Nokautuojančios kainos verčia ieškoti išeičių: žmonės degalus perka Baltarusijoje?

Grįžti į straipsnį

Ir

Ir portretas
liaukitės savo tą dadu reklamą prie kiekvieno straipsnio po penkis kartus kaišiot! Nebepirksiu tų dadų iš principo!

Nu jo

Nu jo portretas
Tauragėj viešasis transportas nemokamas, o Kaune jau ir taip brangų žada dar branginti. Tai ko čia stebėtis kamščiais Kauno gatvėse? Į darbą nuvažiuot ir iš darbo grįžt tai reikia... Pėstute išilgai viso Kauno neprivaikščiosi!

Vokietukams

Vokietukams portretas
Baltarusija toli,tai valdzia akcizus sumazino ir dar po 20 centu kainos dengia.

TT

TT portretas
Koks silpnas straipsnis, kad 12 eur reikia palikti Baltarusijuje neuzsimenama. Taip pigu Lenkijoje, bet A-95 tik 25-27 centu skirtumas, o su dujomis jokio.

Anonimas

Anonimas portretas
Nebandžiau į Baltarusiją, nes prisibijau. Gi ten gal vien už tai, kad esi lietuvis gal gali į dūdą gauti nuo tūlo vietinio veikėjo. Bet Lenkija gelbsti puikiai. O važinėti mašina, ne tiek prabanga, kiek būtinybė. Bet matyt šimoniniai landsbergiai mano, kad tik jie nuspielnę važiuoti mašina? Nes autobusais vargu ar jie važinėja. Jie tim stumia - runkeliai - jums vieta krovininiuose gruzovikuose, o mes va kokie geri, jums net autobusus siūlome. Nepraeis tokie monai.

TUO TARPU...

TUO TARPU... portretas
Landsberginė šutvė toliau kursto karą su Rusija. Matomai, prisidirbo tiek, kad kitokio kelio jiems jau nėra. Tik nepamirškite - Lietuvos piliečiai jums NIEKADA to neatleis. Šiandien jus - Lietuvos didžiausi IŠDAVIKAI.

Deja, Lietuvėlė pilna bukapročų ...

Deja, Lietuvėlė pilna bukapročų ... portretas
Karas lipa ant kulnų , o jie vis dar kliedi "atostogom šiltuose kraštuose , kainom ir "bloga" valdžia ...... Baigėsi laikai , kai kiekvienas lūzeris galėjo sau leisti atostogas ! Toli dar ir šiandien atostogauja tik tie , kurie arė ! O ir kainos bei valdžia jų nepykina nes nepratę vakščioti su ištiesta ranka.... O tingiems buduliams jau pats laikas susirasti darbus(nesvaičiojus apie atostogas) ir , suraukus rūras , pradėti taupyti dar sunkesniem laikam . Atsibuskit !

red

red portretas
tos apklausos vilmorus kaip naglis sulija su oru.zinau viena greitu laiku perses ant arkliu visi su tokia valdzia

R

R portretas
Na rašistai-putinistai, ko cia snarglius tampot....jei dar galit susimoket uz interneta, kad parasytumet , kaip gerai rasejoj ir bulbasyne, reiskia gerai gyvenat Lietuvoj..maziau verkit, o eikit dirbt, o ne snargli tampykit

Nuomonė

Nuomonė portretas
Kurą perkame pas batką, maistą - Lenkijoje, atostogos užsienį ir t.t. Iki ko privedė valdžia.

Klaipeda

Klaipeda  portretas
Lietuva valdo Mafija ,kuri nuolaidu nedaro.

jonas

jonas portretas
Sėkmės būkit patrijotais. ir laiżykit subines šimoniu klanui… o as gulii šiltose kraštose ir man pofik. ta LT….

ai [ tik be sarkazmo ]

ai   [ tik  be  sarkazmo ] portretas
Tikrai dėl švento reikalo IŠKENTĖSIME, nes tai daro visas pasaulis, matantis ir suprantantis dėl ko viskas vyksta... Na, o kai rašistai išsikvėps,,, likęs pasaulis atsikvėps....

PATARIMAS

PATARIMAS portretas
Labai GERAI BŪTŲ, kad vyriausybė, visus kurie remia agresorių [ pirkdami Baltarusijoje tai daro ]...APDĖTŲ KOKIU NORS nemažu MOKESČIU. Tai būtų dviguba nauda, 1. mažiau vyktų pas diktatorių ir remtų jį, o tuo pačiu ir jų kolegas putinistus 2. gerėtų mūsų šalies ekonomika ir būtų mažiau verksnių

Vidas

Vidas portretas
Gali kainuoti, kad ir 30 eurų už litrą. Svarbu, kad savas - lietuviškas. Būkim patriotais....

Batkos degalus perki- kremliaus karą remi

Batkos degalus perki- kremliaus karą remi portretas
Dalis besmegenių nesupranta, kad savo pinigus palieka priesiskoje usuoto diktatoriaus salyje. Tos lėšos bus panaudotos ginklų gamybai, kurių pagalba bulbasai gali įsiveržti į Ukraina ar Lietuva. Uždrausti važiuoti į terorizmą palaikančias šalis !

ai

ai portretas
Iskentesim,mes gi lietuviai!

H

H portretas
Ne visi gali persėsti į viešąjį transportą . Kai kur jis jau sugriautas , arba tuoj bus sugriautas. k,aip pvz. Kauno raji Mastaičiai . Dėl Miesto ir rajono valdžios nesugebėjimo susikalbėti .... Autobusas vienas trumpas mršrutas , kuris tuoj užsilenks. Esant ligotam ar turint ligotą asmenį belieka tik nuosavas auto . Užkniso šnekos apie gamtos apsauga ir t.t. nes siekiama tik vieno - kuo didesnio pelno. Valstybės galvos tik galvom linksi nutaisę rim tus veidus . Linkiu jiemsd pačio blogiausio . Nes jie tikrai dirba ne Lietuvos piliečiams

greit

greit portretas
turėsime dar ne vieną buką komentarą, kaltinantį mūsų šalies valdžią, o ne ruskyno rašistus, sukėlusius tą infliaciją

Tai

Tai portretas
Gerai , kad turi galimybe pigiau kuro nusipirkt gyventojai , nes kitus pinigus gali kitom reikmem panaudot , dabar kam reik vazinet i darbus prastai 2 masinom turi apie 500e, i men, skirt ,priverstas duona uzdirbt ir turi naudotis automobiliu , tikrai nukencia seimos gyvenimas .

Anonimas

Anonimas portretas
Įdomi statistika..kas antras Lt suaugęs gyventojas .. VT nesprendžia judėjimo problemų, ir niekas neispres.

greit

greit portretas
visai užspringsim nuo tokios valdžios ''ekonominės politikos'' ....................

Galerijos

Daugiau straipsnių