Lietuva laužo sutartį su Kinija?

Grįžti į straipsnį

Raminta

Raminta portretas
Kodel sis pusgalvis broileriukas vis dar valdzioje? Koks Lietuvos priesas ji ikiso tautai? Kodel siam durneliui dar leidziama kenkti Lietuvai?

Povilui

Povilui portretas
Ant šakos pakabinti niekada nevėlu. Valstybinį recidivystą būtina bausti mirties bausme.

Povilas

Povilas portretas
Manau , kad URM ministras suklydo ,gerai neišstudijavęs sutarties. Tačiau, nepatinka mūsų trolių komentarai, nepatinka jų "skalbimas" ministro sprendimo. Dabar jau nieko nepadarysime. Reikia pripažinti, klaida padaryta, bet taip pat reikia pripažinti ,kad Kinija jau laukė progos su mumis pyktis. Buvo mūsų sprendimas išeiti iš 17+1 susivienijimo ar neleisti kinams daryti G tinklo Lietuvoje. Dabar ,atšaukus Taivano pavadinimą , niekas nesikeistų ,nes kinai toliau įgyvendintų savo komunistinę veiklą [ įžeidei, tai turi būti nubaustas. ]. Jie gali ir Nepalo, ir mažumų, ungurų,ir ne komunistinės salos ar Honkongo engimą, nesiskaitymą, išnaudojimą....Jiems [pagal juos ] negalima nieko sakyti ar daryti. Tai nežmogiška, nenormalu. Galvoju, jog dabar mums nereikia dairytis į priimtus sprendimus, bet galvoti kaip išeiti iš susidariusios nepalankios situacijos .Linkiu mūsų verslui sėkmės.

romas

romas portretas
gabriukui buvo svarbu kaip nors isgarseti ,senelis isgarsejo sugriove tsssr ,kuri ir taip byrejo, o anukeliui patare paerzinti kinija tai dabar ir isgarsejo ,o lietuvos zmones jiems dzin svarbu ilisti i istoria

Ponui konservatoriui ministrui Landsbergiui

Ponui konservatoriui ministrui Landsbergiui  portretas
gal " klūpodami " nematote ? JAV Taivanio atstovybė DABAR vadinasi TAIPĖJAUS ekonomikos ir kultūros atstovybe (TECRO). !!!!! Apie kokį " įkvėpimą " JAV įstatymo kalbate ? :))) Ar kas trukdo LIETUVOS VALSTYBĖS piliečiams bendrauti , bendradarbiauti su taivaniečiais ?

Nuomonė

Nuomonė portretas
Broileris seniai nusipelnė kartuvių.

Komentaras

Komentaras portretas
Toks jausmas,kad KGB turėdama kompra prieš seni,leido pasirinkti:ar padedi sugriauti Lietuva ar paviešiniame tarnyba mums.Jokia kita mintis nelenda į galvą,kiek jie pridirbo blogio.

Gaila kad

Gaila kad portretas
Lietuvos saulėlydis taip greitai atėjo. Iš kitos puses, turejo išnykt juk kažkada tai.

Anonimas

Anonimas portretas
tam anukeliui tur but sizofrenija

Armani

Armani portretas
Kai koncervai uz vairo visuomet problemos ar 2008m ar 2021. Ta Landsbergi reikia teisti uz zala Lietuvai kad kiti politikai bijotu nesamones kresti. Kuo greiciau jis atsistatydins tuo mazesne zala Lietuva tures. Simonyte jei neturi smegenu ji atsatatydinti turi but teisiama taip pat. Apie prezidenta kuris ekonomistas ir nenumate siu ivykiu vertas nulio toks ir ekonomistas liezuvio plakejas.

Cha cha cha

Cha cha cha  portretas
Šlovė mūsų ts-ldk partyjai kuri sovietiniai raudonai socialistiniai Lietuvoje kurė komunizma.

klausimas

klausimas portretas
Kinijoje šiuo metu oficialiai yra 23 provincijos, tame tarpe ir provincija taip pat laiko Taivaną su sostine Taipėjuje , klausimas kokias teises turi provincijos? ar turi teisę atidaryti prekybos ir kultūros centrus kitose valstybėse , analogas Lietuvoje

Audrius

Audrius portretas
Visada galvojau, kad esu pacifistas, bet dabar vis stipriau laukiu, kada išauš teismo valanda ir jauniausias žemkalnis bus viešai pakabintas ant šakos. Tiek daug prisidirbti per trumpą laiką, jis jau nusipelnė būti 6 pėdos po žeme.

TIK SKANIAI PASIKUOKIAU...

TIK SKANIAI PASIKUOKIAU... portretas
"Lietuva laužo sutartį su Kinija"...Taip rašyti galėtų Amerika, Rusija, Vokietija...Lietuva per smulkus partneris, kad galėtų kažką laužyti...Kinija pakels užpakalinę koją, kaip šunelis ir - Lietuvos kaip nebūta...

