Galvos skausmas gyventojams: nepasirinkę elektros tiekėjo, mokės gerokai daugiau

Grįžti į straipsnį

G

G portretas
Nu gerai ta rinka, nu bet kam žmones prievarta varyti į tą rinką? Jei ten taip gerai žmonės ir taip ten nueis. O jei nenori, palikite visuomeninį tiekėją. Dabar iš tikro komiška sitiacija - su botagu varo - eikite į rinką....

Ar gi svarbu

Ar gi svarbu portretas
Vos parašą padėsi - elektra jau pabrangs mažiausiai 20 procentų. Tai yra legali 21 amžiaus afera. Tik visiški degradai nesupras kad knisa protą juodai. Idomu kam priklauso visų tarpininkų akciniai paketai? Ar tik nebus valdininkų dukterinės įmonės, taip ir stekena parazitai tėvynę mūsų..

SCIPAKAS.KAU.

SCIPAKAS.KAU. portretas
Labai norejot kazko pries 30 metu ir turim ka turim tegyvuoja LAISVU ALKANU EGZISTUOJANCIU AVIU BANDA

Savanaudžių durnių Lietuvoje buvo ir bus tik mokėk.

Savanaudžių durnių Lietuvoje buvo ir bus tik mokėk. portretas
Reikia dar viena laivą,, Independe''pastatyti už žmonių pinigus .Tuomet tikrai viskas atpigs .Gaminsim visokia pigia energija.

Kęstas

Kęstas portretas
Achema“ šią savaitę pranešė, kad jos veikla dėl brangstančių dujų ir kitų energijos šaltinių tapo nuostolinga - Lietuvoje žymiai išauga išlaidos maistui. A. Izgorodinas sako, kad Europoje stojant trąšų gamykloms, mažės jų pasiūla, o tai automatiškai augins trąšų kainas. Jis atkreipė dėmesį, kad poveikį sustiprins ir tai, jog gruodį dėl JAV sankcijų Europos rinka neteks baltarusiškų trąšų. Anot jo, susidarius tokiai situacijai, poveikį žmonės pajus per maisto kainų augimą. „Šitame kontekste Lietuva yra gana nepavydėtinoje situacijoje, nes maisto produktai sudaro didžiausią dalį vartotojų struktūroje“, – sakė A. Izgorodinas." O dabar, vaikučiai, palokime į Baltarusijos ir Rusijos pusę. Labai gerai, labai garsiai. O dabar, vaikučiai, pasisukime ir pauostykime patriarchą. Jo maistas visada geras, gal sulauksime dujų iš čia. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Aha

Aha portretas
Ašen tai norėč tiesiai iš Astravo pirkt elektrą, bet man neleidž! Tai kur čia tas pasirinkimas? Už ką man tokia koronė - skvernelio užveistus šikonytės palaikomus dykus tarpininkus penėt?

Ot partija......tik lozungai grąžūs. .....

Ot partija......tik lozungai grąžūs. ..... portretas
Visai konservatorių šunauja nesugeba vadovauti ekonomikai.....kad tik nuskurdinti žmogų.....aferą nori prastumti....Gaila kad Lietuva neturi šeimininko. ....tik pavogti.....

MELUOJAT

MELUOJAT portretas
kodėl reikia pasirinkti iki gruodžio 18d.?Aš neišnaudoju 1000kw per metus.Jei rašot, tai nepatingėkit perskaityt savo rašinių.

pavargom nuo konservatoriu valdymo

pavargom nuo konservatoriu valdymo portretas
Ignitis parduoda elektra po 20 centu. - 9 centai jam,o 11 plauks valstybei.Sakykit aciu konservams-jie jei galetu tai paskutini duonos kasni is tautos atimtu.TAI EIS I BIUDZETA- TIK KAM BUS NAUDOJAMA- AR NE SEIMUNU ISLAIKYMUI IR JU ALGU KELIMUI.TOKIOS BAISIOS VYRIAUSYBES KAIP KONSERVATORIU- KURI TIK IR ZIURI KAIP ATIMTI IS ZMOGAUS PASKUTINI KASNI,KAD JIE GALETU DIDINTIS SAU ALGAS IR SVAISTYTI MUSU VISU SUNESTUS PINIGUS I BIUDZETA.

Chi chi chi

Chi chi chi portretas
galima BY ji pigi kodel draudziama koncervams navaro nebus

Utėlėtas apvalkalas

Utėlėtas apvalkalas portretas
Elektros nenaudoju (neperku) jau gerą dešimtmetį. Nesuprantu žmonių, taigi pilna alternatyvų, pasistatai generatorių vėjo sukamą ir tiek žinių. O šitie užsakomieji straipsniai, pensininkėms ir tiem po '95 gimusiems.

