Mėnuo su galimybių pasu: vienose parduotuvėse žmonės grūdasi, kitos neteko kas ketvirto kliento

Grįžti į straipsnį

Gavosi priešingai

Gavosi priešingai portretas
Didelėse parduotuvėse, kur galėtų saugiai lankytis daugiau žmonių, su GP lankosi žymiai mažiau. O mažose parduotuvėse lankosi žymiai daugiau žmonių. Tai kur užsikrėsti lengviau? Ar pvz batų parduotuvė tokio pat dydžio kaip maisto prekių parduotuvė ar net mažesnė, bet tik su GP. Bet į batų parduotuvę žmogus ateis daugiausiai, na, kartą per mėnesį, o į maisto prekių bent kartą per savaitę tai tikrai. Tai kur lengviau užsikrėsti?

Tiek ribojimų ,kad tas galimybių pasas neturi tikslo.

Tiek ribojimų ,kad tas galimybių pasas neturi tikslo. portretas
Gal tai ir gerai kad prekybos centrai praranda pelno dali gal pradės vertinti tai ir kainos bus mažiau išpūstos .O gali ir priešingai pasielgti .Dar daug nesąmoningų sprendimų manau valdantieji pateiks. Net nežinai ko tikėtis rytoj iš jų ?.

Na kodėl vis dažniau

Na kodėl vis dažniau portretas
ginami neskiepianiai - didžiuose prekybos centruose jaučiuosi saugus - o kas nori didinti užsikrėtimų ir mirčių statistiką tegul grūdasi į mažas paduotuvėles - eilės ten sumažės "savaime" išnykus daliai antivakserių

Senolis

Senolis portretas
Ir ko ten grustis i tas krautuves? Pora kart per menesi pakanka ,kad apsiprekintum!

>izdeikai

>izdeikai portretas
už tokius komentarus tave jau reiktų sodinti.

Anonimas

Anonimas portretas
Kokia valdzia tokia ir tvarka idijotai

Lizdeika

Lizdeika portretas
Visi kepeniniai antivakseriai isdves per pora metu ir bus ramu ant Lietuvos

Anonimas

Anonimas portretas
Tai vakseriai turi problemų, fobijų krūva... kaip pvz. susirgti, ar numirti. Ir proto trūkumą jei galvoja kad vakcina ar segregacinis pasas apsaugos juos nuo ligų, ar mirties...

viskas super

viskas super portretas
jei antivakseriai kažkur turi problemų tai kam tai rūpi? galėtų padaryt visur su GP

4569

4569 portretas
Šlykščių bobų valia,kur be tų sup...gyvulių pasų nusipirkti rūbų ,batų,čia bl ne pirmo būtinumo prekės.Tik pilvą prikimšti.

Tai

Tai  portretas
gėdos popieriukas, žmonių skirstymo įrankis. Širdis verkia, kai reikia rodyti tą popiergalį, kuris joks ne pasas. Didžiulė gėda vyriausybei, kuri neturi jokio padorumo taip skirstydama žmones. Apie tokią valdžią net nėra ką diskutuoti. PIŠ net nežino koks turi būti aprangos kodas lankantis pas popiežių. Tai klonų ir akiplėšų valdžia. Verkia LIETUVA turėdama tokią valdžią. Kodėl dievas nemyli Lietuvos siųsdamas tokią valdžią?

gėda

gėda portretas
Gėda bobariausybės pišui ir šaikai, nežmoniškai elgiasi reikalaudami prekybcentruose pišpasio, skirstydami žmones į "baltus ir juodus", juos supriešindami. Turbūt dėl to valdžiabobės puikiai išsimiega, ane?

Atsakau kodėl

Atsakau kodėl  portretas
Todėl, kad išsirinkote degradus

si

si portretas
svabestija jau visai praranda nuovoka ka daranti nes tiek prichimicinusi su bergdinastija kad atpirkymu oziu neras uz visas nieksybes priskaiciuoti nebe pasidalins su visa lgbtnkvd saika kurios veiksmu atgarsiai kaip tas vyrusas plinta planetoje======

yja

yja portretas
pvz. prekybos centras "Savas" pirmo karantino metu bankomatus ir Kiką atribojo nuo kitų parduotuvių, nors to paso nebuvo ir reikėjo tik kaukių ir atstumo. Dabar gi nei gyvūnam maisto nupirksi, nei bankomatą pasieksi nei už komunalinius sumokėsi. Na ir tegul turisi, duonos galima ir kitur nusipirkti. Jei į Maximą einu vien dėl to, kad maloniai informavo apie sąlygų pasikeitimą, tai konkrečiai į Rimi vargu ar užsuksiu. Atmestinis požiūris į pirkėją. Yra daugybė kitų parduotuvių kurių paslaugomis naudojuosi. Beje tas popiergalis guli rankinėje dėl visą ko.

Ne tik be gepe

Ne tik be gepe portretas
Bet ir su juo jausmas dar tas , suveiks , nesuveiks tikrintojo aparatas , o kur be aparato , visai cirkas . Tikrai zmogaus orumą žeminantis sumanymas, kuris rodo jo užsakovų bejėgiškumą .

Čia ne pandemijos valdymas

Čia ne pandemijos valdymas portretas
Bet totali diskriminacija, žmonių žeminimas, kad pasijaustų be to pispasio kaip vergai, kaip negrai, kaip žydai.

Retai apsipirkinejantis

Retai apsipirkinejantis portretas
Ko ten grustis i tas krautuves, uztenka zmogui du ,tris kartus per menesi apsiprekinti! Gal patapo gyvenimo budu kasdien smirineti po parduotuves?!

Jibas

Jibas portretas
Pasipiktinę žmonės ant tų prekybos tinklų ,kurie pritarė galimybių pasai.Neįleido visų, nežinau kuo tai baigsis,ar pagalvojo prekybos tinklų administraciją.

O taip ,apsidirbote

O taip ,apsidirbote portretas
Kaip gerai, dirbkite su žmonėmis kurie turi galimybių pasus,panaikinus juos iš principo ir įžeidimo žmonės toliau neis i tuos prekybos centrus, kur reikalavo galimybių pasų.Šventės net neturės įtakos. Principas liks principų, teks maldauti ar akcijomis vilioti sugrįžti pirkėjų.

Galerijos

Daugiau straipsnių