G. Skaistė: mums su Lenkija konkuruoti kainomis yra beveik neįmanoma

Grįžti į straipsnį

dc

dc portretas
turbut norejo pasakyti mums su Lenkija konkuruoti yra beveik neįmanoma Pas mus Maxima ir Lidl... Pas juos puse pasaulio gamintoju produktu GAMINAMA.... Jau nekalbu apie ukius... Taigi gal belieka pasiskelbti Vilniaus vaivadija ir busime kartu prie to pacio gerio ?

Butent

Butent portretas
Nereikejo euro isivedineti. Lenkai neisivede, todel su jais konkuruoti beveik neimanoma. +-

Nas

Nas portretas
Labai teisingai daro, kad nenuleidzia VATo, nes parduotuves paliktu pa pacia kaina patys susizerdami viska sau. Isbandyta jau su viesbuciais.

Kęstas

Kęstas portretas
Protingiausia mums yra vėl sukurti bendrą valstybę su Lenkija. Gražiuoju pasibaigtų hibridinis karas su Kinija, smaugiantis mūsų verslus. Bendra valstybė turėtų daugiau svorio, sprendžiant regiono problemas. Žymiai palengvėtų gyvenimas daugumai, ypač turintiems vaikų. Atsirastų naujos galimybės mums visiems: "„Kainas Lenkijoje lemia tikrai ne vien PVM lengvata, bet taip pat ir rinkos dydis, zloto kursas. Mums su Lenkija konkuruoti kainomis yra beveik neįmanoma. Tas pats yra ne tik mums, bet ir visoms kitoms Lenkijos kaimynėms. Lenkija turi papildomų priemonių, kurių neturi Lietuva. Lietuva vadovaujasi tuo, ką jai pasako Europos centrinis bankas ir kokią monitarinę politiką visai Europai bendrai“, – aiškino Lietuvos ministrė G. Skaistė." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Anonimas

Anonimas portretas
Vakarai skelbia Lietuvos Energiearmut, kad Lietuvoj truksta energijos ir yra nerealiai brangi sildytis namus. Ziurekit EU lenteles.

Žiūrėjau jos interviu per tv

Žiūrėjau jos interviu per tv portretas
Skraido kosmose,kalba apie atlyginimų didėjimą,tik nesako kam jie didėja,seimūnams,valdžios klerkams?Gerai besimokantis penktokas galėtų ją pakeist

stiprybes

stiprybes portretas
Labai teisingai ir suprantamai pasakyta Jusu straipsnyje Ministre nekreipkit jokio demesio i Jus zeminancius ir izeidziancius bukagalviu rasomus komentarus Zmonija tuom ir idomi kad yra protingu yra ir teslagalviu Didziules Jums stiprybes ir sekmes

Anonimas

Anonimas portretas
Ta girtuoklė nors kada blaivi būna? Sprendžiant iš kliedesių ne...

Justas

Justas portretas
Tikra tiesa.Kol bus tokie ministrai mazvaikiai be jokios kvalifikacijos,be darbo patirties,gero nėra ko laukti

Anonimas

Anonimas portretas
Jeigu pi.de.ra.si.ne Lietuva visur NIEKO padeti zmonems NEGALI tai kyla teisetas klausimas: Nachera tokia Lietuva reikalinga?

Karta

Karta portretas
I maza maisto prekiu parduotuve atejo kazkurios pienines produktu tiekejas ir sako savininkui: man neidomu kaip tu mazini savo sanaudas kad sumazint antkaini, bet musu prekes pas tave negali kainuoti pigiau nei bet kuriam pc. Salyje siauteja karteliai, apie kokia konkurencija su milziniska lenkija kalbame? Idomu kiek laiko pc tinklai neuzdarinedami islaikys savo parduotuves kuriu po ant kiekvieno kampo nesveikais nykstancioj saly.

Rubinšteinas

Rubinšteinas portretas
pasigydyti jai jau reikėtų.

nesuvokiama

nesuvokiama portretas
kaip tokios asabos gali būti ministrais.

Gandragalvis - žąsinams

Gandragalvis - žąsinams portretas
Ne viską suspėjo padaryti Ramūnas Karbauskis, bet padarė tikrai labai daug. O žąsinų konservai ir visa tai nusmukdė. Ir jau byra.