Lidija

Lidija portretas
Neverskit skubeti. Nuo reklamu net koktu. Dar yra laiko apsispresti visi metai. Nieko gero ir pigesnio ne vienas tiekejas neduos. Kainos visur bus panasios.

remark

remark portretas
Tai gi pildoma ES derektyva, tik sedintys EP turi kovoti uz LT zmoniu pragyvenimo lygi ir algas kaip kitu Europos saliu. Ir aplamai, kas nenaudinga valstybei ir zmonens nevykdyti. Nes turtingoms salims tokios “saziningumo” reformos taip neduoda per kisene

Molis

Molis portretas
Aferos seka viena po kitos.Nekurkit pasakų apie tuos nepriklausomus tiekėjus.

Jonas

Jonas portretas
Visam pasaulyje nepriklausomi tiekejai ,visur brangu,visur dulkinapaprasta zmogu.O kodel.Ogi dar vieno milijardo saskaitoje

Prisiminkit visi

Prisiminkit visi portretas
Kas sukūrė šitą aferą?

Dzūkelis

Dzūkelis portretas
Visa šita afera su perpardavinėtojais, tai tirasis jų vardas o ne kokie nepriklausomi tiekėjai, sukurpta už milžiniškus atkatus tiems kam priklauso kontroliuoti. Ponai politikieriai ir ekonomistai paaiškinkit šį fenomeninį rinkos dėsnį kaip pelninkai dirbantis paslaugos tiekėjas grūstų savo klientus pas konkurentus matomai numatyti atkatai padengs jų negautą pelną, o visa tai ant gyventojų galvų?.?.?.

Magyla

Magyla portretas
Anonime, ruso nelauk, nes išveš ne tik landsbergyną, bet ir visus, įpratusius loti. Būsi pirmame vagone.

Vilma

Vilma portretas
Pasirinkę irgi. Išbrangsta man sąskaita 5-10 eur per mėn.....

Jau nebežinot prie ko pistis

Jau nebežinot prie ko pistis portretas
Šita kategorija gyventojų yra skurdžiausia, todėl jie mažai sunaudoja ir elektros, ir todėl dar ne laikas jiems rinktis elektros tiekėjo, dar visus metus gali nesirinkti ir būti pas Igniti , kaip ir visi iki šiol buvo. Jau nebežino kaip tą biedną žmogelį nuskalpuot , tai sugalvojo jam žiauriai pabranginti elektrą. Bet jug mes ne milijonieriai esam, bet ubagai, taupantys ir mažai sunaudojantys elektros, iki 1000kw per metus

Anonimas

Anonimas portretas
Laukiu kada rusas pareis, kad išvežti tuos "tiekėjus" ir visą landzbergyną į Sibirą. Galės ten meškoms "tiekti".....

Kas tai ? ar ne taip daroma ?

Kas tai ? ar ne taip daroma ? portretas
Yra sakoma dalykis su artimu .Tai ir daro valdžios veikėjai .

Daugiau uždirbančių iš to pačio.

Daugiau uždirbančių iš to pačio. portretas
Tiekėjas tas pats laidai tie patys ,tik pinigų rinkėjų daug daugiau .

Vagių ir svolačių valdžia

Vagių ir svolačių valdžia portretas
O kodėl aš jau dabar turėčiau pasirinkt elektros tiekėją jeigu man dar ne laikas, dar visi metai man galioja iki pat 2023 m sausio 1 d. Kadangi aš mažai sunaudoju elektros , iki 1000 kW per metus. Tai brudam nuo Nauju metu turėsiu mokėt 20% daugiau. Bet kodėl? Jug man dar ne laikas būt pasirinkus elektros tiekėją. Kodėl šitą sutrių valdžia reketuoja nieko dėtus gyventojus. Balalaika jum!

Puiku

Puiku portretas
Nesvarbu ka rinksiesi. Visi panasiai nores pralobti. Tai geriau palauksiu kol dar galima nesirinkti. Didelio skirtumo ten nebus

SMAGU

SMAGU portretas
sukelti liaudžiai galvos skausmus ...

tai

tai portretas
kiaules, jie lyginasi su didelem valstybem, kai cia kaip vienas miestas - visa lietuvele

pasirenki ar nepasirenki

pasirenki ar nepasirenki portretas
ka tai reišia? šiandie elektra 0,159e, brangsta 25 procentus , bus0,2e o kai pasirenki vistiek 0,21e ir ????

