Nepasiskiepijusių karantinas: norėtų, kad atsakomybė tektų neturintiems galimybių paso, o ne įmonėms

Grįžti į straipsnį

taigi

taigi portretas
Tegul dvesia tie "verslininkai" , nei žmonės , nei jų palaikomas režimas jų finansiškai neparems- pinigų nėra, tikitės kąsnio ES covid paramos - abejoju kad gausite. :)

Klp

Klp portretas
Uz visa sita fasizma ir zmoniu segregacija teks atsakyt. Atsakyt teks ir imonems kurios prisideda prie sio fasizmo, nes jos turi pasirinkima, valdzios apkaltint neiseis..

>

> portretas
> Kai Atsakomybė bus Jūsų - jūsų asmeninio pasirinkimo, tam ir pasirašote su tuo sutikdami, tai toks ir "mokslo" pasiekimas už kurio poveikį žmogaus organizmui kategoriškai atsisako nešti išradėjai, gamintojai, PSO ir LT SAM. Vakcinos dar eksperimentinėje stadijoje, joms suteikta sąlyginė registracija su sąlyga, kad per 2 metus bus atlikti visi reikiami laboratoriniai tyrimai, kitaip sakant medikamentas neištirtas, bet naudojamas milžinišku mastu be jokios atsakomybės gamintojams bei platintojams, o tyrimai vykdomi su žmonėmis.

Kai

Kai portretas
aš susirgsiu po eksperimentinio skiepo, kieno tada bus atsakomybė?!Manau kad niekieno!Tad man ir rinktis skiepytis ar ne!

Pilietis

Pilietis portretas
Man toks įspūdis susidaro,kad Lietuva tampa ne tik "durchata",bet jau sunkesnės stadijos "šizofrenija"!

taigi

taigi portretas
Kaip manote, kodėl Afganistane COVID nėra? Neapsimoka?

Dzonas Medziotojas

Dzonas Medziotojas portretas
Zodziu reikia pritarti ir propaguoti vardan pinigu, vardan verslo, gal ir suprantama....

Nu jo

Nu jo portretas
Man tik labai įdomu, nevakcinuotus uzdarinejat, o kas atsakys už vakcinuotu užkrėtimus, kurie tik dėl to ir skiepijosi, kad galėtų laisvai gastrolinti, bet jie lygiai taip pat gali sirgti ir uzkresti, tik dar blogiau, nes jų net niekas netestuoja.

idomu

idomu portretas
Man tik smalsu, ar nors vienas žmogus prieš suleidžiant tirpalą į jų kūną pasidomėjo jo sudėtimi, galiojimo terminu, laikymo sąlygomis (-80C) . Apskritai, ar perskaitė po kuo pasirašė ir su kuo sutiko prieš suleidžiant eksperimentinės stadijos, sąlyginės registracijos tirpalą?

Anonimas

Anonimas portretas
Rugsejo 10 d. VISI i mitinga pries Landzbergiu fasistini rezima.

Labai įdomu,

Labai įdomu, portretas
kokiu mokslu remiasi Sofija ir kiti Galimybių pasų palaikytojai? Mielieji, horoskopai nėra mokslas.

Kawenskas

Kawenskas  portretas
KOVO mėnesį Lietuva turėjo sumokėti paskolą Šimontės pasiskolintą per pirmąją krizę 2010 m. , iš kurios pelnėsi KGB ku-r-va Grybauskaitė nusipirkusi valstybinių popierių slaptuose aukcionuose su 12 procentų palūkanų ….. PIRMAS MOKĖJIMAS … 1 milijardas 99 milijonai … Dabar visa Lietuva srėbs pasekmes 2010 m. brangiūjų paskolų kurios išvogtos ... O galima buvo skolintis ir be palukanų , siūlė lengvatinėmis salygomis.... TURBŪT jau sumokėta vėl iš visų mūsų kišenės ... KODĖL APIE TAI ŠIMONTĖ SLEPIA INFORMACIJĄ ?...

