Nokautuojančios degalų kainos toliau stiebiasi į viršų

Grįžti į straipsnį

Jolita

Jolita portretas
Greitai paskoliniams bus pypiec..... Turto mokestis, kuras į trilitrius variklius ir t.t. Kelkit kainą iki 20 eurų už litrą gal tada praregėsim...

Q

Q portretas
Kiek vatnikų čia dejuoja. Dėkokite už naftos kainas Putinui , jei nesuprantate savo vatiniais smegenimis dėl ko tai įvyko. Nors tos kainos niekai prieš griaunamą ir žudomą Ukrainą.

Anonimas

Anonimas portretas
KAM AVIMS DEGALAI????????????????????????????????????????

Lryto nepakomentuosi

Lryto nepakomentuosi portretas
Bet propagandonas butrimas pranoko gebelsą. Rašo - nebuvo nutiestas dujoteikis iš Rumunjos į Moldovą. O Jasai - Ungenis nutiestas 2014 - tai kas? Pilna straipsnių kad Moldova gaus dujas iš Rumunijos.

Antanas

Antanas portretas
kuras dar per pigus, pilna visokių 3l variklių, mieste daug kur kamščiai, reikia nereikia važinėja visokios moteriškės su kurą kibirais ryjančiais džipais. Dėl manęs nors ir 7eur/l tekainuoja, įsipilu 10litrų ir man mėnesiui užtenka. 1.9 tdi!

2 Ačiū

2 Ačiū portretas
"Ačiū Pindosams ir Gejropiniai politikai..." VATA DETECTED. FCUCK VATA

o

o portretas
matomai sie valdkgb istai taip suizulejo kad savo saikos lygmeny po nato sparneliu isivede /nepaprasta/ padeti kad nebaudziamai visus uzciauptu ir galetu toliau melzt /runkelius/ kurie atseit /nesupranta/ ju veiklos tikslu kai jau vaikai ta supranta o kas versla zlugdo ? ar neprisisauksim 3PK ka ir rodo visi politidijotiski /patriotu/ veiksmai kai uz piniga jau 1 kitam gatavi gerkles perplest SLYKSTYNES...===

pilietis

pilietis portretas
Man rūpi svarbesni dalykai, KADA BAIGSIS KARAS ? Kada bus sutriuškintas rusiškasis fašizmas ? Kada Ukraina laimės ? O benzinas.... Ne vien pas mus taip ir tai padarė agresoriai putinistai...

Palaida bala

Palaida bala portretas
Valstybe turi galimybiu stabdyti kainu augima,savotiska prekybininku morodieriavima karo ar ekonominio kracho metu.Vien ka sako pagrumojimas igniciui ir apetitas sumazejo?Silumininkai kele kainas ziema,nes labai jau ''skurdo''o pelnai isaugo ir t.t.Nesunku matyti ar pelningumas degaliniu auga ir kiek auga.Ir koks ten morodieriavimo lygis yra.Kita vertus,paklausius liberalu sneku,kad degalu kainas reikia kelti iki begalybes,nes parazitai nenori pirkti elektromobiliu,tai gal cia ju toks planas.

Boikotuokim Veados degalinių tinklą savaite

Boikotuokim Veados degalinių tinklą savaite portretas
Ir degalinių švieslentėse isiziebs 1,80 už benziną. Kartėlis užkniso juodai !

to ll

to ll portretas
Ekonomikos pirmą pasimokinkite. Krizės.metu mokesčiai mažinami, nauji mokesčiai neivedami.. ir tai veikia tik schema norint kad gyventojai išgyventų.

Korupcijų

Korupcijų portretas
Korupcija.... ir dar jie pyksta kad apie juos žmonės blogai kalba.... gyvuliai paskutiniai.

ll

ll portretas
Kitaip ir nebus ,nes karas,sankcijos ,su tuo reikės susitaikyti, benzino ir dujų stebuklu neatsiras,Be to ir taupyti reikės išmokti,kad 18m su BMV neskraidytų,mieste daugiau naudotis viešu transportu ir kas savaitę į pajūrį nelakstyti,Nes kas baisiau ar rusas su tankais Lietuvoje ar didesnės kainos?O lygintis su Lenkija irgi negalime ,kai mūsų šalis daugiau negu 10kartų mažesnė ir joje greitai dauguma sudarys valdininkai ir kontrolės organai.

Kaunas

Kaunas portretas
Šitą gyvulių valdžią jau seniai boikotuojam,maistą,buitinę techniką,baldus perkam,kurą pilam tik Lenkijoje.

viskas čia aišku

viskas čia aišku portretas
Vyksta žmonių apiplėšimas dirbtinai sukeltos krizės dėl karo, perpumpuojant pinigus į dvarponių kišenes. Tarptautiniu išsireiškimu tai vadinama visuotiniu nunulinimu.

Ačiū

Ačiū  portretas
Ačiū Pindosams ir Gejropiniai politikai...