Turi būti valstybės elektros tinklai......

Turi būti valstybės elektros tinklai...... portretas
Konservatorių afera sukasi. ......šaunuoliai....... smegenėlės dirba,.kaip lengvai galima pralobti.....pinigus išplauti oficialiai...

Anonimas

Anonimas portretas
Nevarykit antilietuviskos demagogijos, Kremliaus agentai. VISI elektros tiekejai yra slapta pasistate po elektrine ir nutare saziningai pardavineti SAVO PAGAMINTA elektra. Tiktai durni zmones NENORI kad konkurentai pardavinetu elektra pigiau nes atsidurtu durniaus vietoje.

Fizikas.

Fizikas. portretas
Joks tiekėjas elektros netiekia - ji pati atiteka nutiestais laidais. Tokie fizikos (jei patinka - gamtos) dėsniai. Tiekėjai yra mistika, pramanas, virtualus dalykas žmonėms apiplėšti. Mokestis turi būti skaičiuojamas už vienkartines investicijas - elektrines, linijas, skirstomuosius įrengimus ir nuolatines investicijas - techninę priežiūrą, veikimo užtikrinimo sąnaudas. Tik ne už tiekimą. Tada gi galima imti mokesčius ir už oro tiekimą, vėjo tiekimą, dienos šviesos tiekimą, nakties tamsos tiekimą ir tt, ir tt. Taigi - pirmyn apsukruoliai startuoliai į dar neišplėštus dirvonus...

...

... portretas
kada panaikins sita nesamone

Turėk užnugari ir gerų draugų ir biznis iš niekur tavo.

Turėk užnugari ir gerų draugų ir biznis iš niekur tavo. portretas
Taip yra daromi pinigai iš niekur .O konkurencija tai ta pati pasaka kaip su prekybos centrais. Tik ten kažką ,kažkas pastatė ,o čia nieko nepadarė pinigus skaičiuos ir nurenginės žmones piršto nepajudinę..

L?

L? portretas
Šiaip tai brangsta drastiškai. Dabar 0,152 Eur/kW. Kai pasirašiau sutartį, gavau 0,201 Eur/kW. Tai daugiau kaip 32 proc. dviem metam. Jeigu tik metam - 0,205 Eur/kW, jeigu be termino - 0,208 Eur/kW. Jeigu nepasirinksi mokėsi 25 proc. brangiau (0,152+25proc. = 0,19 Eur/kW).

taigi,taigi

taigi,taigi portretas
pridurku valdzia ,negi reikalindi tie tarpininkai,kodel negalima moket tiesiai tiekejui duodama pasipelnyt dykaduoniams aferistams

EdmundasTulcevičius

EdmundasTulcevičius portretas
Ir vėl ant tų biednų žmonių galvos užkraunami nesuprantami reikalavimai , tiekėjai , na nesate biedni , kodėl negalite atspausdinti lankstinuko su visų firmų ir firmelių pasiūlymais ir kainomis , dabar tuose jūsų plepaluose velnias smegenis gali išsisukti daug kalbų , o konkretikos jokios .

Magyla

Magyla portretas
Ačiū Skverneliui, užsukusiam šią aferą! Taip pat ir Šimonytei, šią aferą palaikančiai! O jūs, žmoneliai, nesukite sau galvos - kokį tarpininką bepasirinktumėte, jūsų variokai vis tiek pateks į vienos ir tos pačios draugų grupės kišenes! Jie nusipelnė gyventi dar geriau!

Smegenų muilinimas žmonėms ir biznis saviems.

Smegenų muilinimas žmonėms ir biznis saviems. portretas
Laidai tie patys tik tarpininkai skirtingi ,o tiekėjas tai tas pats.

TARPININKŲ ROJUS

TARPININKŲ ROJUS portretas
Eilinė transkorservatorių liberąstinė afera,elektros tiekimo grandinėjje atsiranda tarpininkai,iš kurių,pavyzdžiui yra vieni privatūs asmenys,tai yra vyras su su savo boba pardavinės jums elektą.Pypiec,čia tik lietuvoj tokie čiūdai dedas.

Knisa protą

Knisa protą portretas
Knisa bl protą,viena elektra o firmelių prisikūrė kokia 15. Ir kokiam byb...tai reikia???

jaunasis koncervatorius

jaunasis koncervatorius portretas
vistiek elektra iš by butu pigiau bet valdantieji ziuri tik savo kisenes ir naudos nesvarbu skurs daugiau zmoniu ...

Robis

Robis  portretas
O kaip plonais vamzdeliais,tekes kerosinas,nežinau

Galerijos

Daugiau straipsnių