Atsilupusiems konservantams

Atsilupusiems konservantams portretas
Jums gi su niekuo konkuruoti neįmanoma. Nes jums proto aiškiai stinga.

gerovės valstybė?

gerovės valstybė?  portretas
Tai kur čia ta žadėta gerovės valstybė?

Jo,JO.

Jo,JO. portretas
Dar lietuvis negyveno taip gerai, kaip dabar. Šitiek parduotuvių ir visos pilnos. Niekas nebankrutuoja. Mažiau zirskit , o džiaukitės gyvenimu. Ir dirbkit ,o ne pašalpų laukit. Kai pensija ateis vėl bus blogai.Nes nebūsi dirbęs.

AŠ portretas
Vienas profesorius gydytojas sakė: į kefyrą įdėti uogienės pagal skoni ir daug sveikiau vaikams negu jogurtai pilni chemijos.

Gražu

Gražu portretas
Gražu,viskas kaip ir LTSR tik tada maskoliai o dabar ką pasakė Eurastai debilastai tą ir vykdome,todėl ir esame ubagai paskutiniai,aišku tas neliečia mūsų valdžiažmogių ir turtuolių briuselistų.

Pensininkė mano taip.

Pensininkė mano taip. portretas
Pagal stątistikaąžimėli Lenkijoje, tai pilna tokių niekų kuriu tikrai neperku. Tai ir ryja viska kas papuola ir kas pigu. O lenkai juokiasi visą šlamštą iškišę lietuviams.O Skaistė šaunuolė. Pagerbta net ES. Mūsų mažai todėl ir viskas brangsta labiau. Ir tuo naudojasi ir verslininkai.

Nejuokinga , o graudu.

Nejuokinga , o graudu. portretas
Paluckas Butkevičius,Karbauskisir Skvernelis ,,gelbėjo,, tauta daugeli metų. Tai štai dar užsinorėjo pasipildyti savo kišenes. Tik buki ,nemastantis gali tikėti jų pažadais. Tai tik mulkina visus. Mat ,,teisinguolių ,,merų komanda susirinko.

ekonomistas

ekonomistas portretas
Kiek ekspertų, patarimų, kai nereikės jų įgyvendinti. Manyčiau, kad valdantieji turėtų daugiau komunikuoti, aiškinti ką numato daryti, kodėl taip o ne kitaip, kodėl netinkami pasiūlymai (protingi supranta, kad renka lengvus reitingo tašus, kaip Blinkevičiutė ar Budbergyte),ir kaip turi gautis. Rinkiminių programų niekas neskaitė.. O dabar tik atsišaudo į kaltinimus kaip mokinukai ir dar daugiau sau kenkia. Žinoma nesužinosime kaip elgtūsi Tautos gelbėtojai Skvernelis, Karbauskis, Paluckas ar Butkevičius

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Vargšai į Lenkiją pirkti prekių nevažiuoja.Važiuoja prekybininkai , turgaus prekeiviai ,tad ir pensininkas jeigu nepasikuklintų paprašyti čekį, o ir valstybė padarytų tikrą loteriją čekiams , sakykim laimingą vieną čekį už 1 mln.eurų ,kartą per metus , prekyba būtų tvarkinga kaip Vokietijoje ,ar Prancūzijoje. O vengti mokesčių skatintojas yra nusikaltėlis debilas ,kurio vieta invalidų pensione. Tokie kai suserga ar atsitinka nelaimė būna pirmi prie išmaldų.Mokesčių nemokėjimas -tai nusikaltimas prieš vargsus ,invalidus, ir kitus silpnenius visuomenės narius

patarimas.

patarimas. portretas
jei kas nors kartais nezino, tai 60% ka uzdirbam atiduodam valstybei: 40% atima sodra iskart, 20% atima valstybe per PVM iseitis? tarkites kad atlyginima jums moketu vokelyje, tarkites kad uz paslaugas susimoketumet be saskaitos-fakturos, stenkites kuo maziau moketi mokesciu, kitaip neisgyvensit cia.

Lemku

Lemku portretas
Ministras pasake,uždirbom daug iš prekybos su Kinja,todel galim padeti savo žmonems,kai jiem sunku mažindami mokesčius. Nes valstybe ir žomes tai šeima. O pas mus vieni nuostoliai, tai dar bus daugiau mokesčių

!!!!!