Pritariu Zofijos minčiai

Pritariu Zofijos minčiai portretas
Manau, kad darbovietėse, reikėtų įvesti privalomai turėti Galimybių pasą. Kad kiekvienas esamas darbuotojas ar naujai priimamas - turėtų Galimybių pasą, o ne testus. Galimybių pasas labai geras sprendimas jį naudojant. Vakcina duodama nemokamai, tad visi tegul skiepijasi, kad nereikėtų mokėti už testus. Kai reikės sumokėti patiems už Testus - pagalvos ką pasirinkti.

gal laikas vyriausybei naudotis mokslu?

gal laikas vyriausybei naudotis mokslu? portretas
ir elgtis kaip kitos, protingos šalya - testuoti visus, kertančius sieną, ir jokių išimčių dėl skiepo ar amžiaus, juk užsikrečia visi.

aš portretas
Juokingiausia, kad DELTA atmainai visiškai neįdomu ar jūs paskiepyti , ar nepaskiepyti. Esamai represiniai valdžiai tik smagu matyti supjūdytus žmones - profesionalai.

Zofijai

Zofijai portretas
Manau kad i darba turetu nepriimti zmoniu su vardais zofija… lb negrazus vardas… ka manote fasistai? Nepriimkime nesiskiepyjusiu, zofiju, zemaugiu, zydraakiu, tik tuos kurie tinka pagal delfiu standartus

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Realiai tai neskiepyti turi saugotis paskiepytų, nes neskiepyti jei suserga, tai gydosi, o paskiepyti keliauja į užsienio šalis, lankosi kavinėse , masiniuose renginiuose ir serga tiek sunkiai, tiek besimptome forma - legalūs platintojai .

>

> portretas
> Gana nuolaidžiauti...gerbiamasis, ko stūgaujate, juk jūs jau pažymėtas eksperimentinis triušis, juk paskiepytas, dabar beveik Dievas, toks Heraklis , tik ko taip bijote sveikų žmonių?

Anonimas

Anonimas portretas
Kaltas Landzbergiu FASISTINIS REZIMAS.

Gana nuolaidžiauti antivakseriams

Gana nuolaidžiauti antivakseriams portretas
Visiškai nenoriu su neskiepytais susitikti parduotuvėje, kavinėje, koncertų salėje ir kitur. Ar pasiskiepijusieji gali turėti savo reikalavimų? Ar reikalauti gali tik antivakseriai?

idomu

idomu portretas
Ponia Zofija, ką konkrečiai duoda žmogaus sveikatai vadinamas galimybių pasas?

taigi

taigi portretas
> Zofija. Jums nuo trečios eksperimentinės injekcijos išsivystė demencija ir pasiutligė. Jūsų taip šlovintas "mokslas" jau pripažino, kad vakcinacija eksperimentine vakcina su tikslu pasiekti "bandos " imunitetą yra žlugusi, nes delta atmaina neskirsto skiepytų - neskiepytų. Jūs geriau toliau barščius virkite.

Zofija

Zofija portretas
Manau, kad darbovietėse, reikėtų įvesti privalomai turėti Galimybių pasą. Kad kiekvienas esamas darbuotojas ar naujai priimamas - turėtų Galimybių pasą, o ne testus. Galimybių pasas labai geras sprendimas jį naudojant. Vakcina duodama nemokamai, tad visi tegul skiepijasi, kad nereikėtų mokėti už testus. Kai reikės sumokėti patiems už Testus - pagalvos ką pasirinkti.

Pipo

Pipo portretas
Miljarden worden er verdient met angsten en Nazie praktijken van regringen en ambtenaren en idioten. Angsten zijn erger dan sommige Pijnen. Een condoom vergeten is erger,! Dan een prik in je arm denk daar is aan. En geen Nazie partij regels in Vilnius uit de oude doos halen. stop direct.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Galimybių pasas nieko neapsaugo, serga tiek skiepyti, tiek neskiepyti. Jei sveiki žmonės saugosi, o susirgus gydosi, tai pasiskiepyje jaučiasi Dievais , nevaržomai keliauja, pramogauja užsikrečia ir platina.Dulkio taip mėgstamas žodis "mokslas" jau paneigė visuotinės vakcinacijos teoriją, nes deltai tai ne kliūtis.

