G. Skaistė atmeta kritiką dėl visuotinio NT mokesčio

Grįžti į straipsnį

Ka TU manai

Ka TU manai portretas
Kokiu piliu Klaipėdoje prisistate? Kokias tu čia pievas rašineji. Konservu logika paprasta Daryk ka nori - lochai sumokes:)

AŠ manau tik taip.

AŠ manau tik taip. portretas
Labai gerai NT mokestis. Prisipirkę butų , pilių ir nenori mokėti mokesčio. Už mažą namelį mažai ir mokėsi. Kaip rašė metuose 3--4 eurus, o pilių savininkai mokės daug.Juk valstybės tarnautojai medicina , mokytojai ir kiti išlaikomi iš mokesčių. Seniai reikėjo. Tik buvę valdžioje bijojo ,ne turi daugelis rūmų. O dar ir svetimose šalyse turi būstų ir vilų. O dar galimai ne už sąžiningai uždirbtus pinigus.

Alkasa

Alkasa portretas
Matau snukutis kreivas, drebuliukas. Tai po 100 dar padarom?

Onė

Onė portretas
O žinot pvz norgėj žmo n ės nespurda dėl mokesčių jie sako,,vadūnasi kažkur pagerės ggal bus skiriama keliams.gal kultūrai.gal socialinėms reikmėms,,bet kam visi šitie mokesčiai skiriami pas mus????? Papildyti kažkieno asmeninį biudžetą, vogimas begalinis ir galo nematyti.

Kęstas

Kęstas portretas
G. Skaistė atmeta kritiką dėl visuotinio NT mokesčio. Smaugti žmones krizės metu - tipiškas ir Kubiliaus ir Šimonytės vyriausybių elgesys. Veja mus, lietuvius, į emigraciją nesustodami. (Mokslas-studijos-ekonomika)

tai aisku

tai aisku portretas
is ko gi nosi pudruosi?

Gyv.

Gyv. portretas
Jus apmokestinkit tuos ,kurie turi po keletą būtų,juos nomuoja.Baisu kas dedasi su tokiais savininkais kelių,keletos būtų.Jie nesirūpina savo nuomininkais,nuomininkai kaip visada, nepalaiko tvarkos laiptinėse,nesiskaito su kitais būtų savininkais.Butu nuomuotojam visai tas nesvarbu,jiem svarbu gauti mokestį uz buto nuomą o kiti žmonės turi vargti.Kodel netikrina ar turi patalų nuomos leidimą,kaip moka .Tokiuose nomuojamuose butuose daugiausia gyvena ne kokie zmones o tokie kurie slapstosi nuo policijos arba nuo VMI,; FNTT tarnybų,todel ir elgesys su kitais būtų savininkais būna ne koks.

Pil.

Pil. portretas
Manau NT mokestis turi būti įvestas tiem ,kurie turi ne vieną būstą ir jeigu vieną turi,tai jis turi būti labai brangus (namas,)Visiem kitiem neturėtų būti taikomas mokestis.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
akivaizdu kad šalį valdo nusikalstama grupuotė valstybės tarnyboje . Šitas mokestis eilinis reketas , kurio pinigus naudosis premijų išsimokėjimams ir afioroms su projektais . kliurka prezidentas nausėda irgi Lietuvos priešas su Lietuvos seimo nariais , įvedę įstatymą draudžianti dirbti Lietuvoje net Lietuviams , tuo tarpu užsieniečiams sudarytos visos galimybės atimti darbą iš Lietuvio ir tuo pačiu išvežti pinihgus iš Lietuvos . LIETUVĄ VALDO NUSIKALSTAMA ORGANIZACIJA

Jūs čia rimtai?

Jūs čia rimtai? portretas
Nori kopijuoti užsienį?!Tai tegul ir daro, kaip užsienį- turtas yra įvertinimas registrų centro,nustatomas nusidėvėjimo procentas ir parduodamas už rinkos kainą!Ten,kur yra NT mokestis,jis yra skiriamas gatvių priežiūrai ir remontui, apšvietimui,vaikų aikštelių,parkų tvarkymui ir t.t.+ prireikus pagalbos dėl statinio,tu ją visuomet gausi,nes moki NT mokestį!Ar Lietuvoje taip bus?!Ar vėl bus viskas susikišta į savo mišenes arba skirta karų rėmimui?!

pas ją apie nosi raudonos plėmės

pas ją apie nosi raudonos plėmės portretas
nesu ekspertas bet manau, kad ji uosto, nežinau ką

Rici

Rici portretas
Čia šita įkalus su auto varinėja?

Nuomonė

Nuomonė portretas
Tik kelia mokesčius, skurdina žmones! Infliacija ir kainos dzin. Gėda konservams.

Galerijos

Daugiau straipsnių