyventojui LR yra geri 500 EUR. Patrupinti po 5 proc prie gaunamų valdiškų pinigų įvairioms visuomenės grupės, galime apibendrinti, senjorams, nuo liepos 1 d yra tik iliuzija rūpesčio vietiniais gyventojais. Jau nuo sausio 1 turėjo ne po nepilnus 10 proc didinti, o 17. Įsiskolinimą vadinamiems išlaikytinių iš valstybės biudžeto iki liepos 1 suskaičiuoti lengva. Taigi, gyventojams nuo sausio 1 privalėjo būti garantuoti 500 eur atskaičius tai, ką ima bankas už įvairias paslaugas. Toliau. Algos sumažėjo ir sumažėjo ženkliai. O tuo tarpu gyventojams buvo pasiūlyta pravažiuojančiųjų klounų ir aferusčių šou su barščių kibirais ir pigiai pedofilams parduodamais vaikais. Štai, ir visas pasididžiavimas ...nebeišvažiuoja balaganas.

Oi oi

Oi oi portretas
lygtai Bankomatas nežinotų per 30 metų LR atidirbto finansinio mexanizmo ,,tempais" kai skirti pinigai turi būt persukami kelis kartus kad atneštu pelna tam tikriems veikėjams/ar gal gaujoms?/Kuo ilgiau paskirti iš valstybės pinigai sukasi tuo daugiau į kišenes nubyra. Tep buvo su Klaipėdos estakada baseinu ir muzikiniu teatru - finansavimas buvo išskirtas Lito laikais o pastatyta ir statoma tik dabar..Kur sukosi šiti didžiuliai milijonai tiek metų?

Onė

Onė portretas
Kam čia tikslinti ar pasirašinėti ,išdalinkit viską labdarai ir nereiks sukti galvos,gal armėnijai reikia,gal sakartvelui,o gal moldovai o gal dar kam nors.... visi sakys kad europoje mes geriausi,...

Narcizas \\\\\.../////

Narcizas  \\\\\...///// portretas
pražydo.

Galerijos

Daugiau straipsnių