O taip

O taip portretas
Atsakomybės ir nuostolių kompensacijos reikia pareikalauti ne iš tų kurie neturi galimybių paso o iš tų ,kurie apnuodijo vsą pasaulį.Tie turi apmokėti ir sumokėti už viską ir negali būti mokama bet kokia priemonė kas liečia Covidą.

Sakul

Sakul portretas
Ar visuomenės gąsdinimai,draudimai, melagienos , abejotina statistika, skiepais, uždaromis erdvėmis(parduotuvės, barai, kultūros įstaigos, renginiai, net privatus laisvalaikis ir kt.) stabilizuos pandemiją? PIŠ. Ne alkoholio ribojimas sumažino piktnaudžiavimą, o visuomenės sąmoningumas. Ir nėra ko dangstytis ar priskirti laurus sau (verygai) už draudimus, prievartą. Ne mielas tijūnas (vyriausybė) su bizūnu, todėl "baudžiauninkai" prieš tokius kyla.

manau

manau portretas
> 7 neuždarys, norint uždaryti verslą tektų mokėti verslui subsidijas, o pinigų nebėra ir ES ne kaži ką duoda- viskas jau pavogta. Verslas turės kapanotis pats.

7

7 portretas
pažiūrėsim ką tie skiepyti pasakys kai mūsu bepročiai lapkrityje uždarys visus nežiūrint ar paskiepytas ar ne.Jus mausto o jūs tikit.Man gaila tokių.Ir ruoškit savo laisvės pety dar aštuoniom vakcinom

realiai

realiai portretas
Naujausios Izraelio ir Britanijos mokslininkų tyrimų išvados - masinė vakcinacija neduoda ir neduos jokių rezultatų, nes virusas mutuoja ir skiepai neapsaugo nuo užsikrėtimo, su virusu teks susidurti visiems- laimės turintys gerą imuninę sistemą. Kur dingo eksperimentiniai triušiai tauškiantys apie "mokslą"?

idomu

idomu portretas
Realiai, tai viskas kaip prie sovietų, vieni imituos kad tikrina, kiti imituos kad turi. Apskritai, visa esmė piniguose "dirbančios" įmonės - verslas negaus jokių subsidijų dėl covid ir bus paliktos likimo valiai, o ES dotacija 6 milijardai ir buvusios vyriausybės prieš rinkimus pasiskolinti 2 milijardai jau kažkur išgaravo , kažkas "įsisavino" :)

Lukas

Lukas portretas
Griausi skiepai tai:sveikas maistas,poilsis,sportas,gamta,dienos rėžimas, teigiama psichologinė atmosfera darbe, higiena,švara ir kt teigiami faktoriai įtakojantys žmogaus sveikatą. Ne vaitais ar vakcinomis reikia laikinai palaikyti imunitetą. Sporto klubai, SPA, ir aktyvus poilsis šalina virusus, one namuose karantino uždaryti ir ligoninėse "rauginami" virusai.

4

4 portretas
Vyriausybei vienodai, ar pasiskiepines ar ne, svarbu prieš ES pasigirti, kad jie labai protingai veikia ir turi auksta % pasiskepejusiuju ir reikia kažkaip tai atsakyti už pripirktus skiepus kurie niekam nereikalingi, bet kažkam tai dalis pasilieka kišenėje

taigi

taigi portretas
Šiaip jau sveiki žmonės turėtų vengti paskiepytų eksperimentine vakcina, nes būtent vakcinuoti yra didžiausi viruso platintojai. Jie gali nevaržomai keliauti, lankytis renginiuose....ir sirgti besimptome forma. Tiesa, taip vakserių pamėgtas žodis "mokslas", tai jiems reikėtų bent pasidomėti, nes mokslas - naujausi tyrimai paneigė masinės vakcinacijos efekto galimybę, nes delta atmaina nesirenka ar tu sveikas ar vakcinuotas.

aaa

aaa portretas
nesuprantu ko bijo pasiskiepine tai gi neuzsikres jie paskiepinti!palikite ramybeje neskiepintus

straipsnio citata:

straipsnio citata: portretas
“mūsų publika yra išsilavinusi“. Gerbiamieji, turėti išsilavinimą yra ne tas pats, negu BŪTI IŠSILAVINUSIU. Mūsų seime lyg ir yra TURINČIŲ išsilavinimą, o pažiūrėkim, ko yra pridirbta…. Ar taip turi elgtis išsilavinę žmonės? Va tau ir išsilavinę… Gėda.

pensininkė

pensininkė portretas
nutarimas tik nuo rugsėjo 13 d. tai kodėl nuo dabar neaptarnauja neskiepytų vadinasi , nenori ir neisime bet kai pradės sirgti skiepytieji kaip bus tada pasimislykite verslininkai

Pasiūlymas

Pasiūlymas portretas
Užsikruškit!!!!!