Kai

Kai portretas
Klaipėdos vata siautėja. Jie net ober fiurer Putin ant seilių nešioja.

ANSCIAU AR VELIAU

ANSCIAU AR VELIAU portretas
Lansbergis bus nuteistas uz valstybes suzlugdyma

A

A portretas
Dar pamiršo paminėt kad ir su Baltarusija konfliktuoja, šitie veikėjai konservai žlugdo lietuvių paprastų žmonių gyvenimus.

M

M portretas
Kiek gali tas maldeikis nusišnekėti, aišku kad sulaužė, dar drįsta kitus gėdinti. Tai jam ir turi būti gėda nes yra išsišokėliai su tuo anūku, ką dar jie priburs ir naglai meluos į akis žmonėms. Teisingai pasakė bbc , kad visur konfliktus kelia, tikra teisybė.

La

La portretas
Taigi šitas kaltininkas ir maldeikis, sakalienė, ir kt vyko į Taivaną ir jau kiek kartų , tai juk nenormalu yra. Dabar jau vyks į singap.ir austral. , kaip gerai ivis turistams už mokesčių mokėtojų pinigus, db aišku dėl ko jis tapo ministru kad po pasauly už dyką paskraidyti.

I

I portretas
Nu nenormalūs remiasi kažkokiu Amerikos 1979m susitarimu , tai yra Lietuvos 1991m susitarimas, prie ko čia svetimos šalies Amerikos susitarimas, kuo Lietuva su tuom susiję, niekuom, dar tegul Afrikos susitarimu sugalvoja teisintis, durniau nesugalvosi, o tas maldeikis išvis užkniso naglai šneka, naglai gina savo pridarytas nesamones , kenkia visaip ir akis varto. Gerai kad nors bbc šitus abu konservus pastatė į vietą ir parodė visam pasauliui. Jie yra nelaimė Lietuvos.

Jis ne tik užsispyręs asilas.

Jis ne tik užsispyręs asilas. portretas
Jis to net nežino. Va, kas blogiausia. Net nenujaučia.

jam

jam portretas
tapsnojo per peti ir sake, kad viskas bus gerai

Tam Anonimas

Tam Anonimas  portretas
Gerai parašei apie koncervus raudonus.100%teisus

Gabrius ne tik asilas

Gabrius ne tik asilas portretas
Jis dar ir užsispyręs asilas

Anonimas

Anonimas portretas
Ar cia vien pidoraškos vatnikai rasineja, ar cia tokia buka ir neissilavinusi lt klausimasvalstieciu klase?

Galima

Galima portretas
Atidaryt kitose salyse ir Zemaitijos atstovybe ! Kuo mes blogesni uz taivaniecius?!

Artas

Artas portretas
Idomu ... ko dabar pridirbs ....

Ona

Ona portretas
Kai iš LR "ministerio" išgirsti tokį "solidų" pretekstą Taivano atstovybei steigti, kaip kad kad punktas iš svetimos valstybės sutarties, tai belieka tik pasiimti gėlių ir laukti kol broileris parveš saulę... iš kur nors

> jei ruskynas Lietuvai...

> jei ruskynas Lietuvai... portretas
Kodėl koncervuotas LTSR kegebynas staiga ėmė nebemylėti "ruskyno"? Juk anuomet net lietuviškai sarmatijotės kalbėti ir marmaliuodavote tik rusiškai

Tokie tie Landsbergiai.

Tokie tie Landsbergiai. portretas
Jaunėlis kvailys jam nerūpi Lietuvos žmonės .

bibisi

bibisi portretas
Parodė tikrąjį mūsų broilerį – nevykėlį, melagi įr kvanką

Aš  portretas
Isgelbekit kazkas nuo to kupriuko ir kvailiuko anukiuko Lietuva mūsų. Ir butu galima ir eiliniam zmogui isgyventi su kaimynais nesipykstant.

Meilė iš pirmo žvilgsnio ir iki

Meilė iš pirmo žvilgsnio ir iki  portretas
paskutinio atodūsio Lietuvos proletariato , eilinių žmonių yra LIETUVA ir jos gerovės išlaikymas ir gerinimas . O štai ką " myli " elitazzzzzas ir patryjotai jau paaiškėjo .

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuva nelauzo sutarties. Lauzo korumpuotas seno ozio klanas. Kurio tikslas yra kuo daugiau pakenkti Lietuvai. Maziau kaip 20 procentu Lietuviu palaiko korumpuoto ozio politika.

Izvalgus

Izvalgus portretas
Ne Lietuva lauzo sutarti, o arabai musu siandienineje valdzioje.