Čia

Čia portretas
Nevisapročių šalis. Vietoj to , kad ieškotų kokių įstatymų pataisų kaip kovoti su spekuliantais ir įstatymų apėjėjais jie tik kelia kainas. Mulkiai ir korumpuoti sukčiai. Vyti lauk visus vagis tuos prakeiktus

Naftos kaina krenta

Naftos kaina krenta portretas
Degalai brangsta

Byyyy Rka DEJĘS

Byyyy Rka  DEJĘS portretas
Tik AWYS AWYNAI gali mokėti kiek benzokolonke lupikauja !!!!!

To nu

To nu portretas
O man 67 km nuo sodybos Seinai ir niekaip neprisiruosiu del 25-28ct mazesnes benzino kainos vaziuoti, duju kaina tapati, tai tik kelione atsiperka. Antros rusies maistas nedomina, del alaus gal ne, vaistu nereikia.

Viktoras

Viktoras portretas
Asilams ir 10 eurų už litrą per mažai pasirodys....

seimo asilai

seimo asilai portretas
šiandien vietoje to kad ieškotų išeities iš šios padėties susidariusios dėl tokio monopolinio spekuliantų piktnaudžiavimo, arba bent dėl eilinės broilerio kvailystės uždarant Kaliningradą, vėl svarsto niekus. Tomilinas su Baku grauždiai piešė juodžių baltarusijos perbėgėlių ,,sėdėjimo kalėjime" ir vaizdingai pasakojo kaip jiems būtina išeit į laisvę, o Razma pateikė tvirtinimui seimo komitetų pavaduotojų darbo taisymus. Ir taip toliau tokia pat dvasia. Kasčiūnas pristato statuto pakeitimus, Šedbaras - iš viso neįvardino ką keičia jo teisės ir teisėtvarkos komitetas(eilė įstatymų pataisų) Taip kad kainų ar rusų užpuolimo grėsmės augimas, jūsų pačių, Lietuvos piliečiai, reikalas

Keista,

Keista, portretas
bet zymiai geriau gyvenancios salys ne tik atsilieka nuo musu kainomis,bet ir ivede kompensacijas saviems pilieciams! Ir tai,kad ten jums degalai kainuos virs 2 euru,dar nereiskia,kad vietiniams ne 1,5 euro! Ai,tiesa! Ten gi zmones streikuoja,jei kas negerai!

Geras pasisakimas pas konservas,

Geras pasisakimas pas konservas, portretas
Mes ne populistai, todel dar padydinsim kainas.

Anonimas

Anonimas portretas
Kainos 1:1 kaip Vokietijoje, kada atlyginimai iki vokiškų pakils?

Bmw

Bmw portretas
Pilsiu ir po 3 ir po 8€. Važiuoti tai reikia.

J

J portretas
Nepergivenkit, rudeni bus po 3

nu

nu portretas
anksciau vaziuodamas i sodyba uzsipildavau pilna baka benzo ir maisto keliom dienom nusipirkdavau, dabar specialiai vaziuoju su pustusciu. O sodyboje pavaziuoju 20 km iki Lenkijos ir maisto nusiperku ir benzo prisipilu.

Anonimas

Anonimas portretas
jei perka vadynasi turi kilt.

Ką gi

Ką gi portretas
Teks vėl kaip blokados laikais prisikrauti tuščių statinių į priekabą ir važiuoti į Lenkiją, Baltarusiją parsivežti benzino....

QWX

QWX portretas
Džiugu stebėti konservatorių kerštą savo rinkėjams...

Blinda

Blinda portretas
Ka i tai musu “neveiksni vyriausybe”?

Koks skirtumas

Koks skirtumas  portretas
Pils tą kurą kad ir 3eur kainuotų. Lietuviai tikrai turtingi, nemeluoju, o žinau, tiesiog taupus labai neišlaidus todėl atrodo kad varguoliai. Kiek pensininkų prikaupe dešimtis šimtus stuku namuose išviliojo visokie sukčiai, o kur dirbantys žmonės turi. Jachtos kateriai netelpa uostuose Lietuvos, nauji užsakyti metus į priekį, kelionių į užsienį rekordai viršija, nors pabrango 20prpc kelionės kaip minimum. Butus nuomai kaip kojinės perka, nes jau tai tapusi antra religija, vidurinė klasė Lt skaitosi tą kuri turi butą nuomai. Parduotuvėse pilna mašinų su pilnais vežimais. Statybininkai, santechnikas,elektrikai ir kiti mėnesius į priekį užsakyti. Tai pasakykite ar blogai čia kas gyvena ? Turbūt tik tas kas sutinka už MMA arba arti to dirbti pas vergvaldi.

Slovakijoje dyz

Slovakijoje dyz portretas
1,85€ čekijoje 41.70 kronu.pigiau negu LT lenkijoje pigiau bet uždarbiai didesni.

TT

TT portretas
Dujos 2ct atpigo.Ir beje 0.77 Jozitoje tik savaite, o taip virs 80 , kai daug kur 0.78-0.79 buvo. Benzinas niekaip Jozitoje nepigiausiaiud, o 4 Nestes degslinese 1.995.

Lt Avims

Lt Avims portretas
palikta galimybe tik stebet ir bliaut.

tik

tik portretas
boikotas gali koreguoti kainas. Aš tai darua jau beveik mėnesį. Auto stovi kieme,o važiuoju dviračiu.

Galerijos

Daugiau straipsnių