!!!!! portretas
>>> zloto kursas VALDZIA ALIO O KAS JUS PRARSE SUKNISTA EURA PRIIMINET??? GRAZINKIT LITUS!!!!!

Bbd

Bbd portretas
Kai tokie gandonai uz valstybes vairo taip ir gaunas

pensininkė

pensininkė portretas
pridarėte ekonomikai nuostolių ir dabar dengiate tuos nuostolius biudžeto pinigais, kas jums leido iš tų pinigų mažinkite PVM dujoms ir degalams , kalti turi atsakyti už nemokšišką vadovavimą teisti tokius vadovus ir tegul atlygina nuostolius savo turtais

pensininkė

pensininkė portretas
mūsų vyriausybė dar kaip konkuruoja su labiausiai išsivysčiusiomis valstybėmis prekių ir paslaugų kainomis juk jos jau aukščiausios tur būt ne tik Europoje, o atlyginimai mažiausi , bet kur rasti tokią tautą kuri vistiek moka išgyventi ir tokiomis sąlygomis prie tokių sąlygų kitų šalių gyventojai mirtų iš bado , pagarba Lietuvos gyventojams pašvilpėme jei reiks ir dar pašvilpsime jėgos dar turime "brangi" vyriausybe

GALIMA KONKURUOTI

GALIMA KONKURUOTI portretas
VAŽIUOTI IR PIRKTI MAISTĄ LENKIJOJE...GERIAUSIAIS ATSAKAS BEPROČIŲ vyriausybei ir GODIEMS TARGAŠAMS....

By. Rka deėjęs

By. Rka deėjęs  portretas
EIK VALYTOJA DYRBTI SKAISTE wyraiusybeje !!!! DAUGIAU TAWO SMEGENYS NEDYRBA , BEWILTIŠKA..... Waldziabobes BBEWILTIŠKOS

Matyt

Matyt portretas
vistik tylai biški pakala kad tep piktai atrodo. Aš kuomet an pahmielo negaunu alaus irgi pykstu net nejaučiu ko

Kaunietis

Kaunietis portretas
Po ministravimo vargu ar įsidarbins valytoja!!!!

Klpd.

Klpd. portretas
Ale koks paskutiniu metu pasiutes jos snukis, pardon, veido išraiška. Ir ko ji ant mūsų visų pyksta? Taigi ne mes, tautiečiai padarėme milijardinius nuostolius jos Finansų ministerijai ir ne mes duodam partines zadanijas.:D)

Anonimas

Anonimas portretas
aišku neįmanoma. Kodėl ne ? Todėl, kad turime pačia protingiausią ir korumpuočiausią vyriausybę... Ir monopolistus prekybcentrius.... Brangi tu mūsų graži tevynė...

gyvenu Islandijoje

gyvenu Islandijoje portretas
po lietuviškų kainų jau nemanau jog tai brangiausia šalis pasaulyje

visai įmanoma

visai įmanoma portretas
tik lietuvos viarslinykų godumas neleidžia

Tai ir nereikia

Tai ir nereikia portretas
Didinkit kainas

benas

benas portretas
Visais laikais ministru kabinete pasitaikydavo 1-2 durniai,na,bet kad visi? Kosmosas.

O

O portretas
Reikia spausti ūkininkus, mažinti produkcijos supirkimų kainas ir liepti ūkininkams mokesčius susimokėti

na.... varant tokia pede......rastine politic..

na.... varant tokia pede......rastine politic.. portretas
jus niekados neprilygsit nei lenkams ,nei Tambu Lambu genties negrams....jus meistrai vogt ir aferas sukt savo kisenes labuj ---valstybei ir tautai ---jus nemokat dirbt ....

Buldozeris

Buldozeris portretas
Sita gal jau geriau nebejuokintu. Kada jie atsistatydins?

nu

nu portretas
jeigu ministrei atrodo, kad neimanoma, tai butu pats laikas uzleisti vieta zmogui kuris zino kaip visa tai padaryti imanoma.

pzdc Skaiste

pzdc Skaiste portretas
Visi kiti nera vidurine klase, tik mokytojai, gydytojai ir pareigunai.