Amen

Amen portretas
Vargas dėl mažvaikio susireikšminimo... Gavęs postus, partiją, ministeriją iš senelio, Gabrielius pasijuto "patriarchu 2". Gėda ir nejauku.

Meile is pirmo zvligsnio

Meile is pirmo zvligsnio portretas
Lietuvos proletaras myli komunistine kinija.

Kada teismas?

Kada teismas? portretas
Tai negi neaisku, kad oziu tvartelio uzslaptinti rezervistai padare viska, kad kinai butu ne musu puseje, jei ka...

OFICIALUS Lietuvos URM puslapis

OFICIALUS Lietuvos URM puslapis  portretas
Lietuvos ir Kinijos diplomatinių santykių 25-mečiui – proginis vokas Sukurta 2016.09.14 / Atnaujinta 2016.09.14 18:23   

Įdomu

Įdomu portretas
Gal kas tą sutartį su Kinija matė? Nes tai, ką rodo per tv, niekur niekas pasirašęs nėra.

Bukena , jau klaiku skaityti patryjotų

Bukena , jau klaiku skaityti patryjotų  portretas
komentarus ...fui....Bemoksliai...YRA SUTARTYS LIETUVOS VALSTYBĖS SU Kinija . Sutarčių reikia laikytis arba jas naikinti , o ne taip kaip daro ši " prasilenkusių " ne Lietuvai vyriausybė ! Reikia turėti garbę ir orumą ir atstovauti valstybės gerovei bei jos žmonėms ir kuriems tu prisiekei tarnauti padėjęs ranką ant LR Konstitucijos ! Ponas Bičkauskas puikiai pakomentavo šios vyriausybės akiplėšiškai vykdoma " užsienio politiką " . Mums ruskių nereikia kol turime tokius patryjotus , Lietuvos verslai nyksta , skursta žmonės atleidžiami iš darbų , žmonės emigruoja , kainos kyla ...

Šventa tiesa

Šventa tiesa portretas
Kai puls Rusija , Amerika stebės , o ne padės , ,patikėkit.

jei ruskynas Lietuvai "uždraustų" vadintis Lietuva

jei ruskynas Lietuvai "uždraustų" vadintis  Lietuva portretas
tai bičkauskas pirmas nubėgtų pas ruskius nešinas raudonu gvazdiku

Viskas aišku

Viskas aišku  portretas
Atej nauja politikų karta kuri užaugo su JAV Holivudo...šiaip tais amerikosai labai daug kur kišasi, ir niekaip nesuprantu kodėl...kas ten juos už Atlanto puola? Kas ten jiems ramybės neduoda? Yra du paaiškinimai manai, viena kad JAV nori visur kažką destabilizuoti, įvedinėti savo kažką,uždrausti kažką ir t.t. vien tam kad doleris būtų amžinas, ir jiems neuzaugti nauji konkurentai superkorporacijos ir t.t...arba tiesiog jie laaabai rūpestingi žmonės rūpinasi Europą,Rusija,Kinijos žmonėmis...bet užmiršo Afriką,pietų Ameriką kažkodėl, Afganistane jau pabandė...

Gabrielius

Gabrielius portretas
Toks vaizdas kad Gabriko geografines zinios labai gedingos,todel ir nezinojo skirtumo tarp Taipejaus ir Taivano.

Skaičiau

Skaičiau  portretas
Kinija yra didžiausia ES prekybos partnerė . Pagooglinkite vieša info . Aplenkė ir JAV . LIETUVA yra ES VALSTYBĖ ! ES laikosi " vienos Kinijos " politikos , todėl nėra atstovybių Taivano pavadinimu , tik Taipėjaus . O štai JAV turi bėdų ir norų dėl Taivano " nepriklausomybės " . Pilna viešos info . Viskas OK . Kiekviena valstybė turi teisę rinktis . Ir tik po šio ministro Landsbergio interviu kas jį " įkvepia " supratau kodėl " aukojami " Lietuvos verslai , atleidžiami iš žlugdomų įmonių darbuotojai .....Aš pradedu abejoti patryjotais, maniau šiaip bemoksliai , tik panašu yra visai kitaip ....Kokios šalies jie patryjotai ? Ant kokios šalies Konstitucijos padėję ranką prisiekė tarnauti ?

F

F portretas
Klaisiausi laidos ir negalejau nesizaveti ministru. Pirmas toks pasaulinio lygio politikas, lygus tarp lygiu, jokio provincialumo. Super. “Hardtalk” laidos formatas yra toks, kad uzduodamo priesininko klausimai ir pateikiami priesininko argumentai, kokie kvaili jie bebutu. Nereikia tapatinti siu klausimu su laidos seimininko asmenine nuomone, ka, matau, Lietuvoj bando daryti.