4

4 portretas
Jau i 2 barus mane neįleido, esu paskiepytas per prievartą, parodžiau jiems ta vadinama pasą ir pasakiau kad gyvenime daugiau nesilankysiu jų bare, kad yra tokie idiotai, kurie net anksčiau laiko labai nori patikti besmegeniu vyriausybei

To sss

To sss portretas
O kodėl turėtų neiti ,su malonumu vaikščiosim ir mėgausimės ,nesiskiepyti asmeninis pasirinkimas ,dėl to neturėtų kentėti kiti .

Pipo

Pipo portretas
Hitler is niet dood hij leeft, en heeft zitting in Vilnius.? wat paspoort for corona? Nazie praktijken idioten angst hazen. Corona is een Flue variant, en geen paspoort dialoog. dus stop met deze nazie praktijken voor je Burgers. idioten.!

S.S.S.

S.S.S. portretas
užtektų daugumai bent dvi savaites neiti aplamai į tas vietas kur reikalauja pasų, pamatytumėte kaip pasikeistų jų dainelės kaip negautų pajamų...

Leiskite paklausti

Leiskite paklausti portretas
O kada bus asmeninė konservatnykų atsakomybė už pasekmes po skiepo?

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
Vakar palaidojo Alytuje taksistą, pačiame jėgų žydėjime. Mirė tik pasiskiepijus. Analogiškai moteris Druskininkuose. Kodėl pasiskiepiję negali būti donorais? Kas atsakys už paskiepitų žmonių mirtis? Atlikite bandymus ne su žmonėmis. Kai kur 7 kartus dažniau miršta paskiepytieji.

ŽMONĖS

ŽMONĖS portretas
JUS ESATE ŽMONĖS NORS VALDŽIA IR PRIVERTĖ JUS GAUTI TĄ GALVIJŲ PASĄ...BUKITE ŽMONĖMIS. TAS PASAS TAI LIŪDIJIMAS TO KAD ESATE IŠŽAGINTI, IŠPRIEVARTAUTI..AR JUMS MALONU TUO GIRTIS ??? NEEIKITE Į TAS VIETAS KUR JO REIKALAUJA....NESIŽEMINKITE...JUK JUS ŽMONĖS O NE GALVIJAI...TEGUL TIE SOROŠINIAI SUBINLAIŽIAI NESIDŽIAUGIA TUO KAD IŠŽAGINO PUSĘ LIETUVOS...NEDUOKITE JIEMS TAI...PRAŠAU, BUKITE ŽMONĖMIS...O NE GALVIJAIS,. PRAŠAU.........

21 amzius

21 amzius portretas
O zmonija visai nudurnejusi ... Lai ji ir toliau tiki mokslu...

4

4 portretas
Tai karantinas sveikiems žmonėms, o tas pasas tiems, kas Vyriausybei padeda plauti pinigus už tuos tuščius skiepus nuo kurių dar daugiau suserga žmonės ir ne tik COVID

Kodel zmones netiki valdzia

Kodel zmones netiki valdzia portretas
Valdzia pasyviai stebi kaip zmones masiskai mirsta nuo kitu ligu,bet nori mus apsaugoti nuo viruso

kinija

kinija portretas
Socialiniai reitingai.

Anonimas

Anonimas portretas
Deja bet skiepai negelbeja tad jūsų uždarymas garantuotas, o žinant kad palaikome žmonių segregacija įdomu ar ilgaiI pratemsite.

Ka ji nusisneka

Ka ji nusisneka portretas
Pavasari dar nebuvo tokiu pasu

Galerijos

Daugiau straipsnių