Mociute

 Mociute portretas
Vajetau vaikai ministrais tampa,tad tokie ir darbai Tevynei ,vaikiski ir be jokios naudos .

$kai$tei

$kai$tei portretas
Skaisčioji mergele, tikiu, kad tau per sunkūs užduoti klausimai, todėl ir atsakyti į juos negalėjai anei cipt. Bet bent gal žinai, kodėl pensininkams mažiausiai augo, pensijos? Tik pensijos augo 12%? Juk tai ir šiaip skurdžiausia gyventojų dalis, viską atiduodavę mokesčiams ir pasilikdavę eurą kitą varškei ant duonos užsitepti. Kai dabar šildymas brangsta kai kur iki 80% tai kaip jiems tuos 12 paversti į 80? Nors šiaip tai bent premjerė labai myli pensininkus, jų suskiepijimu rūpinasi labiau nei sau artimos aplinkos.

Prixvatininkas

Prixvatininkas portretas
Numesit pvma ,męs pakelsim kainas ,jus vistiek pralaimesit,visada laimi privatininkai prixvatintoje valstybeje.

G

G portretas
Negirdėjau, kad prekybos centrai būtų apyvartas sumažinę. Spėju net kaip tik atvirkščiai. O jei perka, tai ir nėra ko piginti. Ne to esu neatpigtų tikrai nei per nago juodymą. Čia net problemis tokios nėra, kiek stanginamasi apie tai rašyti.

Visi suprantame,

Visi suprantame, portretas
kad kainu pasiutpolke skirta dar ir tam,kad zmones sukiltu pries PVM. Ir tai visaip kursto verslas,kuris tikrai neatpigins nieko,o pralobs dar penktadaliu daugiau.

Merė

Merė portretas
visi iš mūsų juokiasi,dar viena krizelė su Lenkija.Su Taivanu sėdim mėšle iki ausų.

Tai ir

Tai ir portretas
unitaza prikrauti neimanoma,kai nenori! Nebent butu linksmuciu varteliai pralauzyti...

123

123 portretas
Per 30 paskutinių metų girdejom dar gražesnių pažadų, tik niekas is jų neišsipildė. Kiek mums prisuokė buvusios vyriausybės, o kas jas dabar bepamena ? Visų jų vienas tikslas - pirmiausia prisikimsti savo kišenes. Ne išimtis ir sita bobiausybė. Gal ji tik meluoja gražiau ..

zera

zera portretas
su ka nuimk pvema maistui ,padaryk koki 10 ir kainos kris

Baubas

Baubas portretas
O del atlyginimų kaip, ar galim konkuruoti? Kiek pasiima šita iš valstybės biudzeto sau algos?

Su kuo

Su kuo portretas
Jūs norit konkuruoti? Su kuo? Jūs imkit pvz iš kaimyninių šalių ir tai jau bus progresas. Kada mūsų tuščiagalviai pradeda imituoti galvojimą, tada ir pažyra bėdos po bėdelių. Ši valdžia - tai didžiausia nesėkmė mūsų LT istorijoj.

Ssd

Ssd portretas
O kodėl neįmanona? Todėl kad valdžioje bukagalviai imbecilai???vadinkim daigtus savais vardais ka..le tu

o tu pijoke

o tu pijoke portretas
paskelbk lenkijai sankcijas

o mūsų vyriausybėje

o mūsų vyriausybėje portretas
tiek durnų bobų, kad ne tik su lenkija, bet ir su zimbabvės beždžionėmis konkuruoti negalime

Putinas

Putinas portretas
kelsim ekonomika Lenkijai. O jus kompensuokit Baltarusijos ,,blokada,,-400 mil euru numate

benas

benas portretas
Kada Lansbergio ,,darbas,,Lietuvai kainuos apie milijarda euru,ka tu kito isstenesi Jusu tikslas-pasmaugti Lietuva ir jos piliecius ekonomiskai. Tai kas fašistai ir jedinstvininkai,ka,panelia?

PATRIOTAI

PATRIOTAI portretas
LENKIJOJE NERA JŪSŲ-TODEL TEN GYVENIMAS GEREJA KASDIEN

Galerijos

Daugiau straipsnių