ANUPRAS

ANUPRAS portretas
Mano supratimu Lietuva JAU YRA 51-ma JAV valstija , nes konsrvatpalaikiam tik Amerika ir terūpi .

ALGIS

ALGIS portretas
Landzbergis , tai baisiausia amerikonų KOLOBORANTAS , BAISESNIS NEI P.Cvirka , J. Paleckis , A.Sniečkus buvo rusų koloborantai .

klp

klp portretas
Kiek teko skaityti tai Kinija Lietuvos uz valstybe nebelaiko nes po Lietuvos nepriklausimybes buvo pasirasius sutarti, o dabar Lietuva ja sulauze, vadinasi ir nepriklausomybes sutarti sulauze.

Taigi tipo bandė pateikti atsistatydinimo

Taigi tipo bandė pateikti atsistatydinimo  portretas
pareiškimą , BET vyriausybės " galva " premjerė Šimonytė nepriėmė atsistatydinimo ir leido toliau dirbti , nes pasitiki . Todėl , mano nuomone, po šio Šimonytės pareiškimo , visa ATSAKOMYBĖ už ministrų " kompetencijas " tenka tik jai :) Seniai rašau PIŠ vyriausybė pati blogiausia ! Kam, kokiai valstybei jie dirba ?

Argi niekaip negalima

Argi niekaip negalima portretas
atstatydinti nesubrendėlio 'ministro", kuris kasdien vis daugiau malkų priskaldo, vis daugiau putros priverda, kurią srėbti tenka eiliniams Lietuvos piliečiams? Kas čia tas 'ministras' - ar kokia šventa karvė, kad nepajudinamas iš posto toliau griauna valstybę?

Anonimas

Anonimas portretas
Klaustukininkai

Konservyno maldeikiams

Konservyno maldeikiams  portretas
Šioje Konvencijoje: a) „sutartis“ – tai raštu tarp valstybių sudarytas tarptautinis susitarimas, kuriam taikomos tarptautinės teisės normos, įtvirtintas viename ar keliuose susijusiuose dokumentuose, nesvarbu, koks būtų to susitarimo pavadinimas; _____IR JAU PASIRAŠYTA tarp VALSTYBIŲ SUTARTIS! PASIRAŠYTA maldeikiai ! ____Dar gali kilti klausimas, kodėl G. Landsbergį įkvėpė kitų šalių sutartis, nes Lietuvos sutartyje su Kinija – kitoks tekstas. Lietuvos Respublikos Vyriausybė pripažįsta Kinijos liaudies respublikos vyriausybę kaip vienintelę teisėtą Kinijos ir Taivano – kaip neatsiejamos Kinijos teritorijos vyriausybę. Lietuvos Respublikos Vyriausybė ĮSIPAREIGOJA ne NEUŽMEGZTI ir neskatinti jokių oficialių santykių su Taivanu.

Chi ...

Chi ... portretas
Šiuo atveju " žolė " yra dūmas :) Tik taip gali suprasti . YRA LIETUVOS sutartys . Lietuvos valstybės !!! Kurios ir turėtų būti ponui ministrui Landsbergui " įkvėpimo šaltinis " . Apie konservatorių Maldeikį be užuojautos jau net kalbėti sunku , tik gaila jog tokie " valdo " valstybę kuri jiems dzin - žlugdo .

chi - nejuokinga

chi - nejuokinga portretas
AR DURNAM GALIMA IŠAIŠKINTI, KAD ŽOLĖ YRA ŽALIA - TAIP IR ŠIUO ATVEJU

Jezusmarija !!!!

Jezusmarija !!!!  portretas
įkvėpimo iš Jungtinių Valstijų ir Kinijos 1979-ųjų susitarimo, kuriame parašyta, kad Amerikos PILIEČIAI gali turėti kultūrinius ir ekonominius santykius su Taivano žmonėmis“, – kalbėjo Lietuvos užsienio reikalų ministras.

Jezusmarija !!!!

Jezusmarija !!!!  portretas
Pagaliau supratau :) Mes JAV piliečiai šiai PIŠ vyriausybei !!!! Todėl LIETUVOS kaip valstybės sutartys su ES ar Kinija jau "negalioja " ? Matyt todėl ir " užsienio politika " jau " nedirba " Lietuvos naudai ? Sankcijos JAV , o nuostolius patirs Lietuva , jos žmonės ir verslai ? Kokios šalies " vertybėms " dirba liberkonservatorių ir laisvų vyriausybė su Šimonyte ? ___ įkvėpimo iš Jungtinių Valstijų ir Kinijos 1979-ųjų susitarimo, kuriame parašyta, kad Amerikos piliečiai gali turėti kultūrinius ir ekonominius santykius su Taivano žmonėmis“, – kalbėjo Lietuvos užsienio reikalų ministras.

Galerijos

Daugiau